Влез

View Full Version : закон против гейовете

04-09-2008, 13:44
Сидеров готви закон против гейовете

Смърт за депутата Кузов и инкриминиране на хомосексуализма поиска вчера в изявление пред медиите лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Той заяви пред журналисти, че "смъртното наказание трябва да се върне за блудствени действия с деца и за садистични убийства". В интервю за столичен вестник Сидеров казва още, че ще внесе законопроект, с който да се инкриминира хомосексуализмът, "както беше преди 10 ноември.

Skoro 6te stava ada za geiovete !

Jeuelle
04-09-2008, 14:19
Наказание за педофили , некрофили , зоофили .... - ДА!!!
Но за хомо или бисексуалните - трябва дори да им позволят да озаконят връзката си.

Толкова много известни личности са ( и били ) хомосексуалисти :
Педро Алмодовар ,
Александър Велики,
Оскар Уайлд....
.

... така че много много да не ти знае устата , защото и на малкия им пръст не можеш да стъпиш , а си тръгнал да се разпореждаш.

ZuCkI
04-09-2008, 14:32
Но за хомо или бисексуалните - трябва дори да им позволят да озаконят връзката си.

Педро Алмодовар ,
Александър Велики,
Оскар Уайлд....
.

... така че много много да не ти знае устата , защото и на малкия им пръст не можеш да стъпиш , а си тръгнал да се разпореждаш.
ти пък... глеала 1 филм и же4е си мисли че е напраила голяма работа...
Александър Велики НЕ е бил гей :? :)

Jeuelle
04-09-2008, 14:43

Педро Алмодовар ,
Александър Велики,
Оскар Уайлд....
.

ти пък... глеала 1 филм и же4е си мисли че е напраила голяма работа...
Александър Велики НЕ е бил гей :? :)

Какъв филм?? Мнението ми не се базира на гледан филм.

Добре , да не се изхвърлям с хомосексуален -БИ !

ти не четеш ли?

pomo6tplz
04-09-2008, 14:45
Иа първо научи какво значи думата инкриминация(във всеки случеи няма нищо общо с гилотината)

ти маи много си се надъхъл покраи педалите както имаше един пост

обикновените най-запалените противници на хомосексуализма са латентни гейове

ти господин монах дето живееш в шаолин(а знаеш ли каква е тяхната религия изобщо) ти а не друг заяви че си асексуален а знаш ли коe мнозинство се вклиучва в тази група иммено обратните дето неискат да си го признаят и го отхвърлят

Източниците, които разглеждат асексуалността като сексуално разстройство, посочват различни причини за нейната поява, сред които: преживяно сексуално насилие, сексуална репресия (поради хомосексуалност и пр.), хормонални проблеми и др

Не че вярвам в господ но мислех че в библията пише че всички хора са равни(не съм я чел и нямам време да чета детски и то скучни приказки)

Иначе и аз съм чувал тоав за александър

If they try to make you go in a REHAB i will say YES YES YES

ZuCkI
04-09-2008, 14:53
Иа първо научи какво значи думата инкриминация(във всеки случеи няма нищо общо с гилотината)

ти маи много си се надъхъл покраи педалите както имаше един пост

обикновените най-запалените противници на хомосексуализма са латентни гейове

ти господин монах дето живееш в шаолин(а знаеш ли каква е тяхната религия изобщо) ти а не друг заяви че си асексуален а знаш ли коe мнозинство се вклиучва в тази група иммено обратните дето неискат да си го признаят и го отхвърлят

Източниците, които разглеждат асексуалността като сексуално разстройство, посочват различни причини за нейната поява, сред които: преживяно сексуално насилие, сексуална репресия (поради хомосексуалност и пр.), хормонални проблеми и др

Не че вярвам в господ но мислех че в библията пише че всички хора са равни(не съм я чел и нямам време да чета детски и то скучни приказки)

Иначе и аз съм чувал тоав за александър

If they try to make you go in a REHAB i will say YES YES YES
ако казваш че аз съм гей следователно нещо ти хлопа (супер улигуфрения е т'ва ти виждала ли си някое животно в природата да опъва от собствения си пол при наличие на противоположния) :?

Seducti0n
04-09-2008, 16:00
Аз съм "За" това да се въведат по-строги закони за педофилията, блудството с деца и т.н.

От друга страна ми се вижда адски глупав закона срещу хомосексуализма.Не разбирам какво толкова ги бърка законодателите кой с кого си ляга, от какъв пол е интимният партньор.
Тук става въпрос за правото на личен живот, а не за правото на избор.Гейовете се раждат такива, те не правят секс с мъже, за да бъдат интересни или за да разнообразят сексуалния си живот.
Просто оставете хората да живеят така како се чувстват добре!

mon4eto
04-10-2008, 18:01
Za pedofilite i smartnoto nakzanie sam saglasna,no za geiovete NE...vseki ima pravo na izbor kakav da e ...kak 6te se po4uvstva6 ti ako za mig si predtsvi 4e si gei 6te ti e priqtno li da ima zakon koito samo ti i ostanalite kato teb da spazvate a? :?

Seducti0n
04-10-2008, 18:08
Za pedofilite i smartnoto nakzanie sam saglasna,no za geiovete NE...vseki ima pravo na izbor kakav da e ...kak 6te se po4uvstva6 ti ako za mig si predtsvi 4e si gei 6te ti e priqtno li da ima zakon koito samo ti i ostanalite kato teb da spazvate a? :?

Дори и да се въведе такъв закон, съм повече от сигурна, че няма никой да го спазва!
Гейовете са си гейове.Кефят се на мъже, едва ли някакъв излишен, безумен закон ще им промени природата.Неписаните правила са над създадените от безмозъчни тесногръди индивиди!

hamilcar
04-10-2008, 20:20
Шаолина само да те попитам на колко си години ?

Нямам нищо против хомосексуалистите. Относно педофилите трябва наистина много строго наказание.

Кои сте вие, че да осъждате тези хора, гейовете ? Волен Сидеров е един умопомрачен човек, който няма място в политиката на страната.

pomo6tplz
04-10-2008, 21:20
http://academika.net/www/modules/content/index.php?id=3
http://www.psihichnozdrave.com/showpage.php?PageID=112
http://www.niskar-bg.com/DPB_IvRilski2.htm

Погледни ги полезни са.

Coki
04-11-2008, 15:22
Поради съдържание на дискриминационни призиви в мнението на автора, темата се заключва!