View Full Version : как ще реагирате ?
Момичета как ще реагирате ако някое момче което нито мнразите нито обичате започне да ви прави комплименти. Това ще ви накара ли да го харесате, намразите, ще ви е гадно ли ще ви накара ли да го отбягвате?
Ще го простреля с ловджийска пушка....
Абе братле ти човек, който не обича комплименти виждал ли си?
batee kva e taq tema bee?!
hanovete
04-09-2008, 17:41
оо има и такива момчета,които правят непрекъснато комплименти на всека срещната
-т.е то е 1 в класа ми де но е смешно от страни да го гледаш-виж ако прави и на други момичета значи е ясно :-D
MoonAngel
04-09-2008, 17:55
Ще си помисля, че "Има нещо гнило"...
ше си помислим че иска физическо задоволяване 8-) 8-)
Момичета как ще реагирате ако някое момче което нито мнразите нито обичате започне да ви прави комплименти. Това ще ви накара ли да го харесате, намразите, ще ви е гадно ли ще ви накара ли да го отбягвате?
Ще си разплета чорапите.
Ще си разплета чорапите.
точно за това и аз си помислих :D
ся сериозно дали може чрез комплименти да обидиш момичето
Ще си разплета чорапите.
точно за това и аз си помислих :D
ся сериозно дали може чрез комплименти да обидиш момичето
Зависи. Хипотетично - колко е мозъчния й капацитет?
hrisiiiiii
04-09-2008, 18:35
ще се радвам много ясно, кой не би се радвал на комплимент? Ама чак да го заобичам едва ли. От неколко добри думи... :?
krisi_bep
04-09-2008, 18:44
Ще го меря с камъни,докато не ми се извини за комплимента! 8-)
eclipseee
04-09-2008, 19:06
Ще го меря с камъни,докато не ми се извини за комплимента! 8-)
:razz: И се почва "Абе ей к*рво спри ма" и оттам не камъни ами тухли 4ки :razz:
Ми аз бих се зарадвала и нищо специално не бих си помислила.
Miss_Perfekt
04-09-2008, 19:08
Много хора така си правят базици хващала съм се но повече няма да се хвана :D Е и аз съм правила такива базици де .... :D :D :D
Е бе пич, ти ме разби...аз не познавам някой, който да се обижда когато му правят комплимент :D :D но ако си попаднал на такава "порода" по-хубу са пази за да не отнесеш някой шамар 8-)
alex_devv
04-10-2008, 14:09
Ще се омъжат за него.
slun4ice_90
04-12-2008, 16:29
Ами,ще си помисля,че може би съм му станала симпатична,но ще имам 1 на ум. 8) :grin: :-P
poolity_vd
04-12-2008, 16:37
ще почервенея от срам :razz: :razz: :razz: и ще почна да се чудя тоя луд ли е или ДА :D
BlueMushroom
04-12-2008, 18:52
Shte se zachudq kade e ulovkata..
MiMcHeToOo
04-12-2008, 18:54
Ти тъп ли си, какъв си?
Ms.Lonely
04-12-2008, 20:36
Ne ! Kato ne go haresvam , ako iska i 1000 puti da mi kaje , che sum nai-hubavoto momiche v cqloto u-shte , pak nqma da go haresam ! :) Nai-mnogo da me nakara da go otbqgvam ! :(
ше си помислим че иска физическо задоволяване 8-) 8-)
Мале яко си загорял напоследък :razz: :razz: :razz: :smt030 :smt030
Sweet_Play_F
04-12-2008, 21:09
Ще го простреля с ловджийска пушка....
Абе братле ти човек, който не обича комплименти виждал ли си?
:lol: +1
GLeZoRanA
04-12-2008, 21:42
Безразлично ще ми е...