Влез

View Full Version : романтика

beautiful_f
04-09-2008, 21:49
Какво е най - романтичното нещо което сте правили за вашата половинка.. и след това имало ли е нещо повече или е било просто романтика без секс .. и ако е имало секс по различен ли е бил от обикновенно 8) айде чакам отговори .. :) :)

amatorium
04-09-2008, 22:13
Hm mnogo neshta. Trudno e da se stepenuvat, a i tova samo momicheto moje da preceni. Ako trqbva da govorq za svetla i klasicheska romantika obiknoveno gledam da poluchava cqlostno otnoshenie hubava atmosfera, obicham da i nagotvq neshto priatno i da q iznenadam s podaruk. Posledniq put podaruka mai beshe qponsko kimono i posle q mazah i raztrivah dulgo dokato gledahme nqkakuv nein lubim film ot predi - Gremlinite. 8-)

MoHuTo
04-09-2008, 22:24
Хвана ме натясно :? Не съм правила май нищо романтично за него... поне не такова запомнящо се.. трябва да се поправя тея дни. Супер тема :)

Barbie
04-10-2008, 07:17
Не съм сигурна. Често си подаряваме подаръчета. Аз имам навика да му подарявам разни малки нещица, които ми напомнят за него, той ме е зарил с огромни плюшени играчки (понеже аз обожавам). Пращали сме си писма (когато съм в Милано), правех му картички (не съм му пращала от сума ти време :( ), бях му пратила в писмо дискче с любовни песни, бях му направила камьонче от картон, количка от глина...

Подготвяла съм по-романтична обстановка - свещи, ароматни лампи, шоколадови бонбони и плодове до леглото. Ароматно масажно масло...направих му масаж, после правихме прекрасен секс...

Когато направихме една година отидох у тях с торта и с едно живо разстение в саксия (той се шегуваше, че иска да се грижи за цвете...а аз не намерих хубав кактус :) ). Той пък беше сложил много наши снимки, билети и брошурки от едно пътуване в Италия в две големи рамки и ми ги подари...Честно казано, помня, че бях изморена, та не помня правихме ли после секс...но бях ужасно щастлива.

princesa_viki
04-10-2008, 07:22
С един мой бивш приятел отидохме у тях и на леглото под завивките имаше подарък за мен :)

Има и още нещо,което не съм сигурна дали е много романтично,но на мен ми е правило огромно впечатление :)-та...гушкахме се без дрехи с часове,без да правим нищо.Много е яко

Virtuallll
04-10-2008, 07:30
Има и още нещо,което не съм сигурна дали е много романтично,но на мен ми е правило огромно впечатление :)-та...гушкахме се без дрехи с часове,без да правим нищо.Много е яко

И аз мисля 4е това с гу6кането е готино въпреки 4е несъм го изпробвал ,надявам се да ми се усмихне 6тастието някога :wink: , за6тото не зависи само от мен :oops:

princesa_viki
04-10-2008, 07:32

И аз мисля 4е това с гу6кането е мн яко въпреки 4е несам го изпробвал ,а сигурно няма и да го изпробвам 6тото не зависи само от мен :lol: :oops: [-(
100% на момичето ще й хареса :)

MoOnLiGhT_ShAdOw
04-10-2008, 07:33
Не мога сега да се сетя за специален случай на романтика, но със сигурност е имало, и то не един. Но може би най ми е хубаво, когато спим заедно... :smt007

psychopath
04-10-2008, 07:42
епа черпих я бира :razz:

princesa_viki
04-10-2008, 07:44
Ти си опасен :razz: 8-) :grin:

psychopath
04-10-2008, 07:44
Ти си опасен :razz: 8-) :grin:много съм романтичен 8)

princesa_viki
04-10-2008, 07:50
Да,да ти имам романтиката :D И сигурно когато си на романтична вълна казваш на гаджето си арее маа(шегувам се) :)

psychopath
04-10-2008, 07:52
Да,да ти имам романтиката :D И сигурно когато си на романтична вълна казваш на гаджето си арее маа(шегувам се) :)зависи... :-D :D

princesa_viki
04-10-2008, 07:54
Да,да ти имам романтиката :D И сигурно когато си на романтична вълна казваш на гаджето си арее маа(шегувам се) :)зависи... :-D :D
Аре стига сме спамили в темата :)

hottie
04-10-2008, 08:25
Като цяло и двамата сме непредсказуеми и непрекъснато се изненадваме.Сигурно всяка седмица. Затова съм и толкова луда по него. На един акъл сме :-P

Конкретно не се сещам да дам пример, много са.

krem4et0
04-10-2008, 15:48
Моят грам не е по романтиката. Не и както аз я разбирам. За това и свикнах в най-дребния жест или дума да намирам нещо романтично. Помня, че преди да замина на море преди около 2 години ме беше направил вечеря, а после се любихме дълго време. Това ми се е запечатало в съзнанието като романтичен жест от негова страна. Спомням си, че беше нежно и прекрасно..Общо взето романичните инициативи са мои.

psychopath
04-10-2008, 18:22
Хората, които употребяват глагола "любене", вместо "шибане" са достойни за уважение :)

айде наздраве

beautiful_f
04-10-2008, 18:33
Хората, които употребяват глагола "любене", вместо "шибане" са достойни за уважение :)

айде наздраве

Явно те правят любов.. а не чисто и просто Секс ..евала :) 8)

EnriqueIglesias
04-10-2008, 18:37

айде наздраве
samo men li me sumnqwa che mejdu 'lubene' i 'shibane' ima seriozna razlika;?
nazdrawe

beautiful_f
04-10-2008, 18:39
Защо да те съмнява .. (beer)

krem4et0
04-10-2008, 19:53
Аз се любя с приятеля си. За вас не зная.

beautiful_f
04-10-2008, 19:57
Аз се любя с приятеля си. За вас не зная.

и аз :)