Влез

View Full Version : Объркана...Харесва ли ме или си играе ?

step_up_to_me
04-10-2008, 13:46
Здравейте!Ще ви разкажа накратко,цялата история и дано ме разберете,и ми помогнете :)
С един съученик(когото харесвам) миналата година,се сваляхме.Бяхме почти неразделни...Помня как ми късаше от някоя градинка,по едно цветенце и ми го подаряваше.Когато беше много топло и се прибирахме от училище,той ми носеше чантата и с ръка ми прикриваше слънцето.Но...една моя приателка и съученичка,застана между нас.Тогава аз се отдръпнах от него,той забеляза че нещо става с мен.
Казах му да ме остави намира,и той го направи.Но тази година,всичко започна отначало.И вече не ми правеше впечатление.Моята таифа,забеляза че постоянно ходи зад мен,гледа да ме викне да седа при него...по всякакъв начин се опитва,да е близо до мен.И днес направо ме изуми.Пак имаше свалки,закачки както винаги...но в един от часовете пусна някаква балада и ме гледаше странно.Отклонявах погледа си от неговия,но когато гопогледнех той продължаваше,да ме гледа по същия начин.Запомних малко от песента...слепи бяхме не разбрахме кога си отиде любовта или нещо такова.Седяхме на съседни чинове.Той придърпа стола ми,към него и започна да ме гледа странно.От там аз му казах да престане,защото пиша(мн съм тъпа нали?знаам!) а той каза:-а не мислиш ли,че може да искам да съм по-близо до теб.Не обърнах внимание на това,защото си пада малко женкар.После помогнах на г-жата да приберем столовете.....и той ме чакаше.Имахме час,но бяхме разделени на групи и той бе в другата група.Почна да ме подбутва,да се смее ....и тогава ме гушна много силно...после ме пусна,погледна ме и пак ме гушна...Наведе лицето си към мен...а аз го гледах право в очите...След това би звънецът и той ме пусна.Влязохме в час...По средата на часа,гледах нещо през прозореца и го видях,да се връща от някъде в даскало.Той ме видя и докато не влесе в училище,не отклони поглед от мен...Въпросът ми е дали ме харесва,или изпитва приателски чувства към мен.И ако ме харесва,как да разбера дали ме обича( не знам как по друг начин да го нарека :) ) Моля помогнете.Кажете си мнението плс

MoonAngel
04-10-2008, 13:57
Имала съм подобна история и мисля, че не ти е безразличен. Може и да греша (но едва ли) :)

step_up_to_me
04-10-2008, 14:00
Mоже и така да е...но не искам пак да страдам.Ако е така...незнам.Много го харесвам...

MoonAngel
04-10-2008, 14:02
Ми той има ли си приятелка в момента? Ако няма какво ти пречи поне да опиташ. Разбирам че не искаш да страдаш. Аз самата много пъти поради тази причина съм отдалечавала от себе си хора, които са ме обичали.

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
04-10-2008, 14:02
Ami, qsno si lichi, che momcheto te haresva, dali te obicha ne znam, no samo ti mogesh da razberesh.. Ako i ti go haresvash, togava zashto go otbluskvash? Kakvo e stanalo.. ne mogete li da budete zaedno:) Vse pak dvama mladi vlubeni :)

step_up_to_me
04-10-2008, 14:05
До колкото знам,няма приателка.Казвал е,че харесва едно момиче от даскало,но не точно коя.Мисля,че няма приателка.Или поне не личи.Ами не може да бъдем заедно,защото и двамата ни е страх,да кажем какво изпитваме.И той е бил нараняван,като мен...Явно в това е проблема...Oтблъсквам го,защото не съм сигурна дали си играе с мен...

vesito13
04-10-2008, 14:06
ami toi te haresva i tova si li4i , no dali te obi4a ne znam . tova ti sama 6te razbere6 s vremeto . a i nedei da go otblaskva6 nqma smisal . az mislq 4e mejdu vas 6te izleze ne6to :)

bibiqna_fut
04-10-2008, 14:07
според мен има някакви чуства .. а на теб нищо не ти пречи да опиташ ... нали :)

MoonAngel
04-10-2008, 14:07
На мама децата. Е тогава защо не си изясните нещата и ако тогава разберете, че наистина има нещо между вас действайте... :)

step_up_to_me
04-10-2008, 14:12
Проблема е че в класа си имаме,две как да ги нареха,...хм...кучки,дето като разберат,че има двойка в класа,гледат да я разделят.Имахме си миналата година,една двойка-големи сладури.Те ги разделиха,сееха раздори сплетничиха по нейн адрес,а тя много го обичаше.Той я остави и сега немогат да се гледат.Много ги мразя тия двете.А може би не иска да имаме нещо общо,защото видя какво стана миналата година.Могат да ни разделят за това !!!

MoonAngel
04-10-2008, 14:15
Да и това ми е познато и ние имаме две квачки да ги нарека, които са клюкарки от класа. Но ако вие наистина го искате едва ли тези въпросните ще ви попречат.

bibiqna_fut
04-10-2008, 14:17
е вие нали знаете 4е тфа са лъжи кфо ше им се вържете .. ???!!! :? ако има нещо м/у вас тея "кучки"няма да ви попречат.. wtf.. близо е до акъла..

find_m3
04-10-2008, 14:18
честно казано не го познавам и не мога да съм сиг в нищо ,но мисля ,че те харесва и е мноого мил.давам всичко някой да се държи така с мен :) на колко си?

step_up_to_me
04-10-2008, 14:28
На 17 съм.Сигурно изглеждам като 13 годишна,с тия детски истории,но...Често казано,ужасно много го харесвам.Бих дала всичко за него,само за да бъдем заедно

MoonAngel
04-10-2008, 14:31
Действай бе момиче. Сега е момента. Няма по-добро време от това да изживееш една прекрасна любов. :)

krokozel
04-10-2008, 14:32
Абе момчето е хлътнало здраво,ти пишеш по форумите тука?!Я ходи да се залюбвате и всички подобни работи!

hgfh
04-10-2008, 14:51
am 100 % te haresva :P samo ne moga da razbera ti kakvo iskash ?ako iskash da ste zaedna ami deistvai a ako te e strah da ne te narani emi nqma kak ili probvash ili ne

fire_cat
04-10-2008, 15:47
Сигурно наистина те харесва, то си личи, но ако наистина е женкар - то по-добре е да внимаваш, защото ако се влюбиш истински в него, може да те нарани! Успех

Ivalinka
04-10-2008, 16:33
вероятно те харесва,но си имай едно на ум!!!!

LADY DEATHWISH
04-10-2008, 16:34
I spored men e taka.. davai dokato ima6 6ans 6tom go haresva6 smisul govori si s nego pove4e zaka4ai se i ti .. :) moje i da se polu4i... a BTW kak si smenq6 kartinkata na profilaa??? :S:S