View Full Version : Объркано...
anonim4eto_
04-13-2008, 09:45
Здравейте! Значи проблема ми е такъв.Има едно момче с което постоянно си пишем и постоянно ми казва че ме обича излиза ли сме само 2мата около 3 4 пъти запознах се с приятелите му .. постоянно като сме заедно сякаш ходим целуваме се държим се за ръце и сякфи такива.. но всъщност ние не ходим ..защото той така казва.. аз наистина мн се привързах към него .. просто незнам какво да направя .. а и сигурно не сам единственната която мисли че "искаш ли да станем гаджета" са пълни бебешки историйки които адски много ме дразнят :lol: . какво да направя ? :o
beautiful_f
04-13-2008, 09:51
"Искаш ли да станем гаджета" наистина е леко тъпичко, за това като сте на саме го попитай "Искаш ли да има нещо м/у нас" .. "какво смяташ да правим" ... и изчакай отговора.. :? понякога ние трябва да направим първата крачка
VinDiesel
04-13-2008, 10:26
Питай го "Ти за каква ме приемаш приятелка или ...
Питай го "Ти за каква ме приемаш приятелка или ... +1 не може да си играе с теб или ще има нещо или ад не те занимава той какво за някво момиче само да си губи времето ли те има???питай го не му играи по свирката само или ще сте нещо повече или само приятели без целувки и такива ...
Питай го "Ти за каква ме приемаш приятелка или ... +1 не може да си играе с теб или ще има нещо или ад не те занимава той какво за някво момиче само да си губи времето ли те има???питай го не му играи по свирката само или ще сте нещо повече или само приятели без целувки и такива ...
+1
Забавлявай се. Какво значение има "дали ходите". Заедно ли сте ? Избухваш ли си?
MaD BuNnY
04-13-2008, 12:51
"Искаш ли да станем гаджета" наистина е леко тъпичко, за това като сте на саме го попитай "Искаш ли да има нещо м/у нас" .. "какво смяташ да правим" ... и изчакай отговора.. :? понякога ние трябва да направим първата крачка
+1 :)
prettyIdeath
04-13-2008, 12:51
Апф.. говорете!
кажи му ако станем гаджета ще ти духам... епа ако не се навие пък на.
Ами като излезете го попитай "Какво ще правим от тук нататък? Гаджета или просто приятели?" Обясни му че тази ситуация не ти харесва, все пак тъпо е да се целувате а-у, а после "просто приятели"
Късмет :-)
Говори с него и му обясни, че тази ситуация не ти харесва. Или сте приятели или гаджета, няма такова средно положение. Че той утре ако го видиш да се целува с друга ще ти излезе с оправданието, че не сте ходели...апфф... говори с него, не чакай!
MiMcHeToOo
04-13-2008, 13:53
Ами като излезете го попитай "Какво ще правим от тук нататък? Гаджета или просто приятели?" Обясни му че тази ситуация не ти харесва, все пак тъпо е да се целувате а-у, а после "просто приятели"
Късмет :-)
;-)
alex_devv
04-13-2008, 14:33
Тряя му занимавка и гадже без обвързване 8)
Miss_Perfekt
04-13-2008, 15:54
Попитай го направо няма какво повече да чакаш
evelinka1122
04-13-2008, 16:55
Тряя му занимавка и гадже без обвързване 8)
мм според мен има нещо такова... :-o