Влез

View Full Version : Помогнете ми в избора с.....

nice_bunny
04-14-2008, 14:44
Дда,да,да,да,... сто теми за косите и прическите,ама това е.Все се надявам някой да ми отговори.Тааа... косата ми е доста дългичка.. ии се чудя вече какво да я правя.. имате ли някакви идеи как да я подстрижа.?Снимки също няма да откажа но знам че никой почти няма да сложи.Или поне някакъв саит с прически?Не е важно дали е емо или фешън и незнам си кво.. аз не съм никва такава ниищо че косата ми може да има такъв вид.Таа предложения?? благодаряя предваерително.. косата ми е права... :D :)

miloto_girl_4e
04-14-2008, 15:32
Трудно е човек да ти намери това, което искаш..
Аз като съм си търсила прически из интернет, все съм намирала такива неща, от които ми настръхват косите, прически, които не стават за нищо друго, освен за модни ревюта..
Мисля, че е по-добре да отидеш при фризьорката си(ако не харесваш своята, да потърсиш някоя по-добра)и с нея заедно да решите как да се подстрижеш, каква да ти е прическата, защото все пак тя зависи и от роклята, модела, цвета.. Такаче като ходиш при нея, занеси и 2-3 снимки :)

KiSs_mY_LiPs
04-14-2008, 17:32
уф.. и аз съм изправена пред същото препядствие..
да избера прическа и цвят на косата си.. :o

ResPekT333
04-16-2008, 11:21
Трудно е човек да ти намери това, което искаш..
Аз като съм си търсила прически из интернет, все съм намирала такива неща, от които ми настръхват косите, прически, които не стават за нищо друго, освен за модни ревюта..
Мисля, че е по-добре да отидеш при фризьорката си(ако не харесваш своята, да потърсиш някоя по-добра)и с нея заедно да решите как да се подстрижеш, каква да ти е прическата, защото все пак тя зависи и от роклята, модела, цвета.. Такаче като ходиш при нея, занеси и 2-3 снимки :)

Напълно съм съгласна ;)

nejnaDROGA
04-16-2008, 12:31
Има страшно много виртуални фризьорски салони в нета!!!Знам,че качеството на косите може малко да куца,но все пак няма да е зле да пробваш с такъв :) Снимаш се с прибрана коса качваш снимката и си намираш прическа :) Просто е!!!