View Full Version : Каквоо,местим ли се?
unfaithful1234
04-09-2008, 07:20
Ем..местим сее,аз не искам,зарязвам всичко хубаво в тоя град.София?Ми там не познавам никого,не искам да се местяяяя.Какво да правя,за да ги разубедя?Знам,че ще уча там след 7-ми клас,ама защо трябва да се местим? :( :( :( :(
mumiikataa
04-09-2008, 07:56
Ох,мила,много ми е познато.Няма да успееш да ги разубедиш,в това съм убедена.Ще се местиш в София или от София,че нещо не разбрах.Ние се преместихме преди 2 години и честно казано вече не съжалявам.
Mainata ti
04-09-2008, 08:19
Завиждам ти :D
Аз мн искам да се преместя, дори и само етажа да сменя! :D
kuklichka_bg
04-09-2008, 08:33
mestish se v drug grad li n6 ne razbrah i az
Твърде малка си за да те разберат според мен нищо неможеш да направиш :(
А на мен ми се иска да се преместим в Пловдив....Мразя я тъпата София... :?
unfaithful1234
04-09-2008, 17:25
Mestq se v Sofiq,ot Pernik sym... :(
prettyIdeath
04-09-2008, 18:49
Е то не зависи от теб. Ваще като са решили ще се местите. Малко лудница там, ама ще свикнеш. Пък приятелства ще си създадеш.
Ами честно казано май няма да имаш много шанс да ги разобедиш...Започвай да свикваш с големия град, аз преди хич не я харесвах София, но откакто покрай сестра ми ми стана като второ родно място и малко по малко започнах да я харесвам...е,поне повече от преди! :)
alex_devv
04-09-2008, 21:04
гадна работа
mumiikataa
04-10-2008, 05:50
Известно време ще ти е гадно после ще свикнвш,ще си намериш приятели.И ще разбереш,че това се прави и за теб.Така ти се отварят повече възможности за реализиране :) Спокойно и на мен ми беше много гадно не исках да се местя,но като дойдох тук моите приятели започнаха да пропадат...Следващата година кандидатствах,приеха ме в моето училище,ако бях останала в провинцията не се знаеше дали и аз нямаше да пропадна и може би щях да си продължа в СОУ-то в което бях в 5 клас...След време ще разбереш,че не го правят само за тях. :)
psychopath
04-10-2008, 06:52
имигрантиииии :D
shmurkam
04-10-2008, 08:02
Ем..местим сее,аз не искам,зарязвам всичко хубаво в тоя град.София?Ми там не познавам никого,не искам да се местяяяя.Какво да правя,за да ги разубедя?Знам,че ще уча там след 7-ми клас,ама защо трябва да се местим? :( :( :( :(
Ох.познато ми е. Ние пък ще се местим от Бургас в Сарафово. Според баща ми в близките години ще се съедният. Умолявах го ама не,тоя човек е мн твърдоглав. Какво ще правя в това забутано СЕЛО???? Ама май трябва да се примеря. Обещаха ми като утеха,че ще ми купят котка... :shock:
MiMcHeToOo
04-10-2008, 23:16
Е ти пък, Перник - София са 40 минути. Не се притеснявай. Колкото до това дали ще можеш да ги разубедиш - едва ли. Едва ли и се местите само заради това, че ще учиш в София. Може пък тук да ти хареса, кой знае. Ново начало - нови възможности, започни начисто :)
unfaithful1234
04-11-2008, 06:00
Еми те ми обещаха 3 седмици в Испания... :D Ще си намеря приятели,контактна съм,но ме притеснява малко даскалото,в което искам да вляза.Не познавам никого там... :( А в квартала познавам 2 момичета,защото съм ходила там няколко пъти.
mumiikataa
04-11-2008, 06:02
Има време да си намериш приятели и в училището и в квартала,та дори и по другите квартали ;)
Pedigree
04-11-2008, 07:46
Голяма работа, ще си намериш, а и нали каза, че си контактна, едва ли ще имаш проблеми. ;)
PinkFloydSound
04-11-2008, 14:46
Ох.познато ми е. Ние пък ще се местим от Бургас в Сарафово. Според баща ми в близките години ще се съедният. Умолявах го ама не,тоя човек е мн твърдоглав. Какво ще правя в това забутано СЕЛО???? Ама май трябва да се примеря. Обещаха ми като утеха,че ще ми купят котка... :shock:
Оле, това с котката и със Сарафово ме уби просто! :lol:
unfaithful1234
04-11-2008, 20:03
A сега стана по-лошо! :cry: Лятото ще ми слагат брекети.Леле,ще ме е срам да ходя на даскало така и да имам някакъв прякор и да се самоубия...неннене :-#
mumiikataa
04-11-2008, 20:46
A сега стана по-лошо! :cry: Лятото ще ми слагат брекети.Леле,ще ме е срам да ходя на даскало така и да имам някакъв прякор и да се самоубия...неннене :-#
офф...И какво от това,че ше ти слагат брекети.Нема си единствена.Не се панирай!Хем после зъбите ти ше са яки хем ше е някво яко да си малко по-различна. Споко мацка!Аз са мрънкам да слагам брекети та да ми стане хубава усмивката,ти ....Ако някой нещо ти каже,ше е само от завист поради една или друга причина.Не тряа им се връзваш.Най-много викни ме мене ше ги трепем :smt062 :smt068
mhmhmhmhm
04-12-2008, 08:53
Няма да си първата нито последната с брекети...
плюс тва в новия клас и другите няма да се познават
ебаси и аз искам в по-голям град
beautiful_f
04-12-2008, 10:42
Завиждам ти :D
Аз мн искам да се преместя, дори и само етажа да сменя! :D
Аз пък искам да съм си пак в Пловдив, но в др апартамент, но не може :?
e kolko mu e :? ne e 4ak tolkova dale4e ,puk i v sofia ne e 4ak tolkova lo6o vupreki 4e az po haresvam provinciqta .Vinagi 6e nameri6 novo na4alo tuk :)
unfaithful1234
04-15-2008, 06:08
e kolko mu e :? ne e 4ak tolkova dale4e ,puk i v sofia ne e 4ak tolkova lo6o vupreki 4e az po haresvam provinciqta .Vinagi 6e nameri6 novo na4alo tuk :)
хех,надявам се.Аз и там имам приятели,но не учат в дакслото,в което ще уча...Иначе с тях се разбрахме да ходим на боулинг някой ден. :)
Охаа..познато.. И на мене тва ми се случи миналата година.Как ли не убеждавах баща ми да не се местим, ама той си е инат..А и тогава още не знаех, че не мога да го разубедя :-D Гадно ми беше, че се махам от мястото, където съм прекарала 12 години, гадно ми беше, че там са всичките ми приятели, не исках да иидвам в "големия град", мислех, че няма какво да правя тук, боях се, че няма да си намеря приятели...Обаче един приятел ми каза, че е гадно само заради приятелите, иначе ще е по-добре за мен да се преместя..Аз не му вярвах..Ама вече съм убедена, че е така! Наистина, гадно е да оставиш приятелите си, ама като се замислиш, наистина ще имаш по-големи възможности за нататък ;) А за приятелите ми-пак се виждаме, още сме си приятели :)
Така, че не се притеснявай-ще свикнеш! :wink:
lady_miss
04-15-2008, 22:12
Виж,ся в началото ще ти е кофти,няма да познаваш никой,ново даскало,нови хора..всичко ти е ново..Ама после ще си много благодарна на вашите,че сте се преместили в голям град като в София..и аз бях като тебе.Живяхме в малък град до Варна,на 40 минути път някъде.Иии като завърших 4ти клас се преместихме..В началото се чувствах кофти,абсолютно всяка събота и неделя се прибирах в родния ми град да се видя там с приятелите ми,роднините ми..Обаче като пораснах малко,като си намерих много приятели и познати иии всичко се промени.Сега много се радвам,че живея във Варна и ако бях останала в онзи малък град(където си ходя има-няма 1-2 пъти месечно) не знам кво щях да правя,щото там няма развитие и като ги гледам на кво приличат ся повечето момичета,дето бяха от моя клас предии..Абе общо взето исках да ти кажа - радвай се,че се местите! :)
unfaithful1234
04-19-2008, 12:23
Абе въобще не е зле.Пня ден бяхме на изглед в апартамента,супер як е,с мн хубава гледка,на хубаво място.Запознах се с едно момче в магазина,голям сладур е!Мн ми е веселооо и готиноооо,нямам търпение да завършааааааа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Justified
04-19-2008, 14:07
Сори,ама не ти разбрах въпроса.Питаш ли нещо или просто споделяш?
Ами ето давам ти например мен.Мога да кажа че почти всяка година живея на различно място.Просто на баща ми работата е свързана с това.И вярно е много е гадно да се местиш.Мислиш си постоянно дали ще успееш да си намериш нови приятели,дали ще ти хареса ама спокойно ще свикнеш
zvezdichkaaa
04-19-2008, 16:59
Аз пък искам да се преместим,ама...ще видя София през крив макарон!Радвай се в толкова голям град няма да скучаеш,ще си намериш приятели и ще се кефиш,че си се преместила :) .
SunShinePearl
04-20-2008, 19:32
nz no 4esno ti zavijdam milo i drago bih dala da sam v sf obojavam golemite i 6umni gradove :grin: ama za sajalenie sam v dimitrovgrad..sadba :( 6te svike6 6te vidi6 posle 6te se radva6 4e si se premestila pone az taka mislq :)
iveto__91
04-21-2008, 16:57
awe znae6 li tyka kvo e gotino.axaxaxa.6ti haresa.da,gadno e da se mesti6.znam!oba4e si malka.ako be6e dare4em na 17 ili na 18 ne6ata 6qha da stoqt po-razli4en na4in.tva e!sudbata si kazva dymata!
аз също съм от Перник и другата год, се местим в София, след 7 клас де, там ще уча и ще живея някъде в Люлин май. Аз пък искам да се преместя, Перник не го харесвам никак.
МЕЖДУ ДРУГОТО И АЗ СЪМ С БРЕКЕТИ ОТ СКОРО, В СЪЩАТА СИТУАЦИЯ КАТО ТЕБ СЪМ, СПОКС
ThunderGoddess
04-22-2008, 10:48
На мен също ми беше гадно като се преместихме, но вече свикнах, живота продължава. И в София живеят хора, не са зелени извънземни, ще намериш нови приятели, друго места, където ще се развличаш и ще отркиеш нови неща. Аз лично го мразя тоя тъп град, но това е отделен въпрос. А за брекетите не се протеснявай, ако попаднеш в нормално развиващ се клас, нищо няма да ти кажат и няма да ти измислят прякори. Ако ти кажат нещо и ти се подиграват, не трябва да ти пука, защото да се подиграваш за такова нещо, трябва да си голям простак и селянин.
Охххх преживей го хората се местят в други континенти даже без да познават абсолютно никой ти за това се притесняваш.
eTheReaL
05-18-2008, 16:11
:D Колко ми е познато... След 7 клас кандидатствах и ме приеха в езикова гимназия. Точно на 9 септември - броени дни преди първия учебен ден в новото училище бях на преглед при ортодонт, който ми сервира, че няма друг начин да ми се оправят зъбите освен с брекети. Какъв рев е паднал не можеш да си представиш... Но нашите ме убедиха и 2 дена по-късно ми сложиха брекетите. Беше ми супер кофти и се чудех как ли ще ме приемат съучениците ми. На 15.09 когато отидох и се запознах с новите си съученици се оказа, че има още две момичета от класа ми с брекети. :grin: Носих брекетите година и половина и за това време не съм отнесла нито една подигравка относно тях. :wink: Напротив даже - повечето им се кефеха и им беше интересно. А и резултата е много добър - вече си имам по-хубави зъбки!!! :-P
jozefina_93
05-20-2008, 12:03
Oh to Pernik e blizo be mila.Nqmaq stra6no 6te svikne6.V sofiq e qko.Blizo e do pernik subota i nedelq 6te si hodi6 v Pernik :)
cLaDyRcHe
05-27-2008, 09:00
az si q xaresvam varnata i nik1de ne iskam da se mestq.mn si mi e dobre tyka :P mislq 4e 6te svikne6 i v sofiq no edva li 6te moje6 da gi razybedi6 :(
haterkata
06-11-2008, 09:17
emiii i az se premestih ama ni6to mi nqma,6te se spravi6 ;)
А на мен ми се иска да се преместим в Пловдив....Мразя я тъпата София... :?
Даааааа даааа даааааааа!!!!!!!!!!! и аз искам да се махна от Сф, ама на :(
strangezone
06-19-2008, 10:04
Мислиш си че ти е гадно е чуй това :grin: :
Еми след 7ми клас минах си изпитите и влезнах в мойто родно градче (Плевен) 8 клас никой не познавах обаче ок все пак никой не познава никой нема за какво да се тревожиш...9ти клас стана ясно че ще се местя в София идвам аз в новия клас и познай кво пак никой не познаам дам обаче всеки познава всеки, а аз... аз познавам никой...и сега черешката на тортата :) значи разболях се от доста лоша болест...седях 3 месеца в болница ще повтарям и на всичкото отгоре пак не познавам никой по цял ден си седя в къщи и се чудя коя канал да пусна или седя и гледам филми сигурно вече не съществува филм дет да не сам го гледал...ооо забравих от стария клас ме обявиха за наркоман и некаф пропадняк...и нека обобщим другата година не познаам никой...отново,повтарям и просто нз освен да взема да стана едно емо друг избор не виждам :)