View Full Version : Подарък за 6 месеца :)
Здравейте :) Моля ви да ми помогнете...мн съм затруднена,защото трябва да измисля подарък за 6 месеца за приятеля ми.Моля давайте предложения,защото аз съм мн слаба в тази тема с подаръците.
п.с.:само да не е снимка в рамка :> Благодаря ви предварително:)
BlueFace
04-12-2008, 07:10
Презерватив в кутйка с панделка!!! Туко виж станало нещо!! :D
ghostwisper
04-12-2008, 09:15
само от чисто любопитство monkey_ защо точно за 6 месеца :)? а относно предложения:виж какво най-много харесва;)(ако пуши може табакера,запалка(ама от готините))..парфюм,или можеш да му вземеш нещо малко с много сладко(шоколад,бонбонки,ва лички,ей такива неща:))..ако харесва по-различен тип музика(метъл,хард рок и тн) може някоя гривна(лента) за ръка,блузка с любимата му група..айде дано съм помогнала :)
mersi :P 4akam o6te predlojeniq :)
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-12-2008, 09:28
Има не малко сайтове за влюбени, там е пълно с идеи. :) А и щом сте заедно толкова време, би трябвало вече да значиш малко повече от забежка, следователно може и ти да се направиш на подарък. :-D Сложи си панделка, а когато останете насаме му направи стриптийз например. :)
ghostwisper
04-12-2008, 09:31
Има не малко сайтове за влюбени, там е пълно с идеи. :) А и щом сте заедно толкова време, би трябвало вече да значиш малко повече от забежка, следователно може и ти да се направиш на подарък. :-D Сложи си панделка, а когато останете насаме му направи стриптийз например. :) това е мн добра идея и аз се се каня да направя нещо подобно..ама нещо не ми се отдава :)
DaЯk_AнGэL
04-12-2008, 10:01
Ако си добра във фотошопа огради една ваша снимка в сърце, отиди в някое фото и кажи да ти направят чаша. Мислех това да е подарък за наще за годишнина, ама и за гадже става! :)
razgonenoto_puber4e_12
04-12-2008, 13:36
Според мен няма да е зле да му земеш нещо с което можете да отпускате 2мата заедно... например едно малко наргиленце от 15-20 лева няма да е зле според мен :)
SpiDer__GirL
04-12-2008, 14:44
Вземи му готин часовник и го гравирай ... :)
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-12-2008, 14:44
Според мен няма да е зле да му земеш нещо с което можете да отпускате 2мата заедно... например едно малко наргиленце от 15-20 лева няма да е зле според мен :)
И представи си какво ще е отпускането, ако той и/или тя не пушат. :) Аз и приятелят ми сме непушачи, на Нова година останалите от компанията бяха взели наргиле, аз 2 пъти дръпнах, зави ми се свят от пушека, а приятелят ми дори не го опита...
Абе честно казано аз съм на мнението че ако незнаеш какво да му вземеш не му взимаш нищо то няма никакъв смисъл да му взимаш запалки или парфюми само и само за да му дадеш нещо. Такива подаръчета за подобни случай според мен изобщо не стават за рожден ден окей ама сега изкаш все пак да му покажеш че мислиш за него и че го обичаш а повярвай ми за да купиш един парфюм не се изисква голяма загриженост и любов. Аз например на моя му купих една дървена рамка за снимка на която са издълбани имената ни и една поема ( вапреки че казваш че не желаеш да е рамка за снимка изглеждаше много добре и много се зарадва). Другото което му бях взела беше една стъклена бутилка ( от трзи като на Робинзон Крузо)в която имаше листа от рози и завито писмо а отвън имаше метален ключ и пишеше че е ключът към сърцето ми. Незнам ако искаш може да ми откраднеш идеята но все пак не му взимай парфюм не мисля че е отдачно
beautiful_f
04-12-2008, 19:56
Поръчай му торта с ваша снимка във формата на сърце и датата .. мисля че е добре като идея и ще подхожда за 6 месеца 8)
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-13-2008, 05:18
Незнам ако искаш може да ми откраднеш идеята но все пак не му взимай парфюм не мисля че е отдачно
Аз също съм на такова мнение, козметиката като цяло е доста изтъркан подарък. Това ясно показва, че за по-добър подарък не си се сетил/а, защото отдалече личи, че козметиката е един вид отбий-номер. А да покажеш на човек, с когото сте заедно от 6 месеца, че не знаеш какво би го зарадвало, е меко казано грубичко. :-|
razgonenoto_puber4e_12
04-13-2008, 06:27
Момичето иска предложения, а не критинки по нас... ти изказа мнението си не критикувай другите :x Сри за оффтопика
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-13-2008, 07:07
Момичето иска предложения, а не критинки по нас... ти изказа мнението си не критикувай другите :x Сри за оффтопика
Аз също се извинявам, че пиша извън темата, но дори след като съм си изказала предложението за подарък, не вярвам, че ми е забранено да изкажа мнение за другите предложения... Пък и на авторката не би й направило впечатление моето мнение, ако твърдо е решила да купува наргиле или каквото и да е друго...
Между другото, сега се сетих за друга идея, ако се отнася до това и на двамата да им е приятно. :-D Ще е интересно, ако тя направи сама торта, например бисквитена, защото е по-лесна, а после да я оформи под формата на сърце и да си я изядат двамата. :) Също може да се съберат у някого и да си направят домашен сладолед, да гледат комедии (или пък някое забавно детско филмче - Том и Джери, ЛЕдена епоха и тн.) и да си хапват... А пък този сладолед може и да е допълнение към стриптийза на момичето, ако реши в крайна сметка тя да е подаръка. :P
Аз му подарих за рожденият ден Кожена гривна(естествена кожа) с сребърни фигурки по нея .. много е якичка :-) :-)