View Full Version : Споделяте ли с майките си когато сте правили секс?
CoOLBebZz
04-13-2008, 10:16
Споделяте ли с майките си когато сте правили секс?
nejnaDROGA
04-13-2008, 10:19
Аз не и не мисля скоро да започна да й споделям :? Първо,че за нея със сигурност съм още малка за такива неща (нищо,че съм на 17) И второ - мисля,че това е прекалено лично
_|_LolipOp_|_
04-13-2008, 10:22
Znaqt 4e pravq sex no neim kazvam s koe momi4e, po koe vreme i koi pozi sa mi lubimi ......
sexy_sladuranka___
04-13-2008, 10:24
Предпочитам да пазя личния си живот в тайна :)
VinDiesel
04-13-2008, 10:34
Наще знаят но не съм сядал да й вдявам какво правя :)
Ami kazah i samo 4e sam go pravila, tq znae za sega6niq mi priqtel i znae kakvo pravq, no ni6to ne mi kaza..kaza samo da izpolzvam prezervativi :-D
bulgarche
04-13-2008, 10:42
Не
hahavteen
04-13-2008, 11:03
Е казах и когато почнах да водя сексуален живот ама не мисля че би искала да знае кога,къде и как го правя :?
malkatadesss
04-13-2008, 11:04
нем щото ако и споделя ще се почнат старите конски "малка си как може такова нещо .. " и така нататака ...прекалено лично е и съм решила да си го запазя за мен :) :)
Wicked_Kid
04-13-2008, 12:10
Еми досега съм го правила само с един човек, но и казах...
punkarkata
04-13-2008, 13:26
ami za men e napulno normalno da spodelqm s maika si a i tq e takuv 4ovek koito izlu6va i ne e nqkva det jivei v 1 vek tka 4e az vs spodelqm i tq s men no i zavisi kakuv 4ovek e maika ti
Аз ако на майка ми не псоделям , на кой друг.
Казах и на съшия ден в който за 1 път правих секс.......
Знам , че тя няма да ме излъж , нито ще ми завижда и нито ще ми даде грешен съвет...... както част от приятелките.
Споделям й, все пак ми е майка, имам й доверие. Тя е човекът, който би ми дал най-правилен съвет в повечето случаи - все пак е минала по моя път :)
абсурд...тя сигурно знае ама не обича да говори по такива теми
Знаят много ясно даже и двамата присъставах на първия път :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: 8)
pepita87
04-15-2008, 09:20
Znae,che vodq polov jivot,dori 2-3 puti me e hvashtala s bivsheto mi gadje vkushti,no direktno da i suobshtavam:"mamo,az pravq seks"tc!
Saymon90
04-15-2008, 09:25
Ми, никога не сме говорили, но доста пъти е намирала презервативи и разни.... инструменти 8-) Сигурно се досеща, не е глупава.
Един месец след първия ми път и споделих всичко.Прие го нормално а на мен ми се искаше да се закопам в земята..
Хванах си сегашния ми приятел,когато започнах да водя с него полов живот пак и споделих.Tя ми предложи да започна да взимам противозачатъчни...и така..
Споделям си с нея мн.И ми е мн спокоино,защото знам,че не даи Боже се случи нещо неправилно (бебе) ще и кажа за да вземе мерки и няма да и доиде като гръм от ясно небе. 8-)
Не съм споделяла нищо, няма и да го правя, защото ако й кажа - по-добре да се изнеса от нас.....доста странно мислене има по тези въпроси... :?
Аз пък и казвам всичко... как ще изчукам довечера момичето което ще докарам, как ще и се изпразня върху лицето и все такива неща :D :D :D
маме,маме днес правех секс с Иванка-гаджето.
:P
Maika mi e razbran 4ovek... Ve4erta v koqta pravih seks vednaga i kazah,nqma ni6to lo6o no ne vsi4ki maiki sa taka... seki si precenqva :)
Споделям много неща с майка си. Включително и това. Но аз вървя към 21 - какво друго би могла да ми каже (освен евентуално "И умната."). :) С майка ми сме добри приятелки. :)
SugarFan
04-21-2008, 15:46
Хах :) ами и без да и казвам тя разбра :) то няма как .. просто зависи и от родителите :) мойте са мн разбрани ... мога си говоря за всяко нещо със тях :) то като те видят че имаш кондоми .. като им кажеш тая вечер няма да спа в нас .. :Д те не са глупави :) Ам мн зависи както казах вече и от родителите :)
Майката:Какво прави снощи?Надявам се моят малък ангел да не се е занимавал с неприлични и неморални неща.
Сина:Ами,да видим.Първо се напих като диво прасе,което беше много много лошо.После карах и пиян и забрах пълна с болести курва и с нея отидохме в мотел където се отдадохме на безразборен секс с наркотици и насилие.
Майката:АХА
Сина:И изговарях Божето има напразно.
Майката:Но ти се пазиш присекс,нали
Сина:Естествено,че се пазя.Вадя си го.
Майката:И баща ти си го вадеше,но всички виждаме резултата.
Сина:Ти да не мислищ,че искам деца.Абсолютно не! Затова предпочитам аналния секс.
jjjjjj6363
04-22-2008, 06:59
И второ - мисля,че това е прекалено лично
napulno sum saglasen vupreki 4e sa ni roditeli pak e prekaleno li4no
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-22-2008, 07:32
Мен ме е страх да й призная, когато започна да правя секс. Дълго време бях скептична и консервативна на тази тема, очаквах да съм на най-малко 18-19, когато започна да правя секс, и ясно съм заявявала мнението си. Но откакто съм с приятеля си, просто такива задръжки ми изглеждат по-нереални. Не че може да не издържа до 18 (сега наближавам 17), но все пак, когато с приятеля ми сме отдадени на момента, нямам намерение да спра удоволствието и за двама ни по средата. Но честно казано ще ме е срам да призная на родителите си... Че и на когото и да било другиго, просто все още държа на "имиджа" си на непорочна... Обаче гръм да ме удари, ако знам защо. :?