PDA

View Full Version : Статията "Секс за...пари" - коментар

ferendzia
04-10-2008, 11:52
"Може би е по-правилно подобни момичета да се замислят, че човешкото достойнство и плът не струват пари и че подобно разбиране за секса, като средство за изкарване на пари или като средство за намиране на платежоспособен партньор за връзка, остава сериозен отпечатък, изразяващ се в липса на усещането за истинска любов и щастие. А една такава липса, не може да бъде компенсирана с нищо..."

Аз също заставам зад мисълта че липсата на усещане за любов и щастие оставя много дълбоки следи,които не се "замазват" с нищо!Но със или без секса за пари - така или иначе в нашето ш*бано,жалко и пропаднало общество тези неща няма да ги имаме.Нещо по-лошо -прекалено много от тия момичета са лишени не само от любяща среда,но и от нормална за живот среда поради липсата на средства.Тогава те решават,че е добро решение да си набавят поне препитание.След време,когато се почувстват като хора и те се сещат за любов и щастие.Когато средата те подтиска ти не си в състояние да мислиш за нещо така хубаво или да мечтаеш да го имаш.
Естествено че ще има такива момичета...и никой не може да ги съди!

Ivalinka
04-10-2008, 20:01
тъжно е,но те си решават...а някои може пък и да са средно щастливи...ситуацията е много сложна.някои наистина го правят,защото предпочитат лесното,а други,защото животът им се е скапал.не казвам,че нямат друг избор,но все пак трябва да си силен,за да вземеш такова решения...съчувствам им на тези хора.

MiMcHeToOo
04-10-2008, 20:05
Всеки човек живее различен живот. Не може всички да сме еднакви. Да, и аз не харесвам секса и любовта за пари, но на някой хора им допада. Тъжно е, наистина, че живеем в такъв материален свят, почти всичко може да се направи с пари. Ето вече даже и любов можем да си купуваме (привидно, разбира се). Лично аз се надявам никога да нямам такава любов. За останалите - да си трошат главата, сами са избрали така.