PDA

View Full Version : Каквоо,местим ли се?

unfaithful1234
04-09-2008, 07:20
Ем..местим сее,аз не искам,зарязвам всичко хубаво в тоя град.София?Ми там не познавам никого,не искам да се местяяяя.Какво да правя,за да ги разубедя?Знам,че ще уча там след 7-ми клас,ама защо трябва да се местим? :( :( :( :(

mumiikataa
04-09-2008, 07:56
Ох,мила,много ми е познато.Няма да успееш да ги разубедиш,в това съм убедена.Ще се местиш в София или от София,че нещо не разбрах.Ние се преместихме преди 2 години и честно казано вече не съжалявам.

Mainata ti
04-09-2008, 08:19
Завиждам ти :D
Аз мн искам да се преместя, дори и само етажа да сменя! :D

kuklichka_bg
04-09-2008, 08:33
mestish se v drug grad li n6 ne razbrah i az

Cukata
04-09-2008, 08:46
Твърде малка си за да те разберат според мен нищо неможеш да направиш :(

LadyDy
04-09-2008, 09:04
А на мен ми се иска да се преместим в Пловдив....Мразя я тъпата София... :?

unfaithful1234
04-09-2008, 17:25
Mestq se v Sofiq,ot Pernik sym... :(

prettyIdeath
04-09-2008, 18:49
Е то не зависи от теб. Ваще като са решили ще се местите. Малко лудница там, ама ще свикнеш. Пък приятелства ще си създадеш.

st1ka
04-09-2008, 20:44
Ами честно казано май няма да имаш много шанс да ги разобедиш...Започвай да свикваш с големия град, аз преди хич не я харесвах София, но откакто покрай сестра ми ми стана като второ родно място и малко по малко започнах да я харесвам...е,поне повече от преди! :)

alex_devv
04-09-2008, 21:04
гадна работа

mumiikataa
04-10-2008, 05:50
Известно време ще ти е гадно после ще свикнвш,ще си намериш приятели.И ще разбереш,че това се прави и за теб.Така ти се отварят повече възможности за реализиране :) Спокойно и на мен ми беше много гадно не исках да се местя,но като дойдох тук моите приятели започнаха да пропадат...Следващата година кандидатствах,приеха ме в моето училище,ако бях останала в провинцията не се знаеше дали и аз нямаше да пропадна и може би щях да си продължа в СОУ-то в което бях в 5 клас...След време ще разбереш,че не го правят само за тях. :)

psychopath
04-10-2008, 06:52
имигрантиииии :D

shmurkam
04-10-2008, 08:02
Ем..местим сее,аз не искам,зарязвам всичко хубаво в тоя град.София?Ми там не познавам никого,не искам да се местяяяя.Какво да правя,за да ги разубедя?Знам,че ще уча там след 7-ми клас,ама защо трябва да се местим? :( :( :( :(
Ох.познато ми е. Ние пък ще се местим от Бургас в Сарафово. Според баща ми в близките години ще се съедният. Умолявах го ама не,тоя човек е мн твърдоглав. Какво ще правя в това забутано СЕЛО???? Ама май трябва да се примеря. Обещаха ми като утеха,че ще ми купят котка... :shock:

MiMcHeToOo
04-10-2008, 23:16

Е ти пък, Перник - София са 40 минути. Не се притеснявай. Колкото до това дали ще можеш да ги разубедиш - едва ли. Едва ли и се местите само заради това, че ще учиш в София. Може пък тук да ти хареса, кой знае. Ново начало - нови възможности, започни начисто :)

unfaithful1234
04-11-2008, 06:00
Еми те ми обещаха 3 седмици в Испания... :D Ще си намеря приятели,контактна съм,но ме притеснява малко даскалото,в което искам да вляза.Не познавам никого там... :( А в квартала познавам 2 момичета,защото съм ходила там няколко пъти.

mumiikataa
04-11-2008, 06:02
Има време да си намериш приятели и в училището и в квартала,та дори и по другите квартали ;)

Pedigree
04-11-2008, 07:46
Голяма работа, ще си намериш, а и нали каза, че си контактна, едва ли ще имаш проблеми. ;)

PinkFloydSound
04-11-2008, 14:46
Ох.познато ми е. Ние пък ще се местим от Бургас в Сарафово. Според баща ми в близките години ще се съедният. Умолявах го ама не,тоя човек е мн твърдоглав. Какво ще правя в това забутано СЕЛО???? Ама май трябва да се примеря. Обещаха ми като утеха,че ще ми купят котка... :shock:
Оле, това с котката и със Сарафово ме уби просто! :lol:

unfaithful1234
04-11-2008, 20:03
A сега стана по-лошо! :cry: Лятото ще ми слагат брекети.Леле,ще ме е срам да ходя на даскало така и да имам някакъв прякор и да се самоубия...неннене :-#

mumiikataa
04-11-2008, 20:46
A сега стана по-лошо! :cry: Лятото ще ми слагат брекети.Леле,ще ме е срам да ходя на даскало така и да имам някакъв прякор и да се самоубия...неннене :-#
офф...И какво от това,че ше ти слагат брекети.Нема си единствена.Не се панирай!Хем после зъбите ти ше са яки хем ше е някво яко да си малко по-различна. Споко мацка!Аз са мрънкам да слагам брекети та да ми стане хубава усмивката,ти ....Ако някой нещо ти каже,ше е само от завист поради една или друга причина.Не тряа им се връзваш.Най-много викни ме мене ше ги трепем :smt062 :smt068

mhmhmhmhm
04-12-2008, 08:53
Няма да си първата нито последната с брекети...
плюс тва в новия клас и другите няма да се познават
ебаси и аз искам в по-голям град

beautiful_f
04-12-2008, 10:42
Завиждам ти :D
Аз мн искам да се преместя, дори и само етажа да сменя! :D

Аз пък искам да съм си пак в Пловдив, но в др апартамент, но не може :?

slivaka
04-12-2008, 12:40

e kolko mu e :? ne e 4ak tolkova dale4e ,puk i v sofia ne e 4ak tolkova lo6o vupreki 4e az po haresvam provinciqta .Vinagi 6e nameri6 novo na4alo tuk :)

unfaithful1234
04-15-2008, 06:08

e kolko mu e :? ne e 4ak tolkova dale4e ,puk i v sofia ne e 4ak tolkova lo6o vupreki 4e az po haresvam provinciqta .Vinagi 6e nameri6 novo na4alo tuk :)
хех,надявам се.Аз и там имам приятели,но не учат в дакслото,в което ще уча...Иначе с тях се разбрахме да ходим на боулинг някой ден. :)

SuSamka
04-15-2008, 17:38
Охаа..познато.. И на мене тва ми се случи миналата година.Как ли не убеждавах баща ми да не се местим, ама той си е инат..А и тогава още не знаех, че не мога да го разубедя :-D Гадно ми беше, че се махам от мястото, където съм прекарала 12 години, гадно ми беше, че там са всичките ми приятели, не исках да иидвам в "големия град", мислех, че няма какво да правя тук, боях се, че няма да си намеря приятели...Обаче един приятел ми каза, че е гадно само заради приятелите, иначе ще е по-добре за мен да се преместя..Аз не му вярвах..Ама вече съм убедена, че е така! Наистина, гадно е да оставиш приятелите си, ама като се замислиш, наистина ще имаш по-големи възможности за нататък ;) А за приятелите ми-пак се виждаме, още сме си приятели :)
Така, че не се притеснявай-ще свикнеш! :wink:

lady_miss
04-15-2008, 22:12
Виж,ся в началото ще ти е кофти,няма да познаваш никой,ново даскало,нови хора..всичко ти е ново..Ама после ще си много благодарна на вашите,че сте се преместили в голям град като в София..и аз бях като тебе.Живяхме в малък град до Варна,на 40 минути път някъде.Иии като завърших 4ти клас се преместихме..В началото се чувствах кофти,абсолютно всяка събота и неделя се прибирах в родния ми град да се видя там с приятелите ми,роднините ми..Обаче като пораснах малко,като си намерих много приятели и познати иии всичко се промени.Сега много се радвам,че живея във Варна и ако бях останала в онзи малък град(където си ходя има-няма 1-2 пъти месечно) не знам кво щях да правя,щото там няма развитие и като ги гледам на кво приличат ся повечето момичета,дето бяха от моя клас предии..Абе общо взето исках да ти кажа - радвай се,че се местите! :)

unfaithful1234
04-19-2008, 12:23
Абе въобще не е зле.Пня ден бяхме на изглед в апартамента,супер як е,с мн хубава гледка,на хубаво място.Запознах се с едно момче в магазина,голям сладур е!Мн ми е веселооо и готиноооо,нямам търпение да завършааааааа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Justified
04-19-2008, 14:07
Сори,ама не ти разбрах въпроса.Питаш ли нещо или просто споделяш?
Ами ето давам ти например мен.Мога да кажа че почти всяка година живея на различно място.Просто на баща ми работата е свързана с това.И вярно е много е гадно да се местиш.Мислиш си постоянно дали ще успееш да си намериш нови приятели,дали ще ти хареса ама спокойно ще свикнеш

zvezdichkaaa
04-19-2008, 16:59
Аз пък искам да се преместим,ама...ще видя София през крив макарон!Радвай се в толкова голям град няма да скучаеш,ще си намериш приятели и ще се кефиш,че си се преместила :) .

SunShinePearl
04-20-2008, 19:32
nz no 4esno ti zavijdam milo i drago bih dala da sam v sf obojavam golemite i 6umni gradove :grin: ama za sajalenie sam v dimitrovgrad..sadba :( 6te svike6 6te vidi6 posle 6te se radva6 4e si se premestila pone az taka mislq :)

iveto__91
04-21-2008, 16:57
awe znae6 li tyka kvo e gotino.axaxaxa.6ti haresa.da,gadno e da se mesti6.znam!oba4e si malka.ako be6e dare4em na 17 ili na 18 ne6ata 6qha da stoqt po-razli4en na4in.tva e!sudbata si kazva dymata!

gabi_94
04-21-2008, 18:42
аз също съм от Перник и другата год, се местим в София, след 7 клас де, там ще уча и ще живея някъде в Люлин май. Аз пък искам да се преместя, Перник не го харесвам никак.

gabi_94
04-21-2008, 18:43

МЕЖДУ ДРУГОТО И АЗ СЪМ С БРЕКЕТИ ОТ СКОРО, В СЪЩАТА СИТУАЦИЯ КАТО ТЕБ СЪМ, СПОКС

ThunderGoddess
04-22-2008, 10:48
На мен също ми беше гадно като се преместихме, но вече свикнах, живота продължава. И в София живеят хора, не са зелени извънземни, ще намериш нови приятели, друго места, където ще се развличаш и ще отркиеш нови неща. Аз лично го мразя тоя тъп град, но това е отделен въпрос. А за брекетите не се протеснявай, ако попаднеш в нормално развиващ се клас, нищо няма да ти кажат и няма да ти измислят прякори. Ако ти кажат нещо и ти се подиграват, не трябва да ти пука, защото да се подиграваш за такова нещо, трябва да си голям простак и селянин.

BuBi008
04-22-2008, 11:47
Охххх преживей го хората се местят в други континенти даже без да познават абсолютно никой ти за това се притесняваш.

eTheReaL
05-18-2008, 16:11

:D Колко ми е познато... След 7 клас кандидатствах и ме приеха в езикова гимназия. Точно на 9 септември - броени дни преди първия учебен ден в новото училище бях на преглед при ортодонт, който ми сервира, че няма друг начин да ми се оправят зъбите освен с брекети. Какъв рев е паднал не можеш да си представиш... Но нашите ме убедиха и 2 дена по-късно ми сложиха брекетите. Беше ми супер кофти и се чудех как ли ще ме приемат съучениците ми. На 15.09 когато отидох и се запознах с новите си съученици се оказа, че има още две момичета от класа ми с брекети. :grin: Носих брекетите година и половина и за това време не съм отнесла нито една подигравка относно тях. :wink: Напротив даже - повечето им се кефеха и им беше интересно. А и резултата е много добър - вече си имам по-хубави зъбки!!! :-P

jozefina_93
05-20-2008, 12:03
Oh to Pernik e blizo be mila.Nqmaq stra6no 6te svikne6.V sofiq e qko.Blizo e do pernik subota i nedelq 6te si hodi6 v Pernik :)

cLaDyRcHe
05-27-2008, 09:00
az si q xaresvam varnata i nik1de ne iskam da se mestq.mn si mi e dobre tyka :P mislq 4e 6te svikne6 i v sofiq no edva li 6te moje6 da gi razybedi6 :(

haterkata
06-11-2008, 09:17
emiii i az se premestih ama ni6to mi nqma,6te se spravi6 ;)

Sigrina
06-15-2008, 20:55
А на мен ми се иска да се преместим в Пловдив....Мразя я тъпата София... :?
Даааааа даааа даааааааа!!!!!!!!!!! и аз искам да се махна от Сф, ама на :(

strangezone
06-19-2008, 10:04
Мислиш си че ти е гадно е чуй това :grin: :
Еми след 7ми клас минах си изпитите и влезнах в мойто родно градче (Плевен) 8 клас никой не познавах обаче ок все пак никой не познава никой нема за какво да се тревожиш...9ти клас стана ясно че ще се местя в София идвам аз в новия клас и познай кво пак никой не познаам дам обаче всеки познава всеки, а аз... аз познавам никой...и сега черешката на тортата :) значи разболях се от доста лоша болест...седях 3 месеца в болница ще повтарям и на всичкото отгоре пак не познавам никой по цял ден си седя в къщи и се чудя коя канал да пусна или седя и гледам филми сигурно вече не съществува филм дет да не сам го гледал...ооо забравих от стария клас ме обявиха за наркоман и некаф пропадняк...и нека обобщим другата година не познаам никой...отново,повтарям и просто нз освен да взема да стана едно емо друг избор не виждам :)