Влез

View Full Version : Абитуриентски бал

isenceto
04-13-2008, 20:30
Кажете ми какво да направя??? :(
След месец приятелят ми има бал, на който очаква да съм му дама. :)
Но проблемът е друг... - дали да отида???? :-| Много бих искала да съм с него тази вечер, но незнам, немога да се престраша да приема все още. :oops:
Та... въпросченсата ми са следните:
1. Да отида ли??
--- при условие, че ще има сколо стотина души, от които 10 момичета/една, от които ще съм аз/, надявайки се останалите момчета да си имат дами, и да пренебрегна срамът и неодобството от преобладаващия мъжки пол около мен.
2. И с какво трябва да съм облечена???
--- Както абитуриентките със супер специална бална рокля/все пак на тях ще им е незабравимо преживяване - Завършват/. Или ще е по добре пак някяквя рокличка - може би малко специална, не като за всеки ден, все пак това е тяхният ден и трябва да да се радват, а не някво 17 годишно момиче да се прави на абитуриентка когато не и е време.
Надявам се да ми дадете някой друг съвет, зощото наиштина незнам как да постъпя.
Благодаря Ви предварително :) :---) :)

hrisence
04-17-2008, 13:48
И мене ме канят да съм дама на бал, ама не съм приела и едвали ще приема.
А за проблема ти... не мога да ти помогна.
Има и вариант, да попиташ някое от момичетата, които ще ходят ( ако ги познаваш) как да се облечеш.
късмет с намирането на решение

isenceto
04-17-2008, 13:57
uffff :( ..... mersi za otgovora vse pak :) .... no az vse oshte neznam kakvo da napravia... Sigurno i az she otkaja

hrisence
04-17-2008, 14:16
с удоволствие бих те посъветвала нещо, но и аз като не знам с какво
оставаме с надежда да се намери някой друг, който да ни посъветва...

Ivalinka
04-17-2008, 14:28
ами аз може би бих отишла..стига да имаше кой да ме покани :( :-D

mishenceto92
04-17-2008, 16:15
И аз бих отишла, ама няма кой да ме покани :(
Иначе ако ходиш сложи обикновена и семпла рокля ама да не е много натруфена,че да не засенчиш абитуриентките,че кой знае кво ще си кажат :-D

hrisence
04-18-2008, 11:01
Аз бих отишла, ако бях по- голяма, а аз съм на 14
Аз не си се представям там... за това няма да ходя

TheOtherME
04-18-2008, 18:54
Е как няма да отидеш...все пак това е балът на ПРИЯТЕЛЯ ти.Още повече, че и той го иска.Да не ти пука, ако ше и единственото момиче да си, нали ще си с твоето момче. :-D

А иначе за рокля-според мен трябва да е нещо елегантно, но в никакъв случай като на абитуриентките-наистина малко ще издразниш, ако опиташ да се приравниш с тях.Можеш да си вземеш примерно някоя с дължина до колената, с пола от тюл, а нагоре тясно бюстие.Не знам, аз поне така си го представям.Най-важното е едновременно да я съчетаеш със замисъла на събитието, но и да не изглеждаш като първата дама или нещо такова.

st1ka
04-18-2008, 19:31
:)

isenceto
04-20-2008, 15:41
:) xix mersi na vsichki :) vdahnahte mi sili :) ...
Shte otida pak kakvoto shte tva da stava, nali shte sam si s moeto momche, toi shte me ukorajava :)
Priatno izkarvane i na vsichki vas, koito se otzovahte :)

pepita87
04-20-2008, 20:35
Az bih otishla,ako naistina vuprosnoto momche znachi mnogo za men!!!Shtom me kani na tova nepovtorimo prejivqvane za nego,znachi naistina iska da go spodeli s men!Bih se oblqkla v prili4no sexi vid,i da se postaraq da sum neotrazima,za da se gordee che e izbral imenno men za dama na bala si,a i ne samo!

mizantrope
04-20-2008, 21:54
Ako ne na samiqt bal (v restorant, hotel ili kadeto shte se satoi meropriqteito), po-kasno veecherta, kogato otivat po diskoteki, krachmi, klubove i t.n. prespokoino moje6 da otide6. Stava vapros za priqtelqt ti vse pak.

Minalata godina s bivsheto gadje taka stana. Tq ne iska6e da bade v hotela s moq vipusk, za6toto ne gi poznava mnogo dobre i nqma6e da se 4uvsta komfortno. Pak i kazva6e,4e v tozi moment trqbva da bade izcqlo s klasa si, a ako tq e s men, nqmalo da obra6tam mnogo vnimanie na ostanalite. Obache sled tova nezabavno se prisaedini kam men v diskotekata. Ami ne znam inache, ti si re6i kakvo 6te e nai-dobre za teb i za dvamata kato cqlo. Priqtno da si prekara6 pak i skoro (dogodina predpolagam) i tvoqt bal shte doide.

aMf1
04-21-2008, 12:34
isenceto i mene taka me beha vikali (poto4no gadjeto) i az ne iskah da hodq 6toto znaeh 4e sa samo mom4eta ama otidoh i posle ne sujalqvah 6toto vs ti obru6tat vnimanie i te se kafqt osobenno kogato broq na momi4etata e oigrani4en, a otnosno roklqta pitai go iska li da ti kupi ako da - super, ako ne iska si kupi ti, dali balna ili ne6to malko po skromno nqma da sgre6i6, no 4estno kazano e po gotino da se izdokarash a i vsi4ki 6te sa taka, i ti si napravi kosata, izdokarai se kato za bal, nikoi nqma otnosno tova 4e si po malka da ne ti e zor , nikoi nqma da te oprekne, nali ne misli6 4e to4no taq ve4er na nqkoi mu e zor dali si baladjiq ili ne idi nqma da sujalqvash a i 6te spodelish toji vajen moment s gadjeto!!!

aMf1
04-21-2008, 12:46
P.S. samo da kaja za roklqta - mace kupi si ne6to gotino , roklq kato si4ki abiturietni 6toto ako si zemesh ne6to semplo , 6te si koto dekora i nqma da izpukvate s gajeto i posle 6te sujalqvash 4e samo ti si otishla s tolkova obiknovenni drehi. a do tova 4e 6te ti zavijdat 12-toklasni4kite da ne ti e zor, po dobre da ti zavijdat otkolkoto da ti se podigravat 4e si seedno otishla na obiknovenno subirane tva vse pak tova e bal!!! i az se 4udih s kvo da ida i nakraq izbrah balna roklq i ne sujalqvah! poslushai me ot li4en opit go kazvam, sega sum 11 klas a bqh dama min. godina kogato bqh o6te 10 klas :)

isenceto
04-21-2008, 14:56
hmm, emi nz da go karam da mi kupuva rokliata... tss nz, nz ne sam mnogo obedena che iskam da go pravia tova. Za rokliata niama problem she si ia kupia az she izmolia maminka :P mersi pak :)

kefish_meee
04-21-2008, 15:15
Ем отивай много ясно, и не е задължително да си с някъква супер елегантна рокля - просто красиво и удобно :grin: