View Full Version : Често се изчервявам и това ме смущава/съвети/ .
Sweet_Play_F
04-11-2008, 20:54
Имам един проблем ! Иэчервявам се постоянно като ме изпитват, като ме бъзикат и особено като ме свалят. Изводът е че напоследък съм много срамежлива. Да кажем че съм смотана ама не съм !..и не энам какво да правя... И като някой фр каже :" тя се изчерви :D " и аз започвам още повече ...и всички си смеят...i az... ПлС дайте съвет :)
Редактирано от-Цвети
Нарушена 7-ма точка!
незнам при теб как е ,но на някой момичета много им отива кат са зачервени :grin: :grin: да ги изпапа човек !
:-o :-o иначе нз как да не се изчервяваш, като за начало не се притеснявай ;)
Науми си, че не трябва да ти пука, защото като се срамуваш и става още по неудобно. Да не ти пука, разговаряй повече с връстниците и тва е .
аз съм чувала че тряа дишаш дълбоко,за да не се изчервиш...нз дали действа :o
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
04-11-2008, 22:22
Mi predstavi si neshto super seriozno tochno v tozi moment i zapochni da mislish za nego, dage neshto tugno i shte vidish, che kat se zamislish, veche shte si zabravila za tova, koeto te e nakaralo da se pritesnish. ;):) uspeh
PoLiToOo
04-11-2008, 23:12
ха ии аз бях като теб...ама спря да ми пука и всичко е окейче :smt069
zvezdichka777
04-12-2008, 07:08
Е от кфо ти пука ... изпитват всички,не само теб .. същото е и със свалянето.Не разбирам от кфо толкова те е срам,та тфа са нормални неща .... науми си да не ти пука,науми си че трябва ти да се смееш на тях,а не те на теб и готово. :)
ThunderGoddess
04-12-2008, 11:10
Е и? К'во като се изчервяваш? Да не би само марсиянците да го правят? Я се оправяй - има и хора, които се изчервяват - и к'во като си от тях? Приеми се такава, каквато си.
sexa_na_kompleksa
04-12-2008, 11:48
Общувай повече с момчета и ще свикнеш с тях, няма да те е толкова срам. А пък за изпитване хептем недей да се притеснявап, просто няма смисъл. ;)
Seducti0n
04-12-2008, 12:26
Ммм, изчервяването е част от теб и ти не можеш току така да се отървеш от него.
Когато човек се притиснява или когато не се чувства сигурен в себе си е нормално да се позачерви, така показва своето емоционално състояние за момента.Не може да седиш като паметник и да не ти мигне окото, някак си изкуствено би било.
А относно свалките-Някои момчета, намират поруменяването на бузките за сладко, като този емотчо----> :oops:
Аз също лесно се изчервявам и имам чувството, че съм вдигнала висока температура и на другите им става смешно от това.Знам ли, обичам да развеселявам хората, макар и на свой гръб.Не възприемам изчервяването като признак на слабост, на безсилие, а като съвсем нормален процес.Така би трябвало да го възприемаш и ти.Да се радваш на емоцията, а не да я потискаш, в старанието си да прикриеш прослувутото си притиснение и свян.
Успех! :-)
Obsession
04-12-2008, 12:42
И на мен понякога ми се случва, когато се притесня на контролно, не е то собено значение.
zvezdichkaaa
04-12-2008, 14:52
На мен ми се е случвало само няколко пъти и аз веднага се усещам все едно кръв нахлува в главата ми хаха.Ами незнам как да се справиш с това едва ли ще се научиш да го контролираш.
аз също имам твоя проблем. веднъж една моя приятелка искаше да ме запознае с едно момче, което си харесвах, но бях неподготвена и тя ме завлече на сила.като ме отведе до него аз се изчервих и станах червена като домат и всичките негови приятели започнаха да ме питат дали си го харесвам, но аз разбирасе казах категорично НЕ, защото нямах избор. така че не си единствената.и аз се опитвам да преодолея изчервяването, но немога.единственото нещо, което правя за да не видят че се изчервявам, казвам че отивам до тоалетната или някаде другаде и офейкам :? :-) :?
Ами честно казано аз бях същата - много се панирах, много се притеснявах...и му намерих цаката! Записах се на една школа, дето много ни карат да говорим - занимаваме се с обществена дейност и постоянно интервюта пред вестници, телевизии, говориш с много хора, отпускаш се и започва по едно време много да ти знае устата и вече когато някой ми каже нещо или хич не го отразявам или пък отговарям нещо, същото се отнася за изпитването - като знам говоря, като не знам се хиля и отбивам номера...Така се получи при мен, а аз ти препоръчвам - не се притеснявай, открий себе си и само напред :) Успехи!
Sweet_Play_F
04-13-2008, 19:57
Искренно благодаря на всички за компетентните съвети и се надявам да ми помогнат. :-) Ще се похваля ако има резултат и ако някой се сеща за още нещо да пише. :) [/i]
Chrissie
05-05-2008, 17:33
Не би трябвало това че се изчервяваш да ти пречи и да го приемаш като проблем.Мисля,че това е много чаровна и симпатична черта,която повечето момичета нямат.Казвам ти от личен опит.Аз също много се изчервявам,ама толкова много,че буквално ставам като домат.Но това не ми пречи,не би трябвало и на теб да пречи.Ако не си забелязала,огледай се и ще видиш,че съм права.Няма момичета които да се изчервяват,но ако има,то са много малко.Мисля,че момчетата ще приемат това за доста приятно и ще ги очароват още повече.Освен това,да ти издам есна тайна-момчетата обичат срамежливите момичета,понеже другия тип са доста повече.Ако си срамежлива и продължиш да се изчервяваш,ще имаш доста голям ефект.Е,поне според мен. :oops: \:D/
boom_sexy
05-05-2008, 18:01
haha i az imam edna priqtelka v su6toto polojenie kato tebe.... :P ama tova ne e sramno nz za6to se pritesnqvate, daje nqkoi go namirat za sladko. A kak da go prikrie6 ... (think) .... nz, ama si mislq 4e mai nqma na4in ili se iz4ervqva6 ili ne se, nz ako dr znaqt neka da kajat :P
ThePowerOfLove
05-05-2008, 19:20
олее това колко ми е познато :D и аз бях така ама вече не ми пука много нито като ме изпитват,нито като говоря с други. Знам,че е гадно,ама се помъчи да се отпуснеш и да си казваш Е кво толкова и спокс...с времето трябва да се оправи :)
simonchety
05-05-2008, 19:27
Слагай повечко фон дьо тен и няма да си личи
Науми си, че не трябва да ти пука, защото като се срамуваш и става още по неудобно. Да не ти пука, разговаряй повече с връстниците и тва е .
+1 prosto ne misli za tva :)
Playlife_f
05-06-2008, 09:40
opffff kfo tolko kato se iz4ervqva6....seki si ima takia momenti....prosto nqkoi gi preodolqvat po-barzo 8) :lol: a i vij...pravi ot sqka sityaciq taka 4e da izglejda hubavo i sladko a ne glupavo i zadrasteno 4e se is4ervqva6 :? 8) :grin: a do kolkoto grima....ako slaga6 podhodq6t fondioten i pydra...zna4itelno po-malko sh se zabelqzva :-P :P :-)
Sweet_Play_F
05-11-2008, 14:01
Otnovo blagodarq za s1vetite ! :)