View Full Version : Защо е тази болка...
Fantomche
04-08-2008, 20:12
Za6to 4ovek trqbva da osuznava kakvo ima kogato go zagubi?Za6to sme suzdadeni taka za6to trqbva da sme podlojeni na toa izpitanie ;( :cry: :cry: :cry:
7 точка от правилата
moderated by Coki
of neznam i az ama e taka men mi lipsva edno momi4e deto mnogo obi4ah i obi4am oshte ve4e 4 meseca sum bez neq i me boli strashno mnogo iskam si qqq ;( ;( ;( :( :( :( :( :( :(
щото сте се научили да получавате всичко.
Fantomche
04-08-2008, 20:19
щото сте се научили да получавате всичко. ti bez4uvstevn li qvno na teb ne ti se e slu4valo ne ti go i pojelavam i nikga ne sum polu4avala tova koeto iskam nikoga oveka kogoto obi4am ne me e obi4al no prosto ....
Ми не просто w0sh е добре с нервите... и акъла (според мен де)
Fantomche
04-08-2008, 20:22
Ми не просто w0sh е добре с нервите... и акъла (според мен де) ami mojbi i az sum dobre no prosto na vas ne vi li se e slu4valo ne ne neznam ve4e imam 4uvstvoto 4e vseki se nastroiva taka 4e da ne go boli nqma surde4ni i emocionalni hora
Защото, когато човек има нещо, той свиква с него и започва да го приема като даденост и чак, когато го загубва оценява това, което е имал...
Ми не просто w0sh е добре с нервите... и акъла (според мен де) ami mojbi i az sum dobre no prosto na vas ne vi li se e slu4valo ne ne neznam ve4e imam 4uvstvoto 4e vseki se nastroiva taka 4e da ne go boli nqma surde4ni i emocionalni hora
Ами представи си...,че не съм получавал и съм губил достатъчно неща,за да знам какво е и представи си знам как да го преживявам.
Това,че ти си разглезено хлапе не значи,че всички са такива.
За акъла не знам...
natalitoo
04-08-2008, 20:28
ами то това се знае още от край време .. винаги е така .. когато си с някой .. не го оценяваш .. и след като го загубиш .. тогава разбираш какво е означавал той за теб
MoonAngel
04-08-2008, 20:31
Мисля че wosh до някъде е прав. Ако оценявахме нещата нямаше да се стига до такива ситуации (е не винаги, има и случаи, в които не всичко зависи от нас). И това, че мисли така не значи, 4е е безчувствен. И аз мисля по същия начин.
Za6to 4ovek trqbva da osuznava kakvo ima kogato go zagubi?Za6to sme suzdadeni taka za6to trqbva da sme podlojeni na toa izpitanie ;( :cry: :cry: :cry:
Защото неможе винаги всичко да е идеално.Ние не живеем в мечтите ,а реалността!
of neznam i az ama e taka men mi lipsva edno momi4e deto mnogo obi4ah i obi4am oshte ve4e 4 meseca sum bez neq i me boli strashno mnogo iskam si qqq ;( ;( ;( :( :( :( :( :( :(
i na mene mi lipsva edno mom4e ve4e dosta vreme ... :cry: :cry: :cry:
И на мене ми липсва салама дето го изядох сега ама не ви натяквам нали?
Ми 'щото ако всичко беше тей както го искате - нЕмаше да има с какво да пълните форума.
За ТУЙ!
Fantomche
04-08-2008, 20:46
Ми 'щото ако всичко беше тей както го искате - нЕмаше да има с какво да пълните форума.
За ТУЙ!haha interesno
Ms.Lonely
04-08-2008, 21:39
Добър въпрос . Създадени сме да се учим от грешките си . Следователно , ако един път ни се случи да оценим нещо , чак когато го загубим , следващия път да се научим да ценим и малките неща . Трябва да ценим всичко , което ни се дава . Това изпитание е дадено от Бог , и цели да ни научи да се наслаждаваме на живота ! :)
MiMcHeToOo
04-08-2008, 21:40
Според мене, защото не обръщаме внимание на малките детайли а само на големите неща...
За акъла не знам...
Да верно "малко" се изхвърлих :smt029 :smt029
alex_devv
04-08-2008, 22:33
нещо сте са депресирали до безбожие...
Harum_Scarum
04-09-2008, 04:56
За ТУЙ!
+1
Кво можем ние да ти помогнем....ех :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :booooomb: :-x :-x :-x
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-09-2008, 04:58
Защото, когато имаме нещо при себе си, го приемаме за даденост. После, когато усетим празното място, виждаме, че нещо липсва. И тогава осъзнаваме какво сме имали. Но е късно. И наскоро слушах една песен, в нея се питаше "За кога да пазим обичта?" (е, не е дословно). Тогава просто разбрах, че трябва да се радвам на хората до себе си, да не крия чувствата си към тях, защото си е вярно - какъв е смисълът да пазя любовта си в себе си, ако например утрешния ден няма да има как да я изразя, да покажа какво чувствам на хората, които обичам? И смятам, че много хора трябва да направят равносметка на онова, което имат в живота си и да не гледат на него като даденост.
Fantomche
04-09-2008, 05:56
suglasna sum sus vsi4ki prosto v tozi moment v koito pusnah temata bqh napraga s gadjeto mi da skusame i pla4eh prosto neznam no nqma takova zna4enie
MoonAngel
04-09-2008, 07:31
Надявам се всичко да се е оправило :)
Добър въпрос . Създадени сме да се учим от грешките си . Следователно , ако един път ни се случи да оценим нещо , чак когато го загубим , следващия път да се научим да ценим и малките неща . Трябва да ценим всичко , което ни се дава . Това изпитание е дадено от Бог , и цели да ни научи да се наслаждаваме на живота ! :)
Всъщност НЕ. Създадени сме да се УЧИМ.
Глупавият се учи от грешките си.
Умният се учи от грешките на другите. Той просто знае, че няма да живее достатъчно, за да ги направи всичките сам.
Прави си изводите.
slun4ice_90
04-09-2008, 10:07
Защото,трябва да загубим любимия човек,за да може после да си го върнем и да разберем,че не можем да живеем в самота и без любов.И най-важното,че не сме се научили още май как да задържим любимите си хора,след като ги губим толкова лесно... :? :-P
Fantomche
04-09-2008, 18:50
az ne sum pitala tolkova tozi vupros za da mi otgovorite neznam be6e ne6to ritori4no za6toto az znam za6to e takak no v toq moment izpitvah bolka i prosto iskah dali drugi go izpitvat i neznam :?
Ivalinka
04-10-2008, 20:30
нещо не мога да се съглася с wosh...защо страдащите за нещо загубено да са разлигавени....примерно за любовта...как може да е виновен човекът,който първоначално не обича и след това се влюбва...да не си го е избрал той!!! :?
kuklichka_bg
04-10-2008, 21:05
taka e kato zagubish neshto razbirash kfo si imal ama posle pak se vrashta xaxa :) abe apffg .dfhgfhfg
Защото сме най-глупавите същества на тоя свят...Винаги, когато притежаваш нещо не го цениш достатъчно, но когато го изгубиш, осъзнаваш какво и колко си пропуснал!
ivakavlad
04-10-2008, 21:36
Според мене, защото не обръщаме внимание на малките детайли а само на големите неща...
+1
sexi_lady_666
04-10-2008, 21:45
slu4v i na men su6to mi se e slu4valo :(
Защото когато притежаваме дадено нещо, не му обръщаме внимание. Сещаме се за него, едва когато го загубим, твърде тъпо нали ?! Ама е факт... :?