View Full Version : Киселини при гълтане ...
amatorium
04-09-2008, 21:52
Po povod edin ot komentarite mi kum The_Hottie se zaformi diskusiq i tq e: Nqkoga gultali li ste momicheta spermata i da ste poluchavali kiselini ot tova (draznene v hranoprovoda kum gurdite i gurloto kato parene)?
Ako tova naistina se sluchva (az lichno ne bqh sreshtal podoben sluchai) dulja izvinenie na The_Hottie.
Незнам дали някой е имал подобен проблем от форума, но е доказано, че спермата нарушава естествената флора в стомаха. Получават се възпаления, които се изразяват и в появата на киселини. Така че не е много хубаво да се прекалява с гълтането :P .
Незнам дали някой е имал подобен проблем от форума, но е доказано, че спермата нарушава естествената флора в стомаха. Получават се възпаления, които се изразяват и в появата на киселини. Така че не е много хубаво да се прекалява с гълтането :P .
е къде е доказано? тва са глупости. спермата е 90% вода и малко протеинчета.
So unbelievable love..
04-09-2008, 22:14
незнам,аз си гълтам редовно и до сега не съм забелязала да имам киселини после :)
Омг... за пръв път 4увам. Не, не ми се е слу4вало
Po povod edin ot komentarite mi kum The_Hottie se zaformi diskusiq i tq e: Nqkoga gultali li ste momicheta spermata i da ste poluchavali kiselini ot tova (draznene v hranoprovoda kum gurdite i gurloto kato parene)?
Ako tova naistina se sluchva (az lichno ne bqh sreshtal podoben sluchai) dulja izvinenie na The_Hottie.
Случвало ми се е, но аз имам здравословни проблеми и мога да получа дразнение в стомаха почти от всичко.
ами, ако получава киселини от вода, то и от сперма ще получи :D
да не говорим, че не си представям как ще се храни 8-)
Ice_Queen_
04-10-2008, 09:29
Определено след като гълтам и стомаха ми дава на криво..не е приятно усещането.Може и киселини да се нарекат ..кофти е .
hahavteen
04-10-2008, 12:00
Случва се,да.
TheBlackStranger
04-10-2008, 12:03
Като гледам коментарите не се случва на всяка. Така че ще трябва да се извиниш само на половина ;Д 8-) :-)
slaveto1989
04-10-2008, 12:04
lele golemite razbira4ki se izkarahte :grin:
amatorium
04-10-2008, 13:24
Като гледам коментарите не се случва на всяка. Така че ще трябва да се извиниш само на половина ;Д 8-) :-)
Dobre. Samo na polovina se izvinqvam. Qvno dokolkoto potursih e rqdko qvlenie i zavisi ot choveka i spermata. :-)
SMoKe_BoY
04-10-2008, 13:29
Момчето ако е пило бензин преди тва може и да стани.
alex_devv
04-10-2008, 14:16
Интересна тема :grin:
krem4et0
04-10-2008, 14:31
Слез гълтане хапвам нещо, защото ми става тежко на стомаха и ми се гади.....Но с 1 парче шоколад после, става върхът!
aanitogb
04-10-2008, 14:31
spored men trqbva spermata dae naistina gadna zadase sly4i,az nesam poly4avala takova ne6to .
LannyBarbie
04-10-2008, 18:07
не ми се е случвало :)
Дискомфорт в стомаха - понякога.... ако е било на гладно и голямо количество.Иначе няма проблеми :)
Мати дължиш си ми цяло извинение :) Аз никъде не съм казала, че се случва на всички :-P Нито съм казала, че се случва всеки път. На мен за 7 години сексуален живот ми се е случвало 3 пъти. Сигурно нещо от храната, знам ли.
Айде Кралю искам те на колене :-)
BlueMushroom
04-10-2008, 22:49
Dam,sluchvalo mi se e nqkolko puti.prosto malko nepriqtno useshtane v stomaha.nishto osobenno
Не не съм имала такива проблеми :)
amatorium
04-10-2008, 23:17
Мати дължиш си ми цяло извинение :) Аз никъде не съм казала, че се случва на всички :-P Нито съм казала, че се случва всеки път. На мен за 7 години сексуален живот ми се е случвало 3 пъти. Сигурно нещо от храната, знам ли.
Dobre izvinqvai. Ne kolenicha kato se izvinqvam na jena, a kato i pravq drugi raboti 8)
Dobre izvinqvai. Ne kolenicha kato se izvinqvam na jena, a kato i pravq drugi raboti 8)
:-)
Я някой да каже нещо относно паренето в гърлото...Днеска ми се слу4и нещо подобно :)
10х :-D
temata e ot predi polovin godina
nqma smisul da se diskutira
защо по то4но... бас лова 4е ако бях написала нова щяхте да ме изядете 4е ве4е има такава...
нещо не те разбрах няма зна4ение :)
на мен не ми се е случвало
smilebaby
01-04-2009, 00:38
На мене също не ми се е случвало!
sextazy_baby
01-04-2009, 07:12
Не,никога не ми се е случвало да получавам киселини...
Не съм имала проблеми от подобно естество!