View Full Version : Към момчетата?
Спали ли сте с момиче "кофа".. так де с много широка и дълбока вагина... :grin: :grin: :grin:
Choby85c35
04-11-2008, 12:31
Ем да ти кажа спал сам с момиче което в момента е чакай да сметна ..... 19 години , която е фригидна в момента. Отдолу можеш да си завреш ръката след малко стимулиране .
А иначе в момента спя вече от 4 години с жена която е раждала 2 деца, но слава богум не е никак зле за възрастта си нито за раждала жена.Но това е друга тема айде стига глупости съм писал.
alex_devv
04-11-2008, 12:45
:smt073
_|_LolipOp_|_
04-11-2008, 13:28
mi nesam spal s takava no mislq 4e 6te e shit....
aanitogb
04-11-2008, 14:37
Спали ли сте с момиче "кофа".. так де с много широка и дълбока вагина... :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:
Е не :grin: :grin: :grin: То излезна че като си сложиш и двете ръце отдолу можеш и да пляскаш :grin: :grin:
HoneyMoon
04-11-2008, 16:38
Е не :grin: :grin: :grin: То излезна че като си сложиш и двете ръце отдолу можеш и да пляскаш :grin: :grin: :shock:
nejnaDROGA
04-11-2008, 17:50
Е не :grin: :grin: :grin: То излезна че като си сложиш и двете ръце отдолу можеш и да пляскаш :grin: :grin:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Е много ясно,че да :-D Набивах и го под ъгъл,че да може да захване някаде....,а това,че между краката свирех "Рипни Калинке" с разтворен максимално акордеон си е друга тема 8-)
Ем да ти кажа спал сам с момиче което в момента е чакай да сметна ..... 19 години , която е фригидна в момента. Отдолу можеш да си завреш ръката след малко стимулиране .
А иначе в момента спя вече от 4 години с жена която е раждала 2 деца, но слава богум не е никак зле за възрастта си нито за раждала жена.Но това е друга тема айде стига глупости съм писал.
momi4e sum noooo yayyy :D
MiSs_DioR_CheRiE
04-11-2008, 18:59
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock: UJAS :shock: :shock: :shock: :
princesa_viki
04-11-2008, 19:41
Е много ясно,че да :-D Набивах и го под ъгъл,че да може да захване някаде....,а това,че между краката свирех "Рипни Калинке" с разтворен максимално акордеон си е друга тема 8-)
Хахаха това ме уби :lol: :lol: :lol: :razz:
От Пловдив ли си? :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D :D :D
Едва ли някой схвана..
_|_LolipOp_|_
04-12-2008, 15:24
A NE KOPELE !!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
SilverAngel
04-12-2008, 15:30
Майко майко :grin:
е всички говорите глупости и сигурно не сте спали вообще с жена и мрънкате колкото да не заспите
1 - като правите секс вижте след това каква е ... като кофа както казвате вие но след 1 2 часа тя си възвръща първоначалния вид
2 - ако спите с такава значи тя е спала с някои преди вас
3 - а е кво ви обяснявам неща които не можете да разберете .. :-x