View Full Version : обичате ли ?
MaRcHeLiTkAa
04-09-2008, 16:24
Koe e ne6toto,koeto nai mn vi radva,koeto nai mnogo obi4ate v liobimata/liobimia :) :grin: :grin: :-)
..a koe ...vi drazni :-P
7 точка от правилата
moderated by Coki
MartyParty
04-09-2008, 16:25
Едно да беше....По добре питай какво не обичам в него. :lol:
Хм..Обичам когато ме гали по гръбчето,по коремчето и по врътлето..обичам когато ме гушка силноо-Това са основните неща..А какво ли ме дразни...ами всъщност като се замисля нищо..!Все пак всеки човек е различен и може да има няквии дребни неща но те минават :D
metalkata_bg
04-09-2008, 16:57
ami poprincip nai-mn me radva usmivkata :P:P prosto unikalna 4ak da se izpoti6 kat ti se usmihne :o ina4e za sq nz kvo me drazni moje bi 4e e prekaleno hubav i dr sy6to go zadqvat :D
MartyParty
04-09-2008, 17:01
Единственото нещо,което не обичам е този негов невероятен инат.Не съм виждала толкова инатлив човек.А единствения човек с когото не се заяжда и не се инати(често) съм аз.
Обичам...обичам...Боже,толко� �а много неща обичам.Очите му бяха първото нещо което обикнах...толкова големи честни топли и мили.Излъчват невероятно спокойствие.Обичам целувките му.Нежността с която ме обгръща всеки пък,когато се видим.за момче ,което е страдало толкова много това ми се вижда невероятно.Трогва ме и угрижеността в погледа му,когато знае че не ми е добре.Грижи се за мен,все едно съм бебе.Също така подкрепата,която получавам винаги,когато имам нужда. :-) Ммм много си го обичам.
natalitoo
04-09-2008, 17:11
nqma da mi stigne vremeto da pi6a .. no nai ve4e kogato pokazva 4e dyrji na men vyv vseki edin moment
mi..v vruzkata v koqto imah(i oshte ne moga da se premirq che moje bi svyrshi) ..obichah vsichko s nego..obojavah da me gali i da me dokosva kakto samo toi go pravi..obojavah kogato me iznenadvashe s vsqkakvi malki jestove razkrivashti kolko dyrji na men..obicchah kogato me kara da revnyvam..kogato narochno me qdosvashe i posle mi se izvinqvashe...kak me gyshvashe kogato ne se bqhme vijdali malko vreme..obojavah da mi zvani i da me pita kak sum..i dali mu lipsvam..zaboga obichah i obicham vsichko absll vsichko.... :(
menta_loverka
04-09-2008, 18:50
Обичам това, че ме обича, а мразя, това че играе WOW ...
BuJlDozeRa
04-09-2008, 19:06
PRIQTELKATA MI MARIQ {P} :P OBI4AM TE MIME
skatemore
04-09-2008, 19:56
най-обичах като видя че се радва много :) напрао ми ставаше топлО на сърцето
Oo obicham vsichko v nego,absolutno vsichko.Imashe neshta v nachaloto,koito me drazniha,no s vremeto sviknah s tqh,vse pak nqma idealni hora.Samo ne obicham momichetata okolo nego,zashtoto kogato men me nqma postoqnno mu se natiskat....ama toi e moi :D :-P
VinDiesel
04-09-2008, 20:44
Обичам да ми се радва :) и мразя когато някой я е ядосал и тя ми се цупи на мен :)
=P~ Аз обужавам всичко в него!Той е страхотен няма смисъл да изброявам всичко,което обичам,защотото все нещо ще пропусна.Единственото нещо което не ми допада е това,че много се янати,но не му минава всеки път номера! :-P :-P :-P Дънди обичкам те бебче :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Ivalinka
04-10-2008, 04:03
начинът,по който ме гледа :smt057 :smt055
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-10-2008, 04:20
Обичам това, че и той ме обича и му личи и от очите. Обичам това, че за него съм еднствената и че е готов на всичко, за да ми е добре. :) Обожавам и очите и красивата му усмивка, или това колко мило изглежда, докато спи, но не смятам, че съм го заобичала точно заради външния вид. :)
unfaithful1234
04-10-2008, 06:13
хм...Ми обичам атлетичното му тяло(особено когато един път си беше съблякъл тениската на игрището...уау :smt055 ) Обичам къдравата му коса,обичам усмивката му :) Обичам начина по който говори с мен...Абее толкова мн неща обичам в него,друг е въпроса,че любовта ми е несподелена :cry: :-# :cry: :-#
Обичам да ми се радва :) и мразя когато някой я е ядосал и тя ми се цупи на мен :)
+1
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-11-2008, 05:27
Дразни ме това, че когато съм изнервена от нещо друго, когато сме заедно и не съм много разговорлива, той започва да се отдръпва и да се цупи. А това ме утежнява допълнително, вместо например да ме развесели или отпусне някакси... Когато съм имала стресиращ ден, вече разбрах, че не мога да разчитам на него, за да релаксирам малко, макар че уж трябва да си помагаме... Дразни ме и че като цяло той често не знае как да се държи с момиче - не знае как да я ухажва, да я поглези... Слава Богу, отначало май аз го харесвах повече, отколкото той мен, затова не му се налагаше да прави каквото и да е, за да може да ме задържи.
И все пак, вече спирам да се ядосвам кой знае колко заради незнанието му - той си е такъв, няма как да го променя, а може би и не трябва, защото тогава няма да е Той. :-D
malkatadesss
04-13-2008, 08:36
обичам в него че ме разбира че прави всичко възможно аз да съм добре .. че зареди мен е готов на всичко и че често прави компромиси отново зареди мен . :-)
в момента любимата липсва, тей чи пас
purvo se vlubih v o4ite mu,sled tova se vlubih v du6ata mu,za6toto s nego naistina moga da spodelqm ABSOLUTNo vsi4ko i da buda razbrana,obojavam kogato se usmihva!be vsu6tnost edinstvenoto koeto me drazni e 4e e mnoogo ailqk i 4esto puti kogato burzam ili toi trqbva da napravi ne6to to4no edi-koga si,obiknoveno ne se slu4va i mi ebava maikata na planovete i organizaciqta.no tova ne e golqm problem,kato se izduni go prebivam ot boi-sex-boi-sex i sme perfektni :razz:
Ох .. Незнам просто какво да кажа :-) :-) :-)
Обичам всичко с него .. малко по-големите му устни(това е предимство по-хубаво се целува когато си с по големи устни)
Погледа му .. :smt057 :smt057 А бе всичко :-) :-) :grin: :grin:
Но за жалост вчера скъсахме защото аз сам виновна ,че не му повярвах .. :cry: :cry: :cry:
Стискайте палци пак да се съберем :smt022 :smt022 Защото и двамата се обичаме , но трябва да проведем един дълъг разговор днес :( :( :( :-) :-)
Ch0c0la73
04-13-2008, 12:10
obi4am 4e me slusha 4e mi ogajda i 4e pokazva 4e me obi4a.. mrazq ama adski mrazq 4e se misli za golqm i si misli 4e me prevazhojda ili nz kvo si misli !?! i makar 4e faktite mu se blaskat v glavata 4e ne e tolkoz golqm kolkoto si misli toi se drazni no ne ne i ne ne se osaznava ! :-x :?
galina_3
04-13-2008, 12:24
nqma da mi stigne vremeto da pi6a .. no nai ve4e kogato pokazva 4e dyrji na men vyv vseki edin moment
i az s1m taka \:D/ :smt055 :smt055
Обичам абсолютно всичко в него,той е уникално добър човек,обичам очите,гласа му :-) Мога да кажа че той е светлината в тунела ми :smt055
PuhkaFelka
04-13-2008, 12:52
:smt007 :smt007 :smt007 Обичам НЕВЕРОЯТНИТЕ му сини очи .. и когато ме погледне.. :smt007 Обичам начина по които се държи с мен .. :smt007 Обичам когато ме гушка.. :smt007 Обичам когато ме хапе по вратлето .. :grin: Но най-много ОБИЧАМ това че той ме обича :smt007 :smt007 :smt007
хихи ми в НЕГО всичко ми харесва ,обичам си го целия! От горе до долу,нищо не ме дразни или нещо от сорта... гадното е само че се разделихме ,аама азоще си го обичам :-)
GameMaster
04-13-2008, 13:43
Obicham da me celyva po vratleto i da si go gushkam silno :) ...A neshtata koito na momenti me draznqt sa neserioznosta mu i che ponqkoga me prenebregva....No kato cqlo mnogo si go loffkam :-) :)