View Full Version : възможно ли е след секс - болест, забременяване и т.н.?
(ne sum spala s mom4e...edno mom4e mi brukna s prust,no ne me zabolq i kruv ne e imalo)devstvena sum !-ili taka mislq???/ - iskam da vi pitam ....ako edno mom4e svur6i i sled tova se oble4e ... i sled okolo 30 min penisa se poturka v stramnite usni moje li da stane ne6to? bolesti .. bremennost ??? pomagaite /////
7 точка от правилата
moderated by Coki
jjjjjj6363
04-11-2008, 21:24
za bremenost i duma nemoje da stava a za bolesti ako toi ima nqkva ima veroqtnos i ti da q hvanesh
no pak veroqtnosta e malka
Как ти е бъркал в путката, а не сте се ебали :? Аре с теб няма се гавря... няма да хванеш нито болести, нито бебе ако само се е потъркал мъничко!
niggadick
04-11-2008, 22:26
Ако не свърши в теб няма как да излезе чааве , а особено ако му е стоял половин час в кубура
(ne sum spala s mom4e...edno mom4e mi brukna s prust,no ne me zabolq i kruv ne e imalo)devstvena sum !-ili taka mislq???/ - iskam da vi pitam ....ako edno mom4e svur6i i sled tova se oble4e ... i sled okolo 30 min penisa se poturka v stramnite usni moje li da stane ne6to? bolesti .. bremennost ??? pomagaite /////
xAXaxaxAXAxaxAxaXaxAXaxA бременност - АБСУРД! Болести... 1 на милион! спокойно бе момиче...щом сега си толкова панирана..представи си,ако първият ти "ИСТИНСКИ ПЪТ" бъде без презерватив... хахаха тогава смятай,че ще пишеш не в 1 ами в 1000 сайта ххХАХхаХАХхаХА
А , извинявай ама ти филми не си ли гледала?
С какъв акъл питаш дали си бременна???? То за тва се иска сперма бе момиче - С-П-Е-Р-М-А !!!!!
И представи си , трябва да те е чу*ал.
Само дето лека инфекцийка може да те хване от пръста :)
amatorium
04-11-2008, 23:01
Bolesti mojesh da hvanesh da. 8)
nejnaDROGA
04-12-2008, 10:23
Как ти е бъркал в путката, а не сте се ебали :? Аре с теб няма се гавря... няма да хванеш нито болести, нито бебе ако само се е потъркал мъничко!
Ми лесно е :) Практикували са така наречения "петинг" :)
Forever_love_
04-12-2008, 10:24
za bremenost i duma nemoje da stava a za bolesti ako toi ima nqkva ima veroqtnos i ti da q hvanesh
no pak veroqtnosta e malka
+1
LoLiPoP4o
04-12-2008, 10:38
nqma strashno nishto ti nqma ama drugiq pyt pone neprai takiva typi rabotii ili vytre ili vyopshte ne ;)
devstvena si , ne si bremenna , a za bolesti ima nqkva ne mnogo golqma veroqtnost :)
Guesta5554
04-12-2008, 12:55
ako predi tfa si e burkal v guza moje i da snese6 nqkoe krokodil4e :-P :razz:
romantika_f_13
04-12-2008, 14:07
А , извинявай ама ти филми не си ли гледала?
С какъв акъл питаш дали си бременна???? То за тва се иска сперма бе момиче - С-П-Е-Р-М-А !!!!!
И представи си , трябва да те е чу*ал.
Само дето лека инфекцийка може да те хване от пръста :)
+1 8) mhm taka e :)
абсолютно нищо не може да стане усвен ако момчето не се е къпало близкия месец (два) :razz: :razz:
amatorium
04-12-2008, 17:15
Qvno vuobshte ne ste naqsno kak se predavat bolestite shtom tvurdite, che e golqm shansa da se hvane HIV ot celuvka, a ot polovin chasovo turkane na genitali nqma nikakva opasnost ot bolesti. Kakvo nevejestvo samo. 8)
CoOLBebZz
04-13-2008, 06:42
АМИ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕШ ОТ НЕЩО АКО ТОЙ Е БОЛЕН?АКО ТОЛКОВА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ОТИДИ И СЕ ПРЕГЛЕДАЙ НА ЛЕКАР
Ми лесно е :) Практикували са така наречения "петинг" :) "петинг" не е ли секс без проникване ???
да бе болести неможе..Според мен може шото ако преди тва момчето не си е мило ръцете е възможно..Шото все пак по ноктите се навъждат много бактерийййййкии :?
Стига ве майна как не разбрахте,че сперматозоидите умират почти веднага.Тцтцтц....деца...
menta_loverka
04-13-2008, 16:37
Има само малка вероятност за болести, но съвсем малка нищо друго...