View Full Version : незнам защо винаги се получава така
ivakavlad
04-10-2008, 11:55
винаги съм се държал с всяко момиче което познавам по възможно най-добрият начин не съм от онези кретени който търсят само секс но винаги когато испитвам чувства към някое момиче тя ме чувства само като приятел или в другият случай като брат а аз неискам да е така искам нещо повече просто имам нужда от момиче което да ме обича и аз да я обичам винаги съм правил всичко за момичето което обичам едвали не звездите свалям даже пренебрегвам себеси само за тя за да е добре и накрая ми се казва че ме обича само като приятел или брат все едно някой ми истръгна сърцето и го хвърли на кучетата
Благодаря че прочетохте всичко това имах нужда да споделя
ferendzia
04-10-2008, 12:02
dosta kofty no sigurno si zabelqzal ,4e momi4etata ne tyrsqt vseotdainost,vnimanie i razbirane.kolkoto i da tvyrdqt 4e go iskat...to ne e nai-vajnoto.prioriteti sa vynshnostta,socialen status,nedostypnost...a krasivite bogati i naduti mom4eta sa istinska protivopolojnost na milite,nejnite,vnimatelnite,vseotdainite,prosto zashtoto ne im e neobhodimo da sa takiva -te taka ili ina4e polu4avat kakvoto poiskat.zatova ne se kosi...ili po4akai vrysni4kite da uzreqt i da se nameri nqkoq podhodqshta...ili se opitai da se vpishesh v opsanieto na "idealniq"...izbora ne e golqm,ama ot4aqni situacii-ot4aqni merki :-o
ivakavlad
04-10-2008, 12:06
dosta kofty no sigurno si zabelqzal ,4e momi4etata ne tyrsqt vseotdainost,vnimanie i razbirane.kolkoto i da tvyrdqt 4e go iskat...to ne e nai-vajnoto.prioriteti sa vynshnostta,socialen status,nedostypnost...a krasivite bogati i naduti mom4eta sa istinska protivopolojnost na milite,nejnite,vnimatelnite,vseotdainite,prosto zashtoto ne im e neobhodimo da sa takiva -te taka ili ina4e polu4avat kakvoto poiskat.zatova ne se kosi...ili po4akai vrysni4kite da uzreqt i da se nameri nqkoq podhodqshta...ili se opitai da se vpishesh v opsanieto na "idealniq"...izbora ne e golqm,ama ot4aqni situacii-ot4aqni merki :-o
ако трябва да чакам да пораснат направо ще си отчакам а по добре да си остана такъв какъвто съм и да съм сам отколкото да се превърна в надуто "газарче"
MaRcHeLiTkAa
04-10-2008, 12:17
m..za6to ne smeni6 taktikata ?ne da stava6 nqkva naduvka...prosto ..prodaljavai da se darji6 dobre s tezi s koito si go pravel do sega ...no kogato haresa6 nqkoe drugo momi4e ...koeto ne te poznava mn dobre ..kolkoto i da ti se iska ...ne i tar4i s cvetq v krakata ..neka sama si gi poiska ..v smisal ..badi malko nedostapen,nedostijim :) stiskam palci
ivakavlad
04-10-2008, 12:27
m..za6to ne smeni6 taktikata ?ne da stava6 nqkva naduvka...prosto ..prodaljavai da se darji6 dobre s tezi s koito si go pravel do sega ...no kogato haresa6 nqkoe drugo momi4e ...koeto ne te poznava mn dobre ..kolkoto i da ti se iska ...ne i tar4i s cvetq v krakata ..neka sama si gi poiska ..v smisal ..badi malko nedostapen,nedostijim :) stiskam palci
проблемат е че немога да бъда недостъпен опитвал съм просто аз съм такъв човек че немога да отказвам трябва ми само една дума и съм направил всичко просто такава ми е природата иначе много пъти съм се опитвал да се променя но просто не се получава
des1t000
04-10-2008, 12:49
аз пък мисля , че не си попадал на точния човек... или пък нали знаеш , че за една връска се иска взаимно привличане... а ти на сила не можеш да я накараш да те хареса... :o :o :o .,.
ivakavlad
04-10-2008, 12:52
аз пък мисля , че не си попадал на точния човек... или пък нали знаеш , че за една връска се иска взаимно привличане... а ти на сила не можеш да я накараш да те хареса... :o :o :o .,.
аз и неискам да накарам някой насила да ме хареса просто неискам всички да ме приемат само за приятел но както и да е
Ама ти си едва на 11 години ... знаеш ли кооооолко време има още да си намериш някоя ... ;]] Пък може и в грешка да съм ,че си на 11 :?
ivakavlad
04-10-2008, 12:59
Ама ти си едва на 11 години ... знаеш ли кооооолко време има още да си намериш някоя ... ;]] Пък може и в грешка да съм ,че си на 11 :?
как така съм на 11 аз 11 ги минах преди 6 години :shock: ако гледаш по храсталака тои е на братми аз просто ми слагам листа той е на 11 аз съм на 17
Dark_Angel_F
04-10-2008, 12:59
Мога да ти каза , че за мен най - важното не е даденото момче да е гъзарче с богат тати да е мистър българия и т.н Много по важни са нещата които ти не признаваш з ажани , а именно всеотдайност , внимание , разбиране също така и обичта...
Ами шанс...Няма кво да се отчайваш същност..Днешните момчета и момичета са едни...А може би грешката е в тез защото за да те заобичат като брат или фр ти просто те чувстват като такъв..Постарай се като се запознаваш с тях да се държиш по-различно..Ласкай ги ала бала :D
Miss_Perfekt
04-10-2008, 18:36
Лошото е че все си влюбваме в неподходящите а вас които сте честни и откровени ви завхвърляме едва ли не :(
ivakavlad
04-10-2008, 18:40
Лошото и че все си влюбваме в неподходящите а вас които сте честни и откровени ви завхвърляме едва ли не :(
за жалпст е така за пръв път виждам момиче което да си го каже това в прав текст :)
Момичетата не харесват "емоционални", нито пък някви мухльовци. Да, грешката е в теб, не в момичетата. Що не тръгнеш след момчетата? Май на там си се запътил.
ivakavlad
04-10-2008, 18:52
Момичетата не харесват "емоционални", нито пък някви мухльовци. Да, грешката е в теб, не в момичетата. Що не тръгнеш след момчетата? Май на там си се запътил.
добре самоче ще ти кажа нещо ти си леко ораничен човек можеби комплексар/ка нкоито/която гледа да се заяжда с другите по простата причина че никога не си обичал/а истински или не са те обичали това е моето мнение
О, досега бях всичко, но не и ограничена. Разбери, че дори и всичките момичета на света да ти опишат идеалите си, няма смисъл да се правиш на някой от тях само за да те харесат. Или чакаш някое момиче да опише теб, да си чатите, после да се видите и да се влюбите и накрая - and they lived happily ever after? След толкова теми и реване е време да сложиш една снимка и май тогава ще разберем защо никой не те иска. Аз не съм обичана? ОМФГ! Не аз рева по форуми, че съм идеална, ама никой не ме ебава за стинка (очевидно не си толкова идеален, колкото се представяш).
ivakavlad
04-10-2008, 19:02
О, досега бях всичко, но не и ограничена. Разбери, че дори и всичките момичета на света да ти опишат идеалите си, няма смисъл да се правиш на някой от тях само за да те харесат. Или чакаш някое момиче да опише теб, да си чатите, после да се видите и да се влюбите и накрая - and they lived happily ever after? След толкова теми и реване е време да сложиш една снимка и май тогава ще разберем защо никой не те иска. Аз не съм обичана? ОМФГ! Не аз рева по форуми, че съм идеална, ама никой не ме ебава за стинка (очевидно не си толкова идеален, колкото се представяш).
да съм казал че съм идеален не съм и никога няма да го кажа не съм идеален и аз си имам кусури като всеки не съм карсив това го знам и не нито мисля да се правя накакъвто и да е за да ме харесват ако някои ме хареса ще ме хареса такъв какъвто съм а пък да чакам някое момиче да ме опише и да и пиша на лична :razz: :razz: :razz: :razz: недеи с тия глупости расмиваш ме това е възможно най- глупавото което може да направи някой било то момче или момиче
Ms.Lonely
04-10-2008, 20:00
Еее , има време . Сега така се държиш , след няколко години ще започнеш да се държиш с момичетата така , че да разбират ти какво искаш , тоест любов ! :) Спокойно , пътници за всеки влак има !
да съм казал че съм идеален не съм и никога няма да го кажа не съм идеален и аз си имам кусури като всеки не съм карсив това го знам и не нито мисля да се правя накакъвто и да е за да ме харесват ако някои ме хареса ще ме хареса такъв какъвто съм а пък да чакам някое момиче да ме опише и да и пиша на лична :razz: :razz: :razz: :razz: недеи с тия глупости расмиваш ме това е възможно най- глупавото което може да направи някой било то момче или момиче
Такова впечатление правиш.
ivakavlad
04-10-2008, 20:08
може да правя такова впечатлениое но това неозначава че е вярно
Ivalinka
04-10-2008, 20:17
не разбирам AFT ,но няма значение...към темата,случвало ми се е момче да се държи така с мен и накрая просто ми стана досадно.винаги съм харесвала това,което не мога да имам...тъжно,но факт..защото така все си оставам сама :(
Тогава защо задаваш въпроси, които са били задавани безброй много пъти преди теб и очевидно дори не си правиш труда да търсиш подобни теми, макар всеки да знае, че има такива теми? И да, знам, че не е "просто така".
ivakavlad
04-10-2008, 20:34
Тогава защо задаваш въпроси, които са били задавани безброй много пъти преди теб и очевидно дори не си правиш труда да търсиш подобни теми, макар всеки да знае, че има такива теми? И да, знам, че не е "просто така".
сагласи се с мен че в една тема е много важно как е зададен въпросът жащото един въпрос може да се зададе по 300 различни начина и да се тълкува по още толкова просто не ми хареса как са зададени въпросите
grisolda
04-10-2008, 20:57
хмм...еми виж например аз имах и все още имам 1 приятел,който е горе долу същия - мил,грижовен и т.н. Аз също в началото го чувствах само като приятел и много си го обичках,НО...после вече започнах да се замислям по-така ако ме разбираш.Затова написах и "имах"...вече не е само приятел!!та може би наистина не си попаднал на правилния човек!
и все пак можеш да се държиш понякога и малко по-агресивно,така да се каже :wink:
natalitoo
04-10-2008, 21:08
пффф това ми е познато до болка .. и аз имам нижда някой да е до мен .. да ме обича .. от това имам нужда .. а не както сега е на мода .. да е*еш и да късаш с момичето .. вече няма чувства .. вече няма толкова сериозни връзки ... нз нз .. толкова много ли искам ... просто някой да ме обича ...
Gabroveca
04-10-2008, 22:03
p1rvo se izvinqvam za latinicata...
kolega i az s1m s1shtiq...qvno momichetata ne zaslujavat takova otnoshenie veche...kakto 1 priqtel beshe kazal "trqbva da gi t1pchesh i da gi karash da tichat sled tebe, inache nqma kak..." i kolkoto i da ne mi se iska da e vqrno mai si e taka :(
винаги съм се държал с всяко момиче което познавам по възможно най-добрият начин не съм от онези кретени който търсят само секс но винаги когато испитвам чувства към някое момиче тя ме чувства само като приятел или в другият случай като брат а аз неискам да е така искам нещо повече просто имам нужда от момиче което да ме обича и аз да я обичам винаги съм правил всичко за момичето което обичам едвали не звездите свалям даже пренебрегвам себеси само за тя за да е добре и накрая ми се казва че ме обича само като приятел или брат все едно някой ми истръгна сърцето и го хвърли на кучетата
пичага ше ти кажа 1 нещо - тряада възбудиш 1 мацка, освен че се държиш мило с нея и я цениш като личност. може пък тук да ти е грешчицата :)
ivakavlad
04-11-2008, 08:59
пичага ше ти кажа 1 нещо - тряада възбудиш 1 мацка, освен че се държиш мило с нея и я цениш като личност. може пък тук да ти е грешчицата :)
можеби да можеби не незнам то честно казано вече нищо незнам :(
ivakavlad
04-11-2008, 09:11
...
sladkъ_mackъ
04-11-2008, 09:16
ако трябва да чакам да пораснат направо ще си отчакам а по добре да си остана такъв какъвто съм и да съм сам отколкото да се превърна в надуто "газарче" Bravo pi4 to4no taka ;) Bude sebe si ne se pravi na ne6to,koeto ne si samo za da vpe4atli6 nqkoi... za vseki vlak si ima putnici ne se ot4aivai ;) Spored men kato izklu4im liglite,naduvalkite i kurvite,normalnite momi4eta harevat mom4eta kato teb :) Vse pak koi li bi bqgal ot nejnost i dobrota..
ivakavlad
04-11-2008, 09:19
ако трябва да чакам да пораснат направо ще си отчакам а по добре да си остана такъв какъвто съм и да съм сам отколкото да се превърна в надуто "газарче" Bravo pi4 to4no taka ;) Bude sebe si ne se pravi na ne6to,koeto ne si samo za da vpe4atli6 nqkoi... za vseki vlak si ima putnici ne se ot4aivai ;) Spored men kato izklu4im liglite,naduvalkite i kurvite,normalnite momi4eta harevat mom4eta kato teb :) Vse pak koi li bi bqgal ot nejnost i dobrota..
така е но за жалост нормалните момичета са на исчезване както и свестните момчета
sladkъ_mackъ
04-11-2008, 09:24
Da , no sred papla4ta vse 6te iznikne nqkoe milo momi4e,koeto da oceni 6to za 4ovek si i da te obi4a takuv! Az li4no ovajavam i haresvam hora kato teb i bih se vlubila v takova mom4e :) Uspeh
ivakavlad
04-11-2008, 09:27
Da , no sred papla4ta vse 6te iznikne nqkoe milo momi4e,koeto da oceni 6to za 4ovek si i da te obi4a takuv! Az li4no ovajavam i haresvam hora kato teb i bih se vlubila v takova mom4e :) Uspeh
надявам се на това от години както казват надеждата умира последна мерси :)
Ми явно си свясно момче и момичетата неискат да те загубят заради едното мляскане и т.н. Понякога и такива ситуации ги има ,но рано или късно ще си намериш мацката ,с която да се обичате и наистина да и сваляш звезди :)
явно имаш грешен подход..
badgirl95
04-11-2008, 17:25
Според мен момичетата не търсят толкова голямо внимание.Може би вече в брака...но това е мн далече.Трябва малко,но с граници да я пренебрегнеш и тя ще те възприеме по друг начин.Ще те търси и ще иска да е с тебе...Но все пак трябва по някакъв начин да изтъкнеш мъжкото си достойство,за да не те възприема тя като брат или приятел. :-D
сагласи се с мен че в една тема е много важно как е зададен въпросът жащото един въпрос може да се зададе по 300 различни начина и да се тълкува по още толкова просто не ми хареса как са зададени въпросите
Тогава ми обясни как онези въпроси могат да се тълкуват по друг начин.
Obsession
04-11-2008, 18:49
Да, проклятието на най-добрия приятел ;) Ако харесваш някое момиче - показвай и го! Не само като изслушваш проблемите и и т.н., а като и правиш намеци за нещо повече. Момичето трябва да има правилна представа какво очакваш от нея, за да те приема адекватно.
paranoia
04-11-2008, 19:02
spored men prosto ne si nameril pravilniq 4ovek,ili puk tozi 4ovek o6te ne e osuznal 4e i toi izpitva su6tite 4uvstva,ne se promenqai,momi4etata haresvat mom4eta koito se durjat dobre kum tqh ;],spored men 6te nameri6 nqkoi koito da oceni tova i naistina da se vlubi v teb
uspeh :)
грешен подход според мен 8)
как така съм на 11 аз 11 ги минах преди 6 години :shock: ако гледаш по храсталака тои е на братми аз просто ми слагам листа той е на 11 аз съм на 17
Точно тва ми направи впечатление ... ок извинявай в такъв случай ;]
BlueFace
04-12-2008, 07:14
До преди една седмица бях по същият начин.Постоянно :
-Искам да си останем само фреднове.
или Пък:
-Аз те чувствам сако като приятел!
О боже тва го мразя.Не можете ли да режете с нещо по добро...Щото много от фредновете ми дето са ги рязали и като такива не са ги чувствали....
Преди седмица срещнах момичето което ме обича и аз я обичам .
Спокойно и ти ще я срещнеш!! :wink: Успех!
ivakavlad
04-12-2008, 08:30
благодаря на всички за подкрепата определено съм по добре
а междодругото AFT не ми харесва начинът по които е зададен просто а и в всички има много лигни и мисля да спрем да спорим защото нито ти ще отстъпиш нито аз и може да спорим сума време