PDA

View Full Version : За виаграта...



Ice_Queen_
04-13-2008, 20:25
Колко струва хапче виагра?
ии .. става дума за базик..та..ако го пуснем в чаша с някакъв АЛКОХОЛ,да се разтвори..и след това се изпие..за едно 80кг момче..ъъъ после ще бягаме бързо?

punkarkata
04-13-2008, 21:15
tva zvu4i dosta inetersnooo ot koi grad si da doida da gledam :D :D ama na vuprosa nz po huu otidi tama det sa prodaat sig v aptekite i az nz ne sum kupuala do sq -- ne moa ti otgovorq srr

pae4u
04-13-2008, 21:48
ahhh to 4e shte bqgash shte bqgash ma parvo nameri hap4eto i togaaa gledai 8-) :smt065

sandrin
04-13-2008, 22:37
Колко струва хапче виагра?
ии .. става дума за базик..та..ако го пуснем в чаша с някакъв АЛКОХОЛ,да се разтвори..и след това се изпие..за едно 80кг момче..ъъъ после ще бягаме бързо?
Без съмнение ще бягаш бързо иначе туковиж си го получил качествено надървен отзад :-D :-D :lol: :lol: :razz: :razz:

Virtuallll
04-13-2008, 22:52
С виаграта 6ега не бива!!! Поинтересуваи се малко за страни4ни ефекти и тогава пак си помисли дали иска6 да направи6 тая мизерия...
Ако мрази6 тоя 4овек разбирам... но ако го прави6 на 6ега недеи за6тото не е хубаво... От виагра няма нужда МОМ4Е а разни дядковци, за6тото така се стимулира пениса по изкуствен на4ин, след употреба на виагра пениса свиква да се стимулира по неестествен на4ин и после няма да може да си го "надърви" без виагра... но от веднъж невярвам да му стане не6то , а ако си мислите 4е няма да се усети -лъжете се / е зависи колко е пиян де :D /

hahavteen
04-14-2008, 04:18
Управлението за храни и лекарства на САЩ предприе разследване, след като в списанието Journal of Laryntology and Otology бе описан случай на внезапна загуба на слух у мъж след прием на виагра.

При разследването специалистите от управлението са се натъкнали на още 29 аналогични случаи. В повечето случаи загубата на слух е била едностранна и понякога е била съпроводена от звън в ушите и световъртеж. При една трета от пациентите слухът се е възобновил в течение на времето.



Странични ефекти

като главоболие, гадене, диария и зрителна дисфункция, при която предметите стават синьо-зелени и ярки. Тези ефекти не са опасни. Сериозен риск обаче има в случаите на предозиране, когато е възможно ерекцията да продължи много часове. Явлението се нарича приапизъм и може да предизвика хронични вътрешни увреждания на пениса, водещи до перманентна импотентност. Препоръчва се незабавна медицинска намеса, ако ерекцията продължи повече от 4 часа.



Преди да се започне фармакологично лечение, трябва да се снеме анамнеза и да се направи физикален преглед, за да се диагностицира еректилната дисфункция и да се определят потенциалните причини.
Преди да се започне каквото и да е лечение на еректилната дисфункция, лекарите трябва да изследват сърдечно-съдовия статус на пациентите си, тъй като при сексуалната активност съществува риск от страна на сърдечно-съдовата система. Силденафил има съдоразширяващи свойства, което води до леко изразено и преходно спадане на кръвното налягане (вж. "Фармакодинамични свойства") и по този начин потенцира хипотензивния ефект на нитратите (вж. "Противопоказания").
Препарати за лечение на еректилна дисфункция, включително силденафил, трябва да се използват предпазливо при пациенти с анатомични деформации на пениса (като изкривяване, кавернозна фиброза или болест на Peyronie) или при пациенти със състояния, предразполагащи към приапизъм (като сърповидноклетъчна анемия, мултиплен миелом или левкемия).
Безопасността и ефикасността на комбинирането на силденафил с други видове лечение на еректилната дисфункция не са проучвани. Поради това прилагането на такива комбинации не се препоръчва.
Проучвания с човешки тромбоцити показват, че силденафил потенцира антиагрегантния ефект на натриевия нитропрусид in vitro. Няма информация относно безопасността при прилагане на силденафил на пациенти с кървене или активна пептична язва. Поради това силденафил трябва да се прилага при такива пациенти само след внимателна преценка на съотношението полза-риск.



Специалистите са скептични, че Управлението за контрол на хранителните продукти и лекарствените средства (FDA) на САЩ ще разреши продажбата без рецепта на Виагра най-вече заради известните странични ефекти на продукта, като внезапната загуба на зрение, а и заради несъвместимостта му с много медикаменти, третиращи сърдечно-съдови заболявания.
Макар всички евентуални странични действия да са описани на листовката за употреба, придружаваща медикамента, специалистите не смятат за разумно решението за прилагане на продукта да се взема от самия пациент.

Мисля че от веднъж нищо няма да му стане но все пак аз не бих рискувала да си правя шегички давайки на някой лекарство без да знам как точно би му повлияло тъй като не вярвам да знаеш със сигурност дали взима някакви други медикаменти и дали има някакви сериозни здравословни проблеми...