View Full Version : За изпускането след анален секс!
А защо се получава насирането никой не казва?Всеки говори за прословутия вакуум и бързото изваждане на члена от задника на момичето и затова ,че клизмата е задължителна.Не сте ли се замисляли че може да има и други причини?Нека всеки сподели своите виждания и да обобщим един цялостен извод за да не се повтарят 1000 теми на тази тематика.
п.с. Ако мислите че няма смисъл от тази тема нека я заключат.
Може да се дължи на факта че и се сере ебаси ... я се стегни малко :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
amatorium
04-09-2008, 00:18
Nqkoi put chukaneto tam e tolkova divo, silno i dulgo, che prosto nqma kak da ne zavurshi taka... 8)
marina star
04-09-2008, 03:50
za6toto "dup4icaTA"I SE RAZTVARQ NE PO VOLQTA NA ORGANIZMA A OT VAN6EN ORGANIZAM I SE POLU4AVAT TEZI NE6TA....TOLKOVA I E NEQSNO!!!
kot pi6ete za tva izpuskane nz nakolko momi4e se e slu4valo pravq seks ot 5 godini i pove4e pravq analen seks ot godina i to po4ti prez den ponbeje imam postoqnen priqtel ne vijdam kakvo ima da se govori za tova izpuskane pravi se klizma nqkolko p1ti i vedn1j predi da izleze6 otiva6 si v avera ili k1detto 6te go pravite i tova e naplun4va ti qko g1z1 ili te maje s ovlajnitel i taka vsi4ko e do svokvane s16to taka ako ste v banqta moje da proverite 6te ostaneli ne6to ili ne sled pravene na klizma si b1rkate s po nqkolko pr1sta m1rdate si r1kata vse endo se 4ukate i se vijda ako ste si naravili umelo klizma nqma kakvo da ostava za6oto ste 4isti no bez klizma ima varianti da miri6e ili da ima ostat1k kolkoto i da kazvate 4e ste 4isti
i po otno6enie na endoto mnenie 4e ponqkoga bilo tolkva divo nz si ko 4e moje da zav1r6i tka moje i da ne zav1r6i taka pripadala sm1 bila s1m v bezs1znanie mom4eto togaa nz ma udar 6te6e da polu4i kato s1m bila pripadnala i pak en zav1r6va taka hem bez prezervativ e vinagi t1i 4e vsi4ko zavisi ot higienata na momi4eto
Важното е да си отишла до тоалетната преди това и няма да има проблеми. Това е даже по-важно от самата клизма! Отишла ли си, никакви проблеми !
amatorium
04-09-2008, 09:04
Nai-vajnoto e momicheto da ima redoven stomah, da e hodila do toqlaletnata i da si e napravila promivka na edbeloto chervo. I vse pak ... kakto kazah ... ima edin moment ... 8)
aniezina
04-14-2008, 06:13
Nqkoi put chukaneto tam e tolkova divo, silno i dulgo, che prosto nqma kak da ne zavurshi taka... 8) При тебе винаги е така, но това не е предпоставка. Точно заради това клизмата е задължителна, и не знам кое себеоважаващо се момиче ще позволи да проникнат в нея без да се е подготвила и да е с ясната мисъл че има възможност да стане "гаф". Същото важи и за момчето-аз ако бях мъж не бих си го топнал на такова място, без да знам, че е обезопасено, нали много си ги пазите?
Според мен не се дължи само на вакуума, а и на мускулите на седалището, абе причините са доста и сто-на сто ги има в предишните теми не знам защо е и тази.
hilaryto
04-16-2008, 08:47
amm sorry za vaprosa ama kakvo e klizma i kak se pravi 6te moje li nqkoi da mi obqsni 6ot sum malko neopitna :oops:
WhiteWolF
04-16-2008, 08:53
amm sorry za vaprosa ama kakvo e klizma i kak se pravi 6te moje li nqkoi da mi obqsni 6ot sum malko neopitna :oops:
Ti na kolko si si 4e si neorentirana
:D :D Момичето прави секс и не знае защо се насира. :D :D :razz:
Бива ли толкоз глупави момичета ве да еба.
:D :D Момичето прави секс и не знае защо се насира. :D :D :razz:
Бива ли толкоз глупави момичета ве да еба.
:razz: :razz: :razz: