View Full Version : Какви момчета предпочитате - Костюмирани или Спортни
BuJlDozeRa
04-08-2008, 22:02
Преди много обичах да нося костюми.Винаги ходех официално облечен,и все на хората не им харесваше.Писна ми от забележки и да ме смятат за милионер.Почнах да нося нормални дрехи и всичко се промени.Преди няколко месеца почнаха да ми викат колко много са ме харесвали с костюми преди и как винаги са щели да ме помнят много се вбесих и вече незнам какво предпочитат?!?!?!искам да го чуя от хора които не ме познават. Някои пък казват че спортните са по добри в леглото дали смятате така ? Кое е по вазбуждащо за вас ?!
Alice Fox
04-08-2008, 22:04
Костюмирани много ясно.. 8)
И аз съм за костюмираните макар аз да ходя със по спортни дрехи (момиче съм) :)
So unbelievable love..
04-08-2008, 22:16
зависи от структората на момчето,зависи от мястото,на което е,и най - вече зависи от настроението ми 8-)
Заглавието на Подфорума е " Секс " ... а не " мода " ....
BuJlDozeRa
04-08-2008, 22:20
Заглавието на Подфорума е " Секс " ... а не " мода " ....
vish 4e pishe nakraq za seksa koe okazva po golqmo vliqnie kato 4etesh temite gi 4eti dokrai
OtherDimension
04-08-2008, 22:53
ти си е*ати тъпака .. утре като ти кажат да ходиш по пенюар по улицата и това ще направиш
а защо просто не си продължил да си ходиш така облечен,а заради хорското мнение си сменил цялостна гардероба си :-o :-o :-o то ако ще е така-могат цял живот да те разиграват като маймуна
Спортни.
Аз самата много рядко ходя по-елегантно обле4ена, спортен тип съм като цяло и бихме изглеждали нелепа двойка с някое костюмар4е. Да не говорим, 4е (може би са си мои ли4ни предубеждения) авотмати4но решавам, 4е са богати надути копелета и се настройвам кофти, още преди да съм опознала 4овека.
amatorium
04-09-2008, 10:11
Za vseki tip drehi si ima podhodqshto mqsto. Zashto ne hodish prosto tip "smart casual". Tova e nai-dobriqt variant za momche. 8)
Спортен като сме заедно, елегантен като е на работа.
pepelq6kaaa
04-09-2008, 17:16
sporten tip wowww :grin: :grin:
TheBlackStranger
04-09-2008, 17:18
В леглото....ти с дрехите ли се ебеш бре ?
Иначе по темата: обличай се както на теб ти харесва да не ти пука от мнението на другите :)
CucAgMuH
04-09-2008, 17:29
авотмати4но решавам, 4е са богати надути копелета и се настройвам кофти, още преди да съм опознала 4овека.
Jiveya zaradi hora kato teb. Nosya kostiumi zaradi horata kato teb. :grin:
Obicham te :oops:
6ibanqka
04-09-2008, 22:05
бате, ходи както ти харесва на теб. Не живееш заради другите, а заради себе си !
AngelXrisi
04-09-2008, 22:12
Зависи на кой какво му отива...И зависи от момчето,което е под костюма/спортното облекло.дрехите не са важни,а това,което е под тях :P
ee ne az nai mnogo obi4am da sum s kostum no puk i sus sportno ne e lo6o makar 4e radko sum s kostum i rqdko sum sporten predpo4itam po eleganten da sum
princesa_viki
04-10-2008, 08:31
зависи от структората на момчето,зависи от мястото,на което е,и най - вече зависи от настроението ми 8-)
Virtuallll
04-10-2008, 09:40
Мисля 4е за младежите е по-подходя6то да носят дрехи тип небрежно-спортно-елегантен,а когато е необходимо да се застаряват с разни костюми и да ходат на работа костюмирани за да изглеждат добре в офиса тогава разбирам... оба4е като видя някои на 15-16 год с костюм или не6то по елегантно и веднага се питам "Коя ли е младоженката?" . Попринцип е наи-добре когато всеки си харесва дрехите , обли4а се по собствен на4ин и носи дрехи които освен 4е му харесват му стоят добре :)
мисля, че всяка сутрин преди да излезнеш трябва да се обаждаш на хората с които смяташ да се срещаш и да ги питаш как предпочитат да си облечен, иначе няма как да смогнеш да останеш роб на собствената си простотия.. ;)
amatorium
04-10-2008, 10:42
Da se razhojdash s antsug navsqkude e sushto tolkova smeshno kolkoto i s kostum. Vseki tip dreha si ima prednaznchenie za opredelena atmosfera. Samo absolutnite smeshnitsi hodqt s edni i sushti drehi navsqkude ... 8)
MiSs_DioR_CheRiE
04-10-2008, 17:34
Off we prestanete s teq temi ... 4estno kazano ako se zapoznaq s nqkoi mn gotin po harakter nai-malko 6e gledam kak e oble4en .. taka 4e ..
Спортни...самата аз ходя изключително рядко по-елегантна.А смятам,че и спортното облекло е по-удобно.
Не се съобразявай с хората,никога няма да можеш да им угодиш.
EliT0_92
04-10-2008, 21:00
Повече ми харесва спортно,но все пак зависи от самия човек. ;-)
miss_bl0od
04-10-2008, 21:09
зависи от мястото неможе да идеш на даскалу кустюмиран например ина4е е яко :-) :-) :-) :-) :-) :-)
beautiful_f
04-10-2008, 21:50
Za vseki tip drehi si ima podhodqshto mqsto. Zashto ne hodish prosto tip "smart casual". Tova e nai-dobriqt variant za momche. 8)
+1 8)
MakeMeLaugh
04-10-2008, 22:01
Мен ме кефи някакви дънки съчетани с някаква спортно-елегантна ризка за всекидневна употреба и мисля да заложа на това, това лято :))
jeni92_abc
04-11-2008, 14:18
спортни :-)
[quote="b0b1_7urb070"] В леглото....ти с дрехите ли се ебеш бре ?[quote]
+1
Освен това всеки човек си има собствени предпочитания.
Аз съм тотално спортен By The Way! :)
Мииии....
Спортно елегантен тип.
Дънки със сако , кецове и проооооооооооооооочие....
spotno eleganten :) nito da e kato za ofis nito kato tuko 6to e do6ul ot tenis :lol: ne6to sredno, stilno, nebrejno sexy ;)
sh3_1s_7h3_0n3
04-11-2008, 20:59
Водиш се по акъла на другите?! 0.о ...и се обличаш според ТЕХНИЯ вкус?! о.0 Най- не харесвам мъже без собствено мнение. апфф...
Обличай се както на теб ти харесва, както ти се чувстваш по-добре в 'кожата си'.
Kostiumirani sys sportna figura :)
sportno pove4e mi haresva :)
Обожавам мъже в униформа.
Полицаи, лекари, зъболекари, войници...
Но иначе ми е все тая как ще е облечен. Важното е да не е гейската мода. И да му е удобно на него. Никога не бих направила забележка на гаджето си как се облича. Това си е негова работа.
Абе ти си много комплексиран какво ти пука какво мислели хората то никога неможеш да угодиш на всички едни ще ти кажат оле какъв си сладък спортно облечен а други-смешник наи-важното е да се харесваш сам... днешната младеж е найстина много комплексирана пуши за да избива комплекси прави и секс заради това и се облича смешно заради комплексите си #-o :x
DeSiTo0o
04-13-2008, 09:44
Офф... осъзнай се бе! Какво ти пука какво ще кажат хората? Ходи си как на теб ти харесва, а не както другите искат.
krem4et0
04-13-2008, 10:20
Вчера най-накрая видях мъжа с костюм. От бала му е, ама се мъчеше да го пробва дали ще му стане за моя абсолвентски бал, понеже ще ми е шофьор и фотограф преди вечерята.
Малко му е отеснял,но беше така секси.......
Само това, че костюмът може да се ползва пак, ми попречи да му се нахвърля и да го разкъсам. Изглеждаше супер.
Иначе аз съм по-скоро елеганетн тип. А и работата ми не позволява да ходя с дънки пред подрастващите и да ми се виждат прашките. На рождения му ден в петък бях с кадифено бюстие и кадифена пола, на кок, със стилно сако, а той.......по дънки.
Стана му малко кофти, де, ама аз съм се наконтила, за да съм хубава за неговия празник.
Wicked_Kid
04-13-2008, 14:36
По-скоро спортни, но някой костюмиран сладур сигурно е хубава гледка :P Хаха...