View Full Version : Обяснете ми ...
защо момичетата се сърдят постояно и за всичко .... дори нищо да не си нпраил ти си виновен че има слънце или вода :/ ?
S_L_A_D_U_R_K_A
04-12-2008, 19:14
Не е при всички така, това че ти си попаднал на лигли, които се сърдят с цел да им обърнат повече внимание, не означава, че всички са така, освен ако няма основателна причина де 8)
малко им е секса за тва 8-) 8-) 8-)
Щото да им тичаш по свирката..шибни и един по цигански да има причина да се сърди. И повече няма дума да обели.
Защото тези, които се сърдят за щяло и нещяло са лигли и са свикнали на всичко да им се угажда.
MartyParty
04-12-2008, 19:22
Защото...защото...си нямат друга работа. :smt040 Не,не знам в интерес на истината.Коалка май пак е права.
snowgirl
04-12-2008, 19:25
Хмм... не всички момичета сме така... Попаднал си на някоя лигличка :-D
не е лигла или от тия дет ги описахте .. ма кат я прихване нещо и се чуда коя е
beautiful_f
04-12-2008, 19:35
Защото тези, които се сърдят за щяло и нещяло са лигли и са свикнали на всичко да им се угажда.
+1 8)
MartyParty
04-12-2008, 19:36
цикъл?криза на средната възраст?колики?
Наркотична абстиненция?
MartyParty
04-12-2008, 19:48
Наркотична абстиненция?
прекалено самозадоволяване?
elmosGirl8
04-12-2008, 19:55
напълно съм съгласна :grin: +1
Според мен се опитват да привличат внимание ... :?
ем случва се.не и обръщай мн мн внимание в такива моментии сичко ще е ок ;)
а иначе нз защо го правим,не е от лиготия и глезотия,щот и мене кат ме прихване понякога няа спиране,въпреки че няа грам лигла в мене :D :oops:
suantito
04-12-2008, 20:10
Защото си мислят че са хванали "господ за шлифера..."
Ами хора всякакви :) Като изпадне в такова настроение, да се сърди и т.н. не й обръщай внимание на сръдните. Ще й мине.
Вярно е .. Жените като не им стига секса - полудяват..
sexi_lady_666
04-12-2008, 21:59
za6toto nie iskame v edna vruska vsi4ko da perfectno az primerno sum prinudena da 4akam moqt lubim 1 mesec za6toto trqbva da zamine po spe6nost v Gurciq no 6te go 4akam taka 6te mu dokaja 4e go obi4am!za tova se slu4va pove4eto skandali koito sme imali s nego e bilo za6toto ne6to ne mi e haresalo... nie prosto se opitvame da predpazim vruskite ni ni6to pove4e :)
r3al_l0ff
04-12-2008, 22:56
mi za vas momchetata ne6tata sa mnogo po prosti ..n0 nie momichetata mn obichame da zadulbavame v neshto (sam0 nqkoi de ,4e sq 6e ma natropat..) 8-) i za tfa za mnn malki neshta moje da se rasurdim ,koito vie daje ne ste zabelqzali .. a puuk ponqkoga ne otricham che prosto mi e takova nastroenieto.. da se zaqjdam..tui che qvn0 ne m0ga da ti 0bqsnq 8-) 8-)
MiMcHeToOo
04-12-2008, 23:13
защо момичетата се сърдят постояно и за всичко .... дори нищо да не си нпраил ти си виновен че има слънце или вода :/ ?
Писна ми да слагате сички под общ знаменател... Трактори такива...
menta_loverka
04-13-2008, 17:45
Наркотична абстиненция?
Ц Ц Ц к'ва ме описахте не е истина ... причината е WOW
lookatme
04-13-2008, 18:07
Наркотична абстиненция?
хах и една моя фр също се сърдеше на гаджето си заради тая игра...
казах й го и на нея ще го кажа и на теб... тфа е игра,както ние сме зарибени по козметика и подобни (ако не сички се гримират) така и те по игри.всеки си има хоби и тфа че те е оставил или не ти обръща чак толкова внимание колкото на теб ти се иска заради него (хобито) не е причина да се самоубиваш (или сърдиш в случая) спокс си бъде,обича те,харесва те и такам нататък.. кфо да ти кажа... шанс :D
а по темата...ми защото мислим прекалено много :-P
Защото различните хора или в случая момичета приемат някои неща различно...Някои се обиждат по-лесно други не...Недей да слагаш обаче всички под един знаменател!
Miss_Perfekt
04-13-2008, 18:16
Има всякви лигли а замислялили сте се че сте ги обидили с нещо някой момичета са много чуствителни
MartyParty
04-13-2008, 18:23
Наркотична абстиненция?
Бабати е WoW!
menta_loverka
04-13-2008, 18:53
Наркотична абстиненция?
Бабати е WoW!
Не мойта баба не е WOW мойта е CS :P
Sladinka_f
04-14-2008, 08:43
Не е при всички така, това че ти си попаднал на лигли, които се сърдят с цел да им обърнат повече внимание, не означава, че всички са така, освен ако няма основателна причина де 8)
+1
Alabalaportokala
04-14-2008, 11:39
Вярно е .. Жените като не им стига секса - полудяват..
Дамм точно от това е. Една жена е толкова явна когато е сексуално незадоволена че няма накъде.
Авторе тегли 1 пишка на момичето да видиш следващия път как ще е кротка като агънце :grin: