View Full Version : Вкуса на момичетата
4a6ka_za_kafe
04-08-2008, 20:37
Напоследък взех да се питам нещо и може въпросът ми да е странен, но ми е любопитно...
Щом има начини, най-вече с различни храни, момчето да има по-вкусна сперма, има ли и начин и момичето да стане по-вкусно/сладко "отдолу"?
Благодаря предварително за отговорите. :)
Напоследък взех да се питам нещо и може въпросът ми да е странен, но ми е любопитно...
Щом има начини, най-вече с различни храни, момчето да има по-вкусна сперма, има ли и начин и момичето да стане по-вкусно/сладко "отдолу"?
НАМАЖИ Я С ШОКОЛАД :-P :-P :-P
4a6ka_za_kafe
04-09-2008, 06:24
Бих била благодарна, ако още някой изкаже мнение по въпроса, и то не само за външно овкусяване, ами и за когато момичето яде определена храна. :)
Чела съм например, че спермата ставала с особено приятен вкус, ако мъжът е ял ананас или е пил уиски. :-o
beautiful_f
04-09-2008, 07:54
:shock: за първи път "чувам" нещо подобно ... тая тема определено ще ми е интересна ... айде и аз чакам отговори .. :D
ima razli4ni intimni kremove i sprei4eta s mirismi nai vajnoto e da se izmie6 mn mn dobre da se mahne kakvoto i da e okosmqvane da ima6 redovna higiena maje6 se ilis e pr1ska6 s specialno krem4e koeto da miri6e prieqtno i naistina e sladko nqma nujda da te majat s 6okolad xahaxhax
Ами същото горе-долу важи и за нас жените и най важното е да не пушиш. Определено има разлика. Иначе относно храните за мъжете се препоръчват плодове, за жените не знам. Може и да пробваш.
e kakvo ob6to ima pu6eneto az sm1 si momi4e pu6a ddz ili z amom4etata kazva6 ?
e kakvo ob6to ima pu6eneto az sm1 si momi4e pu6a ddz ili z amom4etata kazva6 ?
Ами отразява се на вкуса на спермата както и се отразява и при момичетата. И аз не го вярвах докато приятелят ми не направи разликата (преди пуших) и каза че сега е коренно различно и много по-хубаво.
emi nz az si pu6a ne sa mi kazvali lo6i ne6ta za otdolu xahxah pu6a si s1vsem nai redovno no predi da prvq kakvoto i da e se miq obilno s razli4ni intimni gelove koito izpolzvam hubavo e i hlebna soda za po dobra higiena i dezinfekciq i nakraq se maja obiknovenno na vaniliq miri6a xahaxh i e ok no ina4e ot moi gadjeta kvi li ne istorii sm1 4yvala za biv6ite im averki xahaxh
emi nz az si pu6a ne sa mi kazvali lo6i ne6ta za otdolu xahxah pu6a si s1vsem nai redovno no predi da prvq kakvoto i da e se miq obilno s razli4ni intimni gelove koito izpolzvam hubavo e i hlebna soda za po dobra higiena i dezinfekciq i nakraq se maja obiknovenno na vaniliq miri6a xahaxh i e ok no ina4e ot moi gadjeta kvi li ne istorii sm1 4yvala za biv6ite im averki xahaxh
Аз не казвам, че е лошо. Казвам само, че било уж по-хубаво ако не си пушач. Иначе и да се миеш и да не се миеш не се отразява на твоята слуз. Все си я има като се възбудиш.
WhiteWolF
04-09-2008, 09:03
Аз не казвам, че е лошо. Казвам само, че било уж по-хубаво ако не си пушач. Иначе и да се миеш и да не се миеш не се отразява на твоята слуз. Все си я има като се възбудиш.
dam s nepu6a4ka ima malka razlika ama za sluzta mnogo faktori igraqt rolq kakto i pri mom4etata no pri vas momi4etata sekreta se otdelq ot drugade i ne sam rzpitval vseki pat kakvo si qla i kakvo si pila prosto use6tam vkusa i ako ne mi haresva spiram kakto pri bqloto te4enie e mnogo kiselo i taka razbrahme 4e ima
pri vsqko momi4e e razli4no nz no naitina dori i pu6a4ka nqmala sm1 problemi pone do sega xhaxha 5 godini stana ma nz vinagi moje da ima dori kato sm1 s mom4e da mi b1rka az posle oblizvam sama s1m si use6tala vkusa i si4ko ne e lo6o ave ot mn ne6ta zavisi i ot smaite momi4eta kakto i da e pff na4etah se tuka na kvi li ne ne6ta omr1zna mi 4ak
Абе има нещо, което променя консистенциятя и вкуса , защото мен ми се е случвало като гълтам после да ме боли много стомаха. Случвало ми се е 2-3 пъти, ама чувството е неприятно. Следващият път ако ми се случи ще питам какво е ял или пил :-P
emi nz praviola s1m seks s 15 mom4eta na vsi4ki sm1 g1ltala men li4no me kefi obojavam ne mi se e slu4valo ponqkoga naistina mn nepriqten e vkusa ma pregl16ta6 i tva e
emi nz praviola s1m seks s 15 mom4eta na vsi4ki sm1 g1ltala men li4no me kefi obojavam ne mi se e slu4valo ponqkoga naistina mn nepriqten e vkusa ma pregl16ta6 i tva e
Да, не винаги е хубав. Кофтите е, че не можеш да презениш кога е вкусно и кога не :P
4a6ka_za_kafe
04-09-2008, 09:39
Плодовете май са универсално решение. :-D Притеснява ме само фактът, че от повечето плодове ми се подува стомахът, не знам при другите как е, а да взема да "куркам" по някое време няма да е приятно. :) Иначе не си пуша и си поддържам хигиената. Макар че по мое мнение прекалено обилното използване на душ-гелове, кремчета, спрейове и т.н. изсушава кожата отдолу, променя киселинността на нормалния секрет на вагината и предразполага към инфекции. За което съм чувала пък, че води до неприятна миризма и тем подобни...
Плодовете май са универсално решение. :-D Притеснява ме само фактът, че от повечето плодове ми се подува стомахът, не знам при другите как е, а да взема да "куркам" по някое време няма да е приятно. :) Иначе не си пуша и си поддържам хигиената. Макар че по мое мнение прекалено обилното използване на душ-гелове, кремчета, спрейове и т.н. изсушава кожата отдолу, променя киселинността на нормалния секрет на вагината и предразполага към инфекции. За което съм чувала пък, че води до неприятна миризма и тем подобни...
Така си е
amatorium
04-09-2008, 09:47
Vkusa e otnovo kaktoo pri mujete. Glemi porcii plodov + mlqko q pravqt da e po-klusna. 8)
ave 4estno kazano ne me int tolkova vkusno li e ne e li vkusno vajnoto e 4e te kefi smaoto pravene ahha aide omitam se na daskalo 4ao
BlueMushroom
04-09-2008, 10:54
Абе има нещо, което променя консистенциятя и вкуса , защото мен ми се е случвало като гълтам после да ме боли много стомаха. Случвало ми се е 2-3 пъти, ама чувството е неприятно. Следващият път ако ми се случи ще питам какво е ял или пил :-P
[/b]i na men mi se e sluchvalo sushtoto neshto
amatorium
04-09-2008, 11:02
Ot gultaneto da boli stomah :lol: :lol: :lol: Edva li e ot tova ... :-)
sex_igra4ka
04-09-2008, 11:18
Абе моля ви,бе ,хора,чаках някой да го поправи,ама все пак айде във пост-овете е разбираемо,но поне в заглавията може да няма грешки-ВкyсЪТ на момичетата ако обичате... :?
Ооо аре гълтай ти да те видим :-P Да бе човек много остра болка. Няма от какво друго да е. Наистина е неприятно.
amatorium
04-09-2008, 16:00
Ооо аре гълтай ти да те видим :-P Да бе човек много остра болка. Няма от какво друго да е. Наистина е неприятно.
Haide ne se izlagai s podobno izkazvane. 8)
4a6ka_za_kafe
04-09-2008, 17:15
Абе моля ви,бе ,хора,чаках някой да го поправи,ама все пак айде във пост-овете е разбираемо,но поне в заглавията може да няма грешки-ВкyсЪТ на момичетата ако обичате... :?
Още в началото си забелязах грешката, ако държиш да знаеш. Ама реших, че не е от толкова голямо значение, пък и толкова неграмотни срещнах, че едва ли толкова много биха забелязали, че и да spam-ят в темите със забележки. ;) За информация, пише се "Хайде" и "В постовете". Няма да споменавам пунктоацията. ;)
Ako той не ти харесва вкуса да лапа една дъвка и да почва :D :D
аз така правя :D
LiLGrizzly
04-09-2008, 18:50
НАМАЖИ Я С ШОКОЛАД :-P :-P :-P
+1 :D
Какво ще се караме ли 8) Искам аргументи ! Ооо сега ще ти се накарам в МСН :-x
може да се намаже момичето с шоколад :-o :-o предполагам
alex_devv
04-10-2008, 03:15
абе до некои ден ше питате и как да си напраите дете и то да е с некъв вкус #-o
ебати безмозъчните въпроси...
Мeжду другото, the_hottie е права и се случва понякога. Рядко ми се е случвало, но се е случвало.
амм иска ли ти се пак и аз на теб ако ти се иска сме оредени :oops: 8-)
няма начини момчето да си подобри "вкуса" ! и момичето също толкова ли сте зле че не го проумявате .....
няма начини момчето да си подобри "вкуса" ! и момичето също толкова ли сте зле че не го проумявате .....
явно ти си зле, щото има "начини"...
I_likE_Sex
04-10-2008, 20:40
the_hottie "Слузта" се нарича мазга :)
Slun4evko
04-10-2008, 20:55
Мeжду другото, the_hottie е права и се случва понякога. Рядко ми се е случвало, но се е случвало.
И на мен ми се е случвало,не точно остра болка,но все пак болка и тежест в стомаха,даже някъде някоя беше споделила за киселини. :oops: Не съм го питала какво е ял,сигурно е от това,но заради това,както заради горчилката спрях да гълтам. Той няма нищо против,стига на мен да ми е ок.
По темата: май и при жените вкуса се влияе от стрес,цигари и т.н. Но се влияе и от хормоните. Например след цикъл вкусът е по-алкален,по време на овулация-силно изразено киселинен,след това киселиността намалява.Това са наблюденията на моя приятел.
хуу ве какво общо има храносмилателната система с половата господин Всезнайко ? Попрочетете малко стига сте вярвали на бабешките девотии...
хигиената за жените е следната:
значи отиват на бензиностанцията и закупуват половин кило бензин като си отидат у тях се полуват отдоло и драсссс клечката - така се махали пучи въшки..
след това обелдат 1 бананче и сядат на него докато се разтопи вътре с цел момчетата като и праавят френска да се чувстват по екзотично (сеедно са в африка има безплатни банани)
и накрая като се събудят и си викат маината им на момчетата аз и така съм си супер :-P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D :-D
mmm zavisi ama ne znam tochno ot kvo ... :)
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-14-2008, 10:44
хуу ве какво общо има храносмилателната система с половата господин Всезнайко ? Попрочетете малко стига сте вярвали на бабешките девотии...
Според мен има, защото все пак в стомаха, дванадесетопръстника и в червата се просмукват вещества през стените - все пак нали по този начин се извлича полезното от храната и се запазва в организма. ;) Хайде, преди да обиждаш, и ти прочети малко. :)
И те като се всмучат да не ти отиват в оная работа , бе момичее :-D :-D Достатачно съм чел и знам , че храносмилателната и половата система нямат нищо общо ... Секрета дето се отделя служи за смаска и е от спецялни желези ... То по ваща логика и вкуса на потта може да се променя :D че що да не и миризмата ... В другата тема доктор ви го казва и вие пак си знаете ващо :x
KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-21-2008, 13:40
И те като се всмучат да не ти отиват в оная работа , бе момичее :-D :-D Достатачно съм чел и знам , че храносмилателната и половата система нямат нищо общо ... Секрета дето се отделя служи за смаска и е от спецялни желези ... То по ваща логика и вкуса на потта може да се променя :D че що да не и миризмата ... В другата тема доктор ви го казва и вие пак си знаете ващо :x
Аа незнам за първото, но за потта грам не съм съгласна с теб. Защото първо бях гледала един филм за някакъв човек дето бил незнам си колко години само на мандарини ии потта му миришела така. А и я пробвай да се назобаш с чесън няколко дена да видим дали няма да ти мирише по-лошо потта?
babykiller_
04-21-2008, 14:07
тая тема ме разбииии :D :razz: :D :razz: :D 8-) 8-)
без да 4ета на другите ти казBам отгоBора ... приятелката ми е казBала тези нешта да не ме помислите за изBратен :D когато поглашташ поBе4е сокоBе,те4ности,плодоBе се променяло мн Bкуса а и осBен 4е приятелката ми каза тоBа сам 4ел на няколко места саштото не6то 8)
ae :-x няма да споря повече :o
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-22-2008, 08:44
То по ваща логика и вкуса на потта може да се променя :D че що да не и миризмата ... В другата тема доктор ви го казва и вие пак си знаете ващо :x
Сладък, потта не мирише при нормални условия. :) Мирише, когато кожата не е чиста и заедно с тези мръсни частици секрета някак си се смесва и се появява лошата миризма.
Соковете не отиват в "онази работа", те се предават от клетка на клета, пренасят се заедно с кръвта и други вътршнотелесни течности, които са външните среди на клетките и с които клетките си взаимодействат. Нищо не пречи тези вещества от храните да достигнат от жлезистите клетки, които отделят секрета за смазка, и да му повлияят. Смятам, че съм права, защото в моента учим почти същото по биология. :P
Wicked_Kid
04-22-2008, 08:56
И пушенето, и алкохола влияят на вкуса, както и някои храни, например чесъна.Ако искаш да си по-"вкусна" отдолу, трябва да пиеш много течности и да ядеш плодове. :)
nefchi_bs
04-22-2008, 14:02
vseki moje da maje jenata sus smetana...budi bulgarin-namaji q s bob i liuti chushki... :grin: :grin: :grin: :grin: :D
amatorium
04-22-2008, 14:07
Vkusa i mirizmata na potta sushto se promenqt da. Mnogo zavisi ot stresa i hranata i fizicheskoto sustoqnie na chovek. 8)
amatorium
05-18-2008, 00:13
Hah, predi sedmitsa popadnah na edna reklama za nqkakuv muskus, kazva se "Vulva". Prodava se na saita: www.smellmeand.com 8-)
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-18-2008, 06:59
Hah, predi sedmitsa popadnah na edna reklama za nqkakuv muskus, kazva se "Vulva". Prodava se na saita: www.smellmeand.com 8-)
Това ме разби. :lol:
elitssa_
05-21-2008, 21:52
Нямам опит...ама до колкото знам наистина храните и много външни фактори влиаят яж пове4е плодове и пии повечко вода. :)
Също и ако се притесняваш напреите го във ваната . :-) :-)