View Full Version : Към мъжките=)
Тази тема не съм много сиг къде трябваше да е, но хайде тук:). Такам.. към момчетата- Ако симпатично, хубаво момиче ви зяпа постоянно в автобуса и накрая ви се усмихне предизвикателно, как ще реагирате? Ще отидете ли да се запознаете? Ще се усмихнете и вие? Ще се притесните? ........................
MartyParty
04-11-2008, 18:50
Ще и кажа,че си имам приятел. 8-)
az lichno 6te deistvam i 6e se zapoznaq s neq ... ;)
Ами ще се зарадвам и силно ще искам да отида,ама какъвто съм си притеснителен няма да се осмеля. :D Просто ще се наложи да сляза на спирката с последен поглед към нея. :D Като иска нещо,тя да дойде,защо все ние трябва да сме първите. :razz:
Тази тема не съм много сиг къде трябваше да е, но хайде тук:). Такам.. към момчетата- Ако симпатично, хубаво момиче ви зяпа постоянно в автобуса и накрая ви се усмихне предизвикателно, как ще реагирате? Ще отидете ли да се запознаете? Ще се усмихнете и вие? Ще се притесните? ........................
Ще пръдна доволно :>
Ако е и звучно- твоя съм! :D
Ами ще се зарадвам и силно ще искам да отида,ама какъвто съм си притеснителен няма да се осмеля. :D Просто ще се наложи да сляза на спирката с последен поглед към нея. :D Като иска нещо,тя да дойде,защо все ние трябва да сме първите. :razz:
Ми аз нз защо обаче съм си останала с впечатлението,че ако женската отиде, не е на добре :D Така ли е всъщност? 8-)
епа аз ше ида да я вида кво иска, може да ми излене късмета 8-)
ще и се усмихна и аз предизвикателно.
Д0кат0 1 0т м0я клас 100 % ще си г0 извади :D
skatemore
04-11-2008, 19:29
тоя дали нее брутален
олееееееее тва ми се случи за пореден път днес...
ужаааааааас...40мин се гледахме...иии...нищо :D :D :D
ама беше мн готин :-) :PpP~
Ako sym mnogo na kef naprawo 6e q celuna,ama ina4e edwa li 8)
MakeMeLaugh
04-11-2008, 19:48
Ми аз нз защо обаче съм си останала с впечатлението,че ако женската отиде, не е на добре :D Така ли е всъщност? 8-)
Напротив ;)
При мен ще е голям +
ама беше мн готин :-) :PpP~явно не та е аресал 8-)
Ako sym mnogo na kef naprawo 6e q celuna,ama ina4e edwa li 8)
Е тва е! :grin:
хмм tuzaro, защо да не я е харесал? На мъжките често не им достига смелост и седят и те зяпат по 1 час без нищо да направят :D
Ще я зяпам и ще и се усмихвам и аз, ама едва ли ще имам смелост да ида при нея :)
ама беше мн готин :-) :PpP~явно не та е аресал 8-)
незнам ама не си го представям,както бяхме 5 момичета седнали,той да дойде ииииии...ко да направи? :?
zavisi kolko e hubava i kolko e goliama ;), ako imam vuzmojnost 6te se zapoznaia s neia :-D
Ще се усмихна. и верноятно ще махна. Ама това не се случва щот в автобуса приличам на зависим то хероин.
Бих я питал дали се познаваме от някъде , така да започна някакъв разговор и да се запознаем 8) .
Бих я питал дали се познаваме от някъде , така да започна някакъв разговор и да се запознаем 8) .
А представи си,че ви делят 4 дебели бабички и един дядо, койот очеивдно е бил на рибния пазар?
I_likE_Sex
04-11-2008, 22:27
Ами аз ще тръгна към нея по пътя ще и се усмихвам и като стигна до нея ще я попитам "Кво ма гледаш бе", ще и одаря цигански шамар с всичка сила и ще си слезна на следващата спирка. :grin:
slun4ice_90
04-12-2008, 08:56
Ами аз ще тръгна към нея по пътя ще и се усмихвам и като стигна до нея ще я попитам "Кво ма гледаш бе", ще и одаря цигански шамар с всичка сила и ще си слезна на следващата спирка :grin:Опасни сте хаха 8-) :D
ivakavlad
04-12-2008, 09:02
ако видя че ми се усмихва подчертавам ако видя защото като съм в реис принципно блея на някаде или мисля за нещо ще и се усмихна и аз :) 8-)
Niakoitam
04-12-2008, 09:31
А я си прдставете примерно да речеме следната ситуация.Седите си по средата на рейса.Отпред срещу вас седи някакво много готино момиче.Усмихва ви се постоянно и дори ви прави разни знаци.Усмихване се и вие.По някое време отивате да се запознаете и през целият път и се усмихване.Стигане до нея и с усмивка я питате да се запознаете.Тя прави някаква реакция,която ви кара да се обърне към задната страна и съвсем ненадейно забелязвате на края на рейса момче или момиче(приятел или приятелка)на това момиче който/която също и се усмихва и и прави знаци.Готино нали? :D :D :D
Как ще се почувствате и какво ще направите?
П.П.Случката няма връзка с реални лица и събития,просто ми хрумна и си я измислих в момента.
А я си прдставете примерно да речеме следната ситуация.Седите си по средата на рейса.Отпред срещу вас седи някакво много готино момиче.Усмихва ви се постоянно и дори ви прави разни знаци.Усмихване се и вие.По някое време отивате да се запознаете и през целият път и се усмихване.Стигане до нея и с усмивка я питате да се запознаете.Тя прави някаква реакция,която ви кара да се обърне към задната страна и съвсем ненадейно забелязвате на края на рейса момче или момиче(приятел или приятелка)на това момиче който/която също и се усмихва и и прави знаци.Готино нали? :D :D :D
Как ще се почувствате и какво ще направите?
П.П.Случката няма връзка с реални лица и събития,просто ми хрумна и си я измислих в момента.
ХАх :D Ми значи съвет към мъжките- преди да тръгнат да действат да видят какво има зад тях 8-)
evelinka1122
04-12-2008, 10:57
хахах на мене ми се случи нещо подобно вчера :lol: един ме зяпаше, но аз нищо не направих защото определено беше голям селянин :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sweet_Play_F
04-12-2008, 19:24
:D :D :D toq vednaga 6 v1rje predpolagam...ako ne drugo..to pogledite na si4ki v avtobusa :-D
Mene malko me e sram ,ama az sig bih se umihnal i iz4ervi :oops: :oops:
Ами аз ще тръгна към нея по пътя ще и се усмихвам и като стигна до нея ще я попитам "Кво ма гледаш бе", ще и одаря цигански шамар с всичка сила и ще си слезна на следващата спирка. :grin:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
да не съм та гледал ас? :D
nightwish16
04-13-2008, 09:53
bix se zapoznal s neq :D
Не пътувам в автобуси често,но ако ми се случи ще и се усмихна и аз,ще и намигна,може да й кажа здрасти и да се запозная с нея.Не бих се притеснил,няма от какво,гордея се със себе си :)
Не пътувам в автобуси често,но ако ми се случи ще и се усмихна и аз,ще и намигна,може да й кажа здрасти и да се запозная с нея.Не бих се притеснил,няма от какво,гордея се със себе си :)
Евалата пич :). А какво ще и кажеш 8-) ?
Ще и се усмихна в отговор. Пък, ако не е претъпкано ще отида и ще започна разговор.
И Смърфке, преди да попиташ какво ще и кажа... хайде да не ставаме нагли, а мила? Все пак ти се усмихваш. Ще се постараеш да направиш така, че нещата да потръгнат. Ако очакваш някой висок с черна коса от песните на Дж. Лопез да ти рецитира теорията на относителността с уличен жаргон... Доста билети ще трябва да си купиш преди да го нацелиш този младеж.
Успех в бъдещите начинания.
EnriqueIglesias
04-13-2008, 10:20
ne,po skoro ako e simpatichna i charowna i az shet is e usmihn da widim tq dali bi se pristrashila:)
ne,po skoro ako e simpatichna i charowna i az shet is e usmihn da widim tq dali bi se pristrashila:)
Не се заяждам и не казвам, че е нещо лошо, но аз бих се почуствал странно, ако момиче дойде при мен първо.
От една страна ме лишава от правото ми да имам тестиси, а от друга - ще си помисля, че е отчаяна, което доста променя нещата.
Не се заяждам и не казвам, че е нещо лошо, но аз бих се почуствал странно, ако момиче дойде при мен първо.
От една страна ме лишава от правото ми да имам тестиси, а от друга - ще си помисля, че е отчаяна, което доста променя нещата.
Ок. Това е кофти. Като отива момче- "Лол супер"(положително впечатление), а като отиде момичето- "Оо тя е отчаяна" :-o. Пък после момчетата се оплакват, че винаги те трябвало да праавят първата крачка. ...
EnriqueIglesias
04-13-2008, 10:57
towa,che ti bi se pochuwstwal stranno, ne oznachawa, che i drugi biha;)
lishawa te ot PRAWOTO da imash testisi?shto za glypost?;))a otdelno ako ne se prestrashi zashto da e otchaqna?po skoro ako ne doide znachi ne me e haresala dostatachno,a i dori da ne me e haresala i da ne go naprawi znachi ne e dostatachno reshitelna i sled towa weroqtno shte q hwane qd za towa,che ne go e naprawila ne wijdam nishto losho w towa momicheto da naprawi purwata stupka ako ti wijdash qwno gledash staromodno na neshtata;)
На мен така ми се случи веднъж :) Не откъсвах поглед от една и тя от мен и като тръгна да става мислех да се запознаем,но беше доста пълна в ханша и се сконфузих ](*,)
TellMeYourName
04-13-2008, 11:07
първо ще се ухиля и аз :) ето така " 8-)"
пък после може и да отида да се запознаем ...
пъххх...
ще се събудя,ако се случи,най-вероятно.
Това е невъзможна случка,братя :?
Alabalaportokala
04-14-2008, 11:31
Рядко пътувам в градски транспорт, но това са женски игрички и доста често отивам и отрязвам момичето, ама така че после 10 минутки да се чуди от къде и е дошло. Другия път по малко да зяпа...
NightGuardian
04-14-2008, 13:29
Ще се притесня. :oops:
EnriqueIglesias:
Благодаря ти за навременната забележка.
Подразбира се, че това е моето виждане, което наистина не означава, че всички мислят така. Даже напротив.
И да, старомоден съм.
Родил съм се, порастнал съм и имам правото да се оплаквам от факта, че първата стъпка се прави от мъжа, но това не означава, че обратния вариант ще ми харесва повече.
Наистина няма да се чувствам много добре, ако момичето събере кураж да ме заговори, а не аз нея при положение, че сме разменили погледи, усмивки, феромони. По този начин се лишавам и от още едно "алфа право" от кодекса на мъжкия пол - правото на избор.
Отново повтарям, че това съм си аз. Убеден съм, че много младежи ще се зарадват, ако някоя мадама го удостои нейното внимание и присъствие първа.
Ice_Queen_
04-14-2008, 14:52
Никога не бих се усмихнала на някой в автобуса...
а на мен няма шанс да ми се усмихнат понеже винаги съм прекалено сериозна /+че изглеждам студена/ и гледам навън и си мисля за нещо,не търся погледи..
stealthyGirl
04-14-2008, 15:25
EnriqueIglesias:
Благодаря ти за навременната забележка.
Подразбира се, че това е моето виждане, което наистина не означава, че всички мислят така. Даже напротив.
И да, старомоден съм.
Родил съм се, порастнал съм и имам правото да се оплаквам от факта, че първата стъпка се прави от мъжа, но това не означава, че обратния вариант ще ми харесва повече.
Наистина няма да се чувствам много добре, ако момичето събере кураж да ме заговори, а не аз нея при положение, че сме разменили погледи, усмивки, феромони. По този начин се лишавам и от още едно "алфа право" от кодекса на мъжкия пол - правото на избор.
Отново повтарям, че това съм си аз. Убеден съм, че много младежи ще се зарадват, ако някоя мадама го удостои нейното внимание и присъствие първа.И аз съм съгласна стеб. :) Пък и момчета, които мислят като теб ми улесняват живота просто. 8-)
alex_devv
04-14-2008, 15:41
Ще се притесня и ще помогля шофиора да спре за да сляза :grin:
Много ясно, че ще се запозная с нея :)
да не съм та гледал ас? :D
Лелеее,тъпкано ще ти го върна за чаровните и загадъчни погледи... :D :-)
sLaDkA_GrEsHkA
04-17-2008, 07:34
Ще пръдна доволно :>
eto tova e smislen otgovor ! az sum sigurna che na tva se nadqva momicheto i she i sbudnesh mechtata :D
partychild
04-17-2008, 07:47
Гледаш лошо без да мърдаш врат и само и казваш "Имай късмета да слезнеш на мойта спирка там сме наш'тая бригада, ше ти накажем шалО 8-) :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако наистина е хубаво и си заслужава да. Зависи и от настроението де :)
Не бих се усмихнала на някой в автобуса нито бих отишла да го заговоря първа.Срам ма е 8-) Пък и ако ме резне...
Предпочитам мен да ме заговорят.Обаче когато някой ми се усмихне аз се усмихвам също без да искам и това не значи че имам симпатии към него.Дано някой не си направи грешни изводи и да остане разочарован 8-)
А също така имам навика да гледам човека на седалката срещу мен...=p
SunShinePearl
04-18-2008, 11:43
na men mi se slu4i takova kogato patuvah kam dimitrovgrad skoro i toi sede6e do mene i po4nahme da si govorim be6e si super ama se okaza 4e e ot dr grad daje se i pregarnahme ama ni6to 6tom e ot dr grad mn kofti stana i v na4aloto toi me gleda6e iaz go zagovorih za6to primerno az da ne sam parva nqma ni6to lo6o
6te utida da q zagovorq.... ina4e ako nqkoq mi xaresa v avtobusa i nemi obra6ta vnimanie ni6to nqma da napravq.. ama ako mi :grin:
BlueFace
04-18-2008, 11:50
+1 :) :grin:
Ще й кажа:"Здравей сладурано,аз съм Мартин,приятно ми е!",подавам и ръка,тя ще се усмихне,ще се здрависаме и ще почнем да си лафим простотийки и после вече според случая ;)
MartyParty
04-18-2008, 13:12
Ще й кажа:"Здравей сладурано,аз съм Мартин,приятно ми е!",подавам и ръка,тя ще се усмихне,ще се здрависаме и ще почнем да си лафим простотийки и после вече според случая ;)
Адаш :lol:
Obsession
04-18-2008, 13:54
Ем заиси дали ми харесва момчето. Ако да и аз се усмихвам (:
sladku_bebzi
04-18-2008, 16:33
Ем заиси дали ми харесва момчето. Ако да и аз се усмихвам (: