View Full Version : скъсахме
anonimnata_
04-10-2008, 20:45
tuko 6to skusah s priqtelq mi ...bqh me zaedno 2godini i 4 meseca.Vqrno karali sme se kakto vsi4ki ,no hubavite ni momenti sa mnogo pove4e ...skusahme po prostata pri4ina,4e tazi godina zavur6vam i ako me prietam v dr grad da u4a...togava naistina 6te trqbva da se razdelim ..,no podqvolite ima o6te 4 meseca ..iskam si go ,a nz kakvo da mu kajq za da go obedq ,za6toto toi sam si prizna ,4e ne iskam da kusame ,no trqbvalo sega 6tqlo da ni e po-lesno ot kolkoto togaz...bolkata e golqma ,kolkoto i da si misleh ,4e sum silna ne moga da go priema :cry: :cry:
7 точка от правилата
moderated by Coki
Ms.Lonely
04-10-2008, 20:49
Хм ,а ко любовта ви е истинска ще оцелее дори ти да заминеш за Африка и да се върнеш след 10 години ! :) Кажи му , че искаш да си с него в оставащото време , пък ако те приемат ще се опитвате да подържате връзка ! Успех ! :)
natalitoo
04-10-2008, 20:50
znam za kakvo stava vypros .. moq slu4ei e ne6ty podobno .. makar i da xodex s mom4eto po malko .. toi zamina za london .. super mn mi e gadno .. no ostava misylta mi za nego . za hubavite momenti koito sme prekarali i t.n. tykmotova si msilix i razsyjdavax 4e tova e edinstveno mom4e s koeto ne sym se karala .. razdelqla za nqkolko dni t.n. iskam si go ... no e dale4e .. s vseki izminal den mi lipsva vse pove4e i pove4e .. i s vski izminal 4as .. 4uvstvam vse po golqma praznota v men .. :( :( :( :( :( :( :(
Ivalinka
04-10-2008, 20:51
това с връзката едва ли ще стане.....много е гадно,когато си влюбен и трябва да заминеш..въпреки че има надежда,защото не смяташ да заминаваш в чужбина...върни си го.любовта е това,за което човек си струва да живее :smt049
kuklichka_bg
04-10-2008, 20:53
tui kato neroden petko 4akai da te priemat posle misli :)
+1 пък и той ако наистина те обичаше-нямаше да те остави...
anonimnata_
04-10-2008, 21:02
ami i az tova mu kazah ,4e ni6ty ne se znae ,a i ima 4 meseca da si prekarame kakto vinagi ni e bilo hubavo daje i v momentite kogato ne e imalo kakvo da si kajem ,a samo sme se pregurnali,za nego e bilo po-lesno sega da se razdelim ,vupreki ,4e ne vijdam smisal 6tom 2 godini sme bili zaedno 4 meseca sa ni6ty i ,4e pri polojenie u4im v edno daskalo i priqtelite ni sa ob6ti ,i sme ot edin kvurtal ob6te vzeto vsi4ko ni svurzva....samo ako toi pojelae ...
mnogo qsno! Trqbvalo ot sega,6toto posle mn 6tqlo da go boli,ama i toi te obi4al!Ako naistina be6e taka 6te6e da se bori za vrazkata vi ne samo ako te priemat a dori i godini sled tova!!!
blueberry_14
04-10-2008, 21:06
аз имам приятелка, която с гаджето й ходят от около 1 година, а от тази 1 година той 6 месеца е в Лондон, след 2 месеца се връща и тя вече няма търпение...та мисълта ми беше, че дори и да отидеш да учиш в друг град може да си останете заедно,още повече, че има начин и да се виждате(за съжаление не мн често)..надявам се отново да се съберете
anonimnata_
04-10-2008, 21:08
znam ,4e ima 4uvstva toi mi go kaza,no i dvamata sme na mnenie ,4e vruzka ot raztoqnie ne stava,obi4ame ,no mi kaza ,4e vruzkata ni e stanala mn zadulbo4ena i trudna i sega ako ne me ostvi za napred 6tqlo da e mn trudno ,za6toto nqma da se jenim vse pak (tova sa negovi dumi),no i az mislq taka prosto si iskah moeto vreme ot 4 meseca da sme zaedno
Не че искам да те нараня или нещо от сорта ама според мен просто си търси оправдание да скъсате... :o
anonimnata_
04-10-2008, 21:15
za6to da si tursi kato moje napravo da mi kaje nqmam 4uvstva kum teb omraznahme si i do tuk bqhme ...
sexi_lady_666
04-10-2008, 21:36
ami kaji mu vsi4ko tova na nego obqsni mu 4e neiska6 4e go obi4a6 i taka govori s nego ako iska6 da si go vurne6 :)
MiMcHeToOo
04-10-2008, 23:09
Е браво бе! Нямам думи просто, за въпросния господинчо - държи се като лайно! Знаеш ли какво? Примири се уж. Може даже да се правиш на сърдита - бъди с него на едно "здрасти", "как си", както му се вика - общи приказки. Покажи, че уж те е загубил, да видиш тогава как ще почне да тичка след тебе... На твое място бих била много разочерована, това са две години все пак. Да му писне на човек от момченца, глезльовци!
Абе какво да показва че я е загубил, след като очевидно е искал да скъсат кви са тия работи, така само ше му падне камък от сърцето че всичко е наред и нищо особено не е станало :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
lLady_MooN_RaiN
04-11-2008, 04:35
Моя приятел вече втора година е студент. Представи си какво ми беше на мен. Аз започнах да излизам с него пролетта, когато той завърши училище. Но поех риска, въпреки че незнаех дали съм влюбена в него. И не сбърках. Тези 2 години ни беше трудно, но все намирахме начин да общуваме, той си идва всяка седмица, безкрайни телефонни разговори, чатове, когато можем. Общуването е важно. На места използвам минало време, защото се надявам това лято и мен да ме приемат, за да заживеем заедно.Така, че не разбирам защо като заминеш за друг грд непременно трябва да се разделите....
sladkъ_mackъ
04-11-2008, 09:11
za6to da si tursi kato moje napravo da mi kaje nqmam 4uvstva kum teb omraznahme si i do tuk bqhme ... Ами за да стане по-лесно и да те боли по-малко..
princesa_viki
04-11-2008, 09:16
Хм ,а ко любовта ви е истинска ще оцелее дори ти да заминеш за Африка и да се върнеш след 10 години ! :) Кажи му , че искаш да си с него в оставащото време , пък ако те приемат ще се опитвате да подържате връзка ! Успех ! :)
Ако преди половин година бях видяла това,щях да повярвам,но след като знам какво е не е така.
Бившият ми приятел беше заминал за Англия,колкото и да го обичах,любовта не надделя...
Не се бяхме виждали 6 месеца,скъсахме на третия(докато беше там)и намерих друг..
Искам да кажа,че и аз твърдях,че ще сме винаги заедно,каквото и да стане,но уви..не стана така.
По-добре и на двамата ще е да сте разделени...
tuko 6to skusah s priqtelq mi ...bqh me zaedno 2godini i 4 meseca.Vqrno karali sme se kakto vsi4ki ,no hubavite ni momenti sa mnogo pove4e ...skusahme po prostata pri4ina,4e tazi godina zavur6vam i ako me prietam v dr grad da u4a...togava naistina 6te trqbva da se razdelim ..,no podqvolite ima o6te 4 meseca ..iskam si go ,a nz kakvo da mu kajq za da go obedq ,za6toto toi sam si prizna ,4e ne iskam da kusame ,no trqbvalo sega 6tqlo da ni e po-lesno ot kolkoto togaz...bolkata e golqma ,kolkoto i da si misleh ,4e sum silna ne moga da go priema :cry: :cry:
7 точка от правилата
moderated by Coki
просто го приеми ..със сълци нищо няма да постигнеш.АКо той е държал на теб нямало е да иска да скъсате само защото ти ще се преместиш в друг град да учиш ... замисли се малко повече!
успокой се... той със сигурност те обича и няма да издържи без теб.. пък и какво като си в друг град, разстоянието неможе да убие любовта може само да я засили, всичко е въпрос на чувства.
сигурна съм че скоро пак ще се съберете, неможе всичко да е с такъв нелеп край.. съдбата няма да го позвли..бори се! не се отказвай от обичта и всичко ще бъде наред!успех!
ANTIHUMAN
04-11-2008, 11:37
Moeto mnenie 4e vsqka rana minava!Kolkoto i da e golqma tq! Znam 4e ne e lesno! Prosto prodylji napred!Jivota nesvyr6va :grin: 8)
hrisiiiiii
04-11-2008, 12:01
7 точка от правилата
moderated by Coki
за любовта няма пречки, най-малко пък разстоянието! щом сте били заедно почти 2 години и половина значи наистина се обичате и нищо няма да промени това!
alex_devv
04-11-2008, 12:36
Немога да разбера какво е това разбиране, че като тръгнеш да учиш някъде непременно трябва да се разделиш с приятеля си?!!?!?
Отиди, учи си и си се обичайте :)
Какъв е проблема ? :)
Имам сериозен проблем.Моля ви,помогнете ми!Ходих с 1 момче в продължение на 2 години ,но скъсахме преди около година.Събрахме се за седмица и пак скъсахме.Връзката ни представляваше следното:той правеше абсолютно ВСИЧКО за мен,а аз не го оценявах и вечно бях недоволна!Миналото лято беше най-тежкото за него.Карахме се много и точно преди да се видим(понеже сме от различни градове) скъсахме.Беше ми много тежко,но успях да не мисля за него(тъй като той имаше проблеми и си ги изкарваше на мен и то по какъв начин само..)Обаче той осъзна какво ми е причинил и буквално ми се молеше да се съберем,но аз бях непреклонна.Мислих си,че ще успея и без него,че даже ще ми е по-добре,но...Когато му казах ,че съм осъзнала колко съм го наранила и че не мога без него той тотално ме отряза.Плаках,молих се,но нищо...Търсих сила в себе си и продължих .За няколко месеца не сме се чували,нито виждали.Междувременно той е обяснявал на наши общи приятели ,че ме обича много.Проблема е ,че след всичко което е ставало и всичката болка,която съм му причинила,дори и да е така той няма да ми го каже,защото аз наистина много съм го наранявала...Боли ме ,защото едва сега разбирам какво съм му причинила и искам да му се извиня и пак да се обичаме и да сме щастливи ;( ;( ;( Как да стане това??????
LovePoisoned
04-11-2008, 13:42
А той ще кандидатства ли?...
bibiqna_fut
04-11-2008, 13:57
Имам сериозен проблем.Моля ви,помогнете ми!Ходих с 1 момче в продължение на 2 години ,но скъсахме преди около година.Събрахме се за седмица и пак скъсахме.Връзката ни представляваше следното:той правеше абсолютно ВСИЧКО за мен,а аз не го оценявах и вечно бях недоволна!Миналото лято беше най-тежкото за него.Карахме се много и точно преди да се видим(понеже сме от различни градове) скъсахме.Беше ми много тежко,но успях да не мисля за него(тъй като той имаше проблеми и си ги изкарваше на мен и то по какъв начин само..)Обаче той осъзна какво ми е причинил и буквално ми се молеше да се съберем,но аз бях непреклонна.Мислих си,че ще успея и без него,че даже ще ми е по-добре,но...Когато му казах ,че съм осъзнала колко съм го наранила и че не мога без него той тотално ме отряза.Плаках,молих се,но нищо...Търсих сила в себе си и продължих .За няколко месеца не сме се чували,нито виждали.Междувременно той е обяснявал на наши общи приятели ,че ме обича много.Проблема е ,че след всичко което е ставало и всичката болка,която съм му причинила,дори и да е така той няма да ми го каже,защото аз наистина много съм го наранявала...Боли ме ,защото едва сега разбирам какво съм му причинила и искам да му се извиня и пак да се обичаме и да сме щастливи ;( ;( ;( Как да стане това??????
късно си разбрала .. но все пак има шанс .. опитай да говориш с него пак и щом още те обича значи няма начин да няма начин както се казва :Р
Miss_Perfekt
04-11-2008, 15:01
Знам какво ти е мила :( истината боли но май той не те обича както ти него от това много боли но такъв е живота и аз в момента съм почти срината но нямаме друг избор освен да продължим напред спокойно живота е пред теб все ще излезне нещо хубаво от него :) :) УСПЕХ :)
VerryBerry
04-11-2008, 15:04
mnogo qsno! Trqbvalo ot sega,6toto posle mn 6tqlo da go boli,ama i toi te obi4al!Ako naistina be6e taka 6te6e da se bori za vrazkata vi ne samo ako te priemat a dori i godini sled tova!!!
+1,съгласна съм
anonimnata_
04-11-2008, 16:52
така ,пратих му смс и днеска на училище се видяхме,говорихме и се събрахме.Каза ми ,4е ме обича и искам да сме заедно и ако не бяхме се събрали всеки ден нямало да може да издържи да ме гледа без да може да ме целуне или прегърне.Цял ден бяхме заедно и все едно нищо не се е случвало сякаш не бяхме се разделяли,но в мен остана мисълта,4е ще скъсаме лятото,надявам се дотогава много вода ще изтече и много неща може да се променят.Не искам да се вкарвам в мисли от сега....благодаря на всички ,които писаха по темата разбрах някои неща ,за които съм грешяла и си имам едно на ум
точно това смятах да напиша и аз ...