View Full Version : Той не свърши
moqt vapros e sledniqt..s priqtelqt mi pravihme seks za parvi (ne ni be6e za parvi pat da pravim seks..a prosto za parvi pat nie dvamata)..samo 4e problemat e 4e toi ne svar6i :( ..neznam tova ne mi se be6e slu4valo drug pat :? ...mom4eta slu4valo li vi se e ponqkoga da ne moje da svar6ite i kakvi mojje da sa pri4inite..(toi ne be6e pil..poprincip zn 4e alkohola si ima efekt)
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Еми понякога се случва и така да не можеш да свършиш и мен ми се е случвало да правя 2 часа секс да не мога да свърша искам го,но не мога просто въпрос на нагласа при мен се е случвало когато съм бил нешто ядосан на моита или не ми се прави много много секс :)
не е болка за умиране,на всеки може да се случи :)
Сигурно се е притеснил, а може и да е бил уморен. Случчва се. Не може всеки винаги да е перфектен.
ami mai be6e malko poizmoren..no az pitah 6toto se pritesnqvam ne6to f men da ne e problema :smt087
ami mai be6e malko poizmoren..no az pitah 6toto se pritesnqvam ne6to f men da ne e problema :smt087
Не :) случва се на всеки. Колкото и да са палави мъжете не са като машини (дори и да ни се иска ;) ).
и какво,че не е свършил... важното е да сте си направили удоволствиетоедин на друг :) на всеки може да се случи
TheBlackStranger
04-09-2008, 12:17
Два пъти ми се случи и на мен. Бях много уморен а приятелката ми искаше секс(не ми го каза де ама се надявам че се сещате за какво говоря). После 3-4 дена и беше гадно, защото мислеше че не ме възбужда достатъчно, но и обясних, че съм бил изморен и е от това. Сега, когато съм уморен й правя френска. Мисълта ми е, че е нормално да не свършиш все пак не сме машини :Д
ResidentEvil
04-09-2008, 13:14
Абе на вас момичетата угодия има ли бе: :D
Той свършва бързо.
Той свършва бавно.
Той не свършва.
Знам че не сте всичките така, ама по-специално за тези който ги правят тези теми.
Сорри за тъпият пост ама не се здържах! :D
amatorium
04-09-2008, 13:17
Sluchva se. V takiva sluchai obiknoveno go pitai zashto ne e svurshil i dali ti ne mojesh da go svurshish s ruka ili usta. 8)
aanitogb
04-09-2008, 13:26
Sluchva se. V takiva sluchai obiknoveno go pitai zashto ne e svurshil i dali ti ne mojesh da go svurshish s ruka ili usta. 8)
i na men mi see sly4valo edin edinstven pat ,naistina moje dae boli ot tejak den i e bil izmoren ,kakto pri nas pak i bqhme pili i taka ,neznam kakva e bila pri4inata pri vas popitai go.
Споко,случва се на всеки.Може да е бил уморен,да не е бил в настроение...не се впрягай :)
Той свършва бързо.
Той свършва бавно.
Той не свършва.
Знам че не сте всичките така, ама по-специално за тези който ги правят тези теми.
:D Жени всякакви така си е :razz: аз само неразбрах какво ти пречи на теб това, да не би да ти е трябвала спермата му :-o
ResidentEvil
04-09-2008, 15:24
Той свършва бързо.
Той свършва бавно.
Той не свършва.
:D Жени всякакви така си е :razz: аз само неразбрах какво ти пречи на теб това, да не би да ти е трябвала спермата му :-o
Утре, другиден ще напише някоя тема: "Сега пък свърши... може ли да съм бременна".
И на тва няма да се учудя вече!
alex_devv
04-09-2008, 15:30
въпрос на нагласа
ако ако той..всеки път не го прави...имам връзка с момче което не може и не може...правили сме го поне 15 пъти=/ :neutral:
krem4et0
03-04-2010, 09:00
Темата е стара и няма нужда да се вдига.