View Full Version : Помощ!Не издържам повече така!!!
Ходих с 1 момче в продължение на 2 години(първия ми сериозен приятел,както и аз първата за него).В началото нямаше много чувства,защото сме от различни градове ,а и бяхме твърде малки-общо взето детска история.Но после се обикнахме адски силно и разстоянието не ни беше враг,а по-скоро приятел-така не си омръзвахме ,а и правехме всичко възможно да сме заедно.После обаче започнахме да се караме много,отново заради разстоянието ,а и вече имахме и други потребности и други нужди един от друг...Веднъж се скарахме много жестоко ,той много ме нарани и скъсах с него.Мина известно време и той осъзна грешката си,извини ми се,какво ли не прави за да се съберем пак,но аз бях непреклонна.Така го наранявах аз-в продължение на цяло лято ми се моли,но аз не разбирах дали наиситина се е променил или просто изпитва желание за притежание.Събрахме се пак-аз бях по-сигурна отвсякога,че искам да сме заедно,но той направи една глупава грешка и аз пак скъсах с него.Чаках да ми звънне,да каже ,че ме обича ,че иска да сме заедно,но не дочаках..След време се огорчих от всичко,извиних му се(аз) и му казах ,че не мога без него,но той каза ,че вече не иска да сме заедно.Плаках,молих му се,унижавах се-без резултат.После той разказвал на наши общи приятели,че още ме обича и то много,но се съмнявам на мен да ми го каже пак,защото наиситна много го нараних.Има ли шанс да му покажа ,че наиситна съжалявам и съм се променила.Има ли шанс да си го върна??????;( ;( ;(
krokozel
04-14-2008, 13:52
Какво ти пука бе?Зарязваш го и си хващаш следващия.Иначе ако настояваш да си с него има начин,едно момиче винаги може да накара едно момче да е с нея(но не за дълго ако той ни го иска).
juSTkiddy
04-14-2008, 13:53
Защо ти да си го наранила ?! .. Той е правил грешките нали така ..
GameMaster
04-14-2008, 13:59
Moje bi shte e nai-dobre da prodyljish napred .....
MaD BuNnY
04-14-2008, 14:04
Mi 6tom e kazal na ob6tite vi fr 4e se o6te te obi4a moje bi ima 6ans. :-o Pogovori s nego otkrovenno ako ne stane n6 prosto prodylji napred i ne se zanimavaj pove4e :? 8)
alex_devv
04-14-2008, 15:11
И аз! :smt031 Откачам! :-({|= :smt006 :grin:
LipSoFAnAnGel
04-14-2008, 15:12
Всичко става с разговори...!
fire_cat
04-14-2008, 15:20
Може да е обръкан, да се е появила някоя друга и после да го е зарязала или просто си играе с теб. По-добре го остави, защото може да стане и по зле...
абе наистина тва е ебаси децката история :-x
Miss_Perfekt
04-17-2008, 16:08
Наистина леко детска история но както и да е поговорете нищо друго неможете да направите
sexa_na_kompleksa
04-17-2008, 18:54
Щом още имаш чувства към него, опитай се пак да оправиш взаимоотношенията ви. :)
Mi 6tom e kazal na ob6tite vi fr 4e se o6te te obi4a moje bi ima 6ans. :-o Pogovori s nego otkrovenno ako ne stane n6 prosto prodylji napred i ne se zanimavaj pove4e :? 8)
Moje bi shte e nai-dobre da prodyljish napred ..... ... То така става - влюбваш се , ходиш с някого 2 години и го забравяш ... Ъхъ... По темата : Сваляй му звезди и всичко ще се оправи... 8)