View Full Version : обич
zdraveite otnovo.
dnes re6ih da prodalja zaklu4enata si tema ot predi vreme :(
predi pisah za nevazmojnata si lubov m/y men i lubimiq mi 4ovek,tai kato toi e hristianin az musulmanka za zabranata na roditelite si i postoqnite nervi 6toto ne mojem da sme zaedno tai kato ni razdelqt mn hora i kilometri,za6toto toi jivee v angliq,za tva 4e nqmame bade6te v sobstveniq ni grad tai kato nqmame jili6te.vsi4ko tva bqh opisala v predi6noto si pismo i iskah va6iqt savet kak da postapq a6toto e trudno,makar 4e go obi4am i v sa6toto vreme se kolebaq.
6te 4akam va6ite mneniq i sega.
celuvki jamila
Начина по които описваш историята я прави почти невъзможна за разрешаване... доста объркано и сложно звучи... родителите и вярата могат да се преодолеят, но разстоянието и липсата на условия... не спомена на колко години си?имаш ли възможност за работа, кредит за жилище, заминаване в чужбина? :-o
Ivalinka
04-11-2008, 13:24
боже..в каквото меланхолично настроение съм,направо се разплаках...понякога си казвам "радвам се,че не съм влюбена" иначе не знам какво да те посъветвам,освен да намериш сили в себе си... :(
Религията е тъпо нещо особено християнството и исляма са пълната глупост.
Е да факт е че мохамеданите са ми леко омразни.
Нека всички станем шинтоисти.
Miss_Perfekt
04-17-2008, 16:46
И аз съм мислюманка но никога това не е било пречка направо незнам какво да ти кажа :(
simba007
04-17-2008, 16:57
За любовта граници няма ( в този сл4аи пре4ки).Ако двама 4овека се оби4ат винаги намират на4ин да са заедно.
А той временно ли е в англия или за постоянно?!И защо родители те ти недават да си с него?? Не намирам нищо лошо в тва хората да се оби4ат.....
alex_devv
04-18-2008, 05:44
:grin: :grin:
За любовта граници няма ( в този сл4аи пре4ки).Ако двама 4овека се оби4ат винаги намират на4ин да са заедно.
А той временно ли е в англия или за постоянно?!И защо родители те ти недават да си с него?? Не намирам нищо лошо в тва хората да се оби4ат..... аз ще ти кажа защо не искат тя е мисюлманка евентуално тя трябва да е омъжена за такъв от нейната религия недопостимо е да е с христянин освен ако той не стане като нейната религия! мислете ме за каквато си поискате ама аз не харесвам мисюлманите те са гадни ако се влюбиш в такъв трябва да спазваш техните закони ... бахти тъпата работа!или ставаш мисюлманин или кажи сбогом на любимия (любимата) си !
сега по темата не знам как да ти помогна ако си пълнолетна и можеш да се издържаш сама ... може и да предприемеш нещо но ако още нямаш 18 и си на 15-16 години ... о скъпа не се залъгвай .... сега искаш да си с него после ще дойде друг ! не знам само мога да ти пожелая късмет
П.П. ще ви помоля да пишете на народния ни език!!! все пак сме българи и живеем в България!!!!
inSane_baby
04-18-2008, 11:06
ще ви помоля да пишете на народния ни език!!! все пак сме българи и живеем в България!!!!
по темата: забрави го, не мисля, че той би сменил вярата си заради теб!
simba007
04-18-2008, 12:32
mese4ka ще се съглася с теб
VIE MAI NAISTINA NZ V KVO SE IZRAZQVA RELIGIQTA -ISLQM.NIE JIVEEM V BALGARIQ -OBLI4AME SE KATO VSI4KI,RABOTIM MISLQM ,ZABAVLQVAME SE I MN DR RABOTI.DA NE MISLITE 4E SME V ARABSKIQ SVQT.NIKOI NIKVA RELIGIQ NQMA DA SMENQ
GameMaster
04-19-2008, 06:27
Izvod ot cqlata rabota: Ne se zanimavai s nikogo i go zabravi....Nameri si nqkoi za teb i tolkova.
r3al_l0ff
04-19-2008, 08:13
VIE MAI NAISTINA NZ V KVO SE IZRAZQVA RELIGIQTA -ISLQM.NIE JIVEEM V BALGARIQ -OBLI4AME SE KATO VSI4KI,RABOTIM MISLQM ,ZABAVLQVAME SE I MN DR RABOTI.DA NE MISLITE 4E SME V ARABSKIQ SVQT.NIKOI NIKVA RELIGIQ NQMA DA SMENQ
<~ da seriozno tuka naistina ima mn prosti h0ra ..veche g0lemi razbirachi stanahte ,religiqta si da smenql.. :X pr0sto tehnite iskat da e musulmanin qvno i tfa e.Ne znam kakvo da ti kaja ,ne vi e lesna situaciqta,puk i mn malko inf0 davash ..primerno shte se vrushta li v bg momcheto?! N0 pri tolk0va mn prechki bih te p0suvetvala nai dobre da go zabravish, zashtoto dori i da ima shans edin den da se suberete ,pomisli kolko sulzi i muki oshte shte trqbva da izturpish do togava
Miss_Perfekt
04-19-2008, 10:05
Точно така! Абе че сте зле живеем в 21 век за много малко хора има значение къф се тцтцтцтц :-x
<~ da seriozno tuka naistina ima mn prosti h0ra ..veche g0lemi razbirachi stanahte ,religiqta si da smenql.. :X pr0sto tehnite iskat da e musulmanin qvno i tfa e.Ne znam kakvo da ti kaja ,ne vi e lesna situaciqta,puk i mn malko inf0 davash ..primerno shte se vrushta li v bg momcheto?! N0 pri tolk0va mn prechki bih te p0suvetvala nai dobre da go zabravish, zashtoto dori i da ima shans edin den da se suberete ,pomisli kolko sulzi i muki oshte shte trqbva da izturpish do togava не знам скъпа кой е прост и кой не е!ама мисля че то си личи само където ти казваш че трябвало да е мисюлманин ами я чети по хубаво какво съм писала аз и тогава обиждай!!!!! ти за много умна ли се смяташ?аз ти пиша че ако не е мисюлманин или трябва религий да се сменят или забравяш за любовта си към дадения човек и може да сме и във 25 век ама исляма си е това не е ли мисюлманин няма сватба!!!!!
и пишете на БЪЛГАРСКИ уважавайте държавата в която живеете и езика й!
sladkъ_mackъ
04-19-2008, 12:54
О боже бахти и историите.. за мен религиите са най-малкта пречка пред двама влюбени! Нали за това любовта е най-силното нещо,защото за нея пречки не трябва да има! Майка ми е мюсюлманка ,а тати -християнин ( аз съм безверница :D ) и на мама родителите са били твърдо против него, но тя си го е обичала и е избягала с него.. и те са били на голямо разстояние.. ето пример как вярата и разстоянието не са проблем ;) Ти си решаваш но не се подчинявай на тъпите мюсюлмански закони и не взимай мнението на родителите ти навътре.. Прави квото ти е на сърцето все пак те ще са доволни да те видят с човек,който те обича и с който си щастлива, какво значение има от каква вяра е ..
Miss_Perfekt
04-19-2008, 14:57
<~ da seriozno tuka naistina ima mn prosti h0ra ..veche g0lemi razbirachi stanahte ,religiqta si da smenql.. :X pr0sto tehnite iskat da e musulmanin qvno i tfa e.Ne znam kakvo da ti kaja ,ne vi e lesna situaciqta,puk i mn malko inf0 davash ..primerno shte se vrushta li v bg momcheto?! N0 pri tolk0va mn prechki bih te p0suvetvala nai dobre da go zabravish, zashtoto dori i da ima shans edin den da se suberete ,pomisli kolko sulzi i muki oshte shte trqbva da izturpish do togava не знам скъпа кой е прост и кой не е!ама мисля че то си личи само където ти казваш че трябвало да е мисюлманин ами я чети по хубаво какво съм писала аз и тогава обиждай!!!!! ти за много умна ли се смяташ?аз ти пиша че ако не е мисюлманин или трябва религий да се сменят или забравяш за любовта си към дадения човек и може да сме и във 25 век ама исляма си е това не е ли мисюлманин няма сватба!!!!!
Глупости братовчедка ми е християнка и е женена за мисюлманин и имат сватба