View Full Version : Ако гаджето ви каже ....
everest__
04-08-2008, 19:57
Ако гаджето ви каже че би ви заменила за др. ако го срештне , какво бихте направили ?Отговори моля и от момчета и от момичета.
Еби, преди да го е среШТнала.
BlindedAngel
04-08-2008, 20:00
Аз ще я заменя с друга да види като много приказва как е... :razz:
MoonAngel
04-08-2008, 20:02
Може да прозвучи селски, но цитирам: „Бедна му е фантастиката” на това същество. Това първо и второ аз с такъв едва ли бих ходила (не искам да засегна авторката, но да си прецени човека )!
skatemore
04-08-2008, 20:03
Ако гаджето ви каже че би ви заменила за др. ако го срештне , какво бихте направили ?Отговори моля и от момчета и от момичета.
предполагам че е била много ядосана
1.ако държиш на нея я питаи тя как ше се почувства ако и го кажеш или едва ли не напраиш
2 варянт . ебеш и бегаш
3 варянт : аривадерчиииии тъпа путко
Може да прозвучи селски, но цитирам: „Бедна му е фантастиката”
Верно прозвуча тъпо.. тая "фантастика" е мн опасно нещо :) 8-)
MoonAngel
04-08-2008, 20:08
Съжалявам! Казах го в смисъл, че просто едва ли може да си представи ко ще му се случи ако чуя нещо такова.
everest__
04-08-2008, 20:10
Точните думи и бяха , бих ти изневерила ако стане нещо случаино някои ден . Питам я какво точно означава това ако стане нещо някои ден , тя отговаря ами ако срещна някои които да ме омае повече от тебе ? Какво бихте направили ако ви каже-гаджето ви това ?
Бих я помолил да ме научи кога се пише "И" и кога "Й" :)..
Бих и казал " лол фу нигга "
MoonAngel
04-08-2008, 20:12
:D Аз знам, че е фантазия, не съм руса (нищо против русокоските). Това е реплика на тризначките мисля от небезизвестното предаване!
off topic/: Определено имаш нужда да знаеш кога е "И" и кога "Й" (на нея). Както и какво е това "ЗВОК"... от прозвОча.
Както и да е. Граматически подробности.
on topic: Брат, ако я обичаш, бий й шута. Ако не я обичаш - еби я, преди да я омаят. Това е положението. По-розово нЕма да стане :)
Ами ако ми го каже ще разбера колко "много" ме обича и държи на мен този човек. И след като ясно е заявил, че е готов да ме смени... За какво изобщо ще е с мен?! Просто ще си чака сам "голямата" среща... :o
miiii az sum momi4e i ako partniora mi mi kaje ne6to ot toq rod, 6te napravq 3 ne6ta-
1.bez da davam izli6ni povodi za skandal 6te si sabera bagaja
2.6te sabera bagaja i na bebe6oka
3.dvamata s malkiq bebok 6te izlezem vednaj za vinagi ot tazi ku6ta,a toi da si sedi sami4ak v neq i da me "zamenq" s koqto i kolkoto pati si pojelae.
Точните думи и бяха , бих ти изневерила ако стане нещо случаино някои ден . Питам я какво точно означава това ако стане нещо някои ден , тя отговаря ами ако срещна някои които да ме омае повече от тебе ? Какво бихте направили ако ви каже-гаджето ви това ?
Хмм просто и бий шута. Прави си сам изводите колко те оценява и доколко е с тебе. Нямаш нужда от човек, за когот си просто едва ли не залагалка... :-x
off topic/: Определено имаш нужда да знаеш кога е "И" и кога "Й" (на нея). Както и какво е това "ЗВОК"... от прозвОча.
on topic: Брат, ако я обичаш, бий й шута. Ако не я обичаш - еби я, преди да я омаят. Това е положението. По-розово нЕма да стане :)
Мале имаме си готин човек с звездички над аватара... това е цяло чудо.
започна да ми омръзва от сухари.
Дааам гледай как ми сипа :lol: :lol:
Аз съм си сухарка по принцип...
Крем супа ядеш ли?
xXxScreamxXx
04-08-2008, 20:29
:D Аз знам, че е фантазия, не съм руса (нищо против русокоските). Това е реплика на тризначките мисля от небезизвестното предаване!
oo moite sagrajdanki :D :D :D :D
Крем супа ядеш ли?
Да. Картофена. И гъбена, ама само ако мама я прави.
Крем супа ядеш ли?
Да. Картофена. И гъбена, ама само ако мама я прави.
Е значи си убав(харабежен) сухар....
everest__
04-08-2008, 20:53
Ами ако ми го каже ще разбера колко "много" ме обича и държи на мен този човек. И след като ясно е заявил, че е готов да ме смени... За какво изобщо ще е с мен?! Просто ще си чака сам "голямата" среща... :oМерси за коректният отговор помогна ми ;)
mila_pila
04-08-2008, 21:19
На първо време никак хубаво няма да ми стане, все пак зависи от колко време сме заедно, какво чувствам към него и т.н., ноо от друга страна подобно изказване си е признак на зрялост. Човекът явно е наясно, че повечето тийнейджърски връзки не просъществуват много дълго. Замислете се малко, то си е вярно, че аз дрънкам тъпотии, но вие сигурни ли сте, че искате да сте с някой, който ви казва, че сте единствената за него и блабла и след 2 седмици ви зареже. Аз съм на принципа "всичко да се знае" хах. Пък и вие не бихте ли зарязала настоящето си гадже ако срещнете "човека" с главно ч?
Абе ... Зависи колко време ходим , защото ако е от повече 5,6 месеца една изневяра голяма работа ... То не се издържа толкова време с 1 момче. Ама като ми го каже ще се усмихна ще му кажа , че и аз съм така и толкова. Повече няма да приказваме . Може би е било някакъв намек . Абе няма да обърна толкова голямо внимание.
Ms.Lonely
04-08-2008, 21:30
Най-вероятно ще го оставя . Няма смисъл да съм с човек , който не ме обича и би ме заменил с някоя друга .
sexi_lady_666
04-08-2008, 21:33
tova e mnogo glupavo da ti go kaje predpolagam kak se 4uvstva6 no kato ima tolkova golqma usta si nameri drugo mace ne se zanimavai s neq :)
MiMcHeToOo
04-08-2008, 21:42
Оле майко мила... Направо ще стане меле..
alex_devv
04-08-2008, 22:34
пращаи го да си ходи при другата
Wrathchild
04-09-2008, 04:06
Хващам си чантичката и да ми види задника за последно...
Ou7taControL
04-09-2008, 04:21
ще разбера че не ме обича и едва ли ще се задържим задълго заедно... не бих позволила някой да си играе така с мен.. ама ако го обичам.. тогава става по сложно...
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-09-2008, 04:33
Винаги съм била против да правиш секс с някого и да го зарежеш, но пък и винаги съм била против идеята да си с някого само докато се появи по-добро, без да храниш чувства. Така че, според мен, в този случай просто ти трябва да извлечеш най-голяма полза от връзката си, без да ти пука за момичето, както на него явно не му пука за теб. А ако имаш възможност да я зарежеш преди тя да те е зарязала, супер. Ако вземе да мрънка, пращай я да си търси "по-добрия". Все пак по закона на джунглата по-силният оцелява, а тя даже като си признава, че няма воля да устои на изкушението, дори и да знае, че ще нарани човека, с когото е... Какво да си говорим? Може само да отиде патки да пасе...
П.П.: По-големи глупости досега сякаш не съм писала, но се надявам фактът, че съм сънена и че е 7:30, да ме оправдае. :-D
Harum_Scarum
04-09-2008, 04:54
А е по въпроса Ако гаджето ви каже ....
-Ем ше му еба маиката и :o и така х)
Fantomche
04-09-2008, 06:03
ot replikata i razbiram 4e tqe s teb prosto ei taka po dobre q ostavi qvno ne te obi4a kakto ti neq nameri momi4e kumkoeto da naso4i6 tezi silni 4uvstva naprimr nqkoq macka ot foroma :P maitap neznam pogovorete si seriozno kakvi sa vi 4uvstvata i vzaimootno6eniqta i ti se preceni no tqn e zaslujava tvoqta lubov spored men :?
slun4ice_90
04-09-2008, 07:49
Оле майко мила... Направо ще стане меле.. :razz: 8-) Samo taka,bazikam se haha.Edavali 6te mi stane qko,no 6te mu kaja da si vurvi i tva e.Posle 6te se vurne... :? 8)
sladko_dete
04-09-2008, 10:37
ооо ще го побъркам нещастника...
evil_angel69
04-09-2008, 11:26
jalna mu maika,ako go kaje :D :D
Ivalinka
04-09-2008, 11:57
бих се натъжила :( а после бих скъсала с него 8)
Miss_Perfekt
04-09-2008, 19:38
Ще му кажа и аз същото :D
Emi bih q razbral, zashtoto vseki tursi nai dobroto i az pri vseki odoben moment ako namerq momiche pri koeto trypkata e po golqma i sichko mn poveche mi haresva i sam gotov za neshto novo zashto da ne...A ako mi go kaje bih i kazal ami uspeh..Pak i bih q popital dali iska oshte da sme zaedno.Shtom taka direktno mi kazva che bi me zamenila znachi chustvata sa istinali i ne stava veche..Kato ne tq dr she momicheta kolkoto si iskash .
По-добре я зарязвай отсега. Какъв е смисъла да си с нея, щом тя открито те заплашва, че може да ти изневери някой ден... :? по-добре недей да чакаш да ти изневери ида се чудиш откъде ти е дошло. Не ти трябва такава приятелка. :?
ivakavlad
04-10-2008, 09:17
ако момичето с което ходя ми каже такова нещо още като ми го каже ще и кажа "значи така а ако намериш друг ще ме смениш а ходи си го търси за мен забрави сбогом"
Ще я питам защо е с мен .... ако смята да ме заменя с друг.
Spider4eto
04-10-2008, 09:38
прав му път [-(
Опредлено ще ми стане доста неприятно...
MaRiYa_86
04-10-2008, 10:25
Хич не ми пука дали ще ми каже нещо такова.Всеки мъж трябва да знае,че жена без резерви НЯМА.Някой даже си имат дълбоки резерви...Та кой ще уплаши? :grin:
MartyParty
04-10-2008, 10:40
прав му път [-(
крива му пътечка... :-P
malkatadesss
04-13-2008, 08:34
ще се опитам да разбера каква е причината да ме заменя .. ще ми бъде адски неприятно ..
krem4et0
04-13-2008, 09:37
Какво да кажа-ако иска друга, ей му вратата. Той е на ясно, че ще загуби много, губейки мен. Не, че аз няма да загубя, ама няма да му се моля да остане при мен, щом иска друга.
beautiful_f
04-13-2008, 09:45
може да е имала предвид, че няма такъв :) и да ти направи комплимент нз..
Ще разбера, че толкова ме и уважава...
Sweet_Play_F
04-13-2008, 14:54
аз ще го науча че не се пише "шт" а "щ" и ще допълня " go to da dogs"
glam0r0us
04-13-2008, 14:55
Ебеш и зарязваш тфа е :D не ти трябва някой, на който едва ли не не му пука за тебе :-P
Ами ако ми го каже ще разбера колко "много" ме обича и държи на мен този човек. И след като ясно е заявил, че е готов да ме смени... За какво изобщо ще е с мен?! Просто ще си чака сам "голямата" среща... :o
+1 :smt001 Бий й шута на нещастничката!
Ще ми стане естествено много гадно ... но това е живота !
pepita87
04-13-2008, 20:09
Opredeleno ne bih se napravila na priqtno razseqna!I opredeleno ne bih produljila putq si s tozi chovek,kolkoto i da e bolezneno!
Em..qvno gadjeto ti nikak ne durji na teb i spored men... edinstveata alternativa da ostanesh s nego e ako mnogo naisinta mnogo go obi4a6..i si sigurna v sebe si - che shte mojesh da promenish tova mu mislene..NO ako e ot prostacite,misleshti samo i edinstveno za SEX-A ... :) Bii mu 6uta.. :) tva e moito mnenie... :)
unfaithful1234
04-14-2008, 06:18
+1 :D
накратко...една майна и готово...никой не може да ти казва че си заменим/а...супер обидно е :? в такъв случай не си заслужава да си с такъв човек...няма смисъл! :? :?
PoisoNGirL
04-14-2008, 08:16
"Kvo kato me boli?Mainata ti..." e tva shte mu kaja i da vyri da si tyrsi momicheto/momcheto za nego/neq.Az zakvo sum s nego kato ne iska neshto drugo..da se iznasq!
Saymon90
04-14-2008, 08:25
Бих се радвал, че е откровена. Вие кво очаквате - че на 17 години ще срещнете голямата любов happily ever after? :)
Virtuallll
04-15-2008, 20:15
Предполагам че няма да я погледна повече ако ми наговори такива глупости ,зависи от първоначалната ми реакция ... :-k /въпреки че дълго време ще изживявам чувствата си емоционално :( / Но неочаквам да ми каже такова нещо защото мисля че я познавам доста добре. Надявам се да не ми говори такива глупости щото съм много емоционален, но и много краен /малко се поунесох/ ...
Аз ако бях на твое място стях да я зарежа без да се замислям особено... За какво да и треперя, като немога да и имам доверие?
Мисля че това ти го е казала за да се подсигури за да ти изневери и после да се оправдава с това... много е подла... а и ако те обичаше нямаше да ти каже такова нещо, но сигурно я оставяш да ти се качва на главата (хубаво е да не и навлизаш в личното пространство и да и имаш доверие след като знаеш че няма да направи някоя глупост, но не мисля че тя е от толкова примерните ) .
/Лично мнение/
ще я извикам да се видиме и ще и кажа оставям те да търсиш този "някой" който ще те омае,явно аз не мога!аз ще потърся някоя която да ме оцени като човек...Сбогом!
И така...Ама бих го направил така,че да не спи 1 седмица...Ще й кажа шокова доза неща...
Ще го оставя да бъде щастлив :cry: :cry: :cry:
miiii az sum momi4e i ako partniora mi mi kaje ne6to ot toq rod, 6te napravq 3 ne6ta-
1.bez da davam izli6ni povodi za skandal 6te si sabera bagaja
2.6te sabera bagaja i na bebe6oka
3.dvamata s malkiq bebok 6te izlezem vednaj za vinagi ot tazi ku6ta,a toi da si sedi sami4ak v neq i da me "zamenq" s koqto i kolkoto pati si pojelae.
ти неси ли малка още за бебешоци?