View Full Version : Това момче ще ме подлуди....
krisi_kote
04-14-2008, 16:39
Здравейте! :smt003 Отново пиша тук, защото проблемите ми с това момче, така и не стихват. Не искам гадни коментари, а само разбиране. Не пиша тук, за да се доказвам на някого. Пиша тук, за да споделя и очаквам от вас съветчета по въпроса, защото съм си изградила мнение за суфорумниците за компетентни в тази област. :-D
От 2 седмици имам нов приятел ( разбирайте го като гадже..много мразя тази дума, за това избягвам употреблението и :P ) Отначало аз не го харесвах особено, но с течение на времето го опознах и се влюбих в него. Той има същите чувства, но беше много срамежлив и протака доста, докогато ми предложи вече окончателно. (бях научила, че ме харесва от едни общи приятели :? ) Аз реших да се съглася да тръгна с него, защото го обичах безумно, но така и не му споделих тези чувства.Той многократно ми казваше, че ме обича много, но аз все измънквах "И аз" тихичко с наведена глава. Е дойде денят, в който му казах вече с гордо вдигната глава, че го обичам много и само мисля за него. За жалост беше по skype. В чатовете всичко е супер-само за това си говорим-колко много се обичаме, как ще искараме страхотен ден утре и т.н и т.н. Но... в действителност не е така. Той е супер срамежлив. Виждаме се само в училище, а аз там постоянно съм заобиколена от приятелки. Той горкия все го е срам да дойде и да ме заговори. А СМЕ ГАДЖЕТА (пак я казах тази дума :x ) Досега не сме се целунали, не сме се прегръщали...В училище само се гледаме прехластнато и се усмихваме, все едно тепърва ще се зарибяваме. Той дори понякога не ме поглежда. Питах го защо е толкова срамежлив и не иска да ме заговаря, а той ми отговори, че около мен има много приятелки винаги и него му е недобно да дойде. А аз отивам при неговите приятели и се говорим цяло междучасие и всичко е супер. Но той не. Изсключвам възможността да се видим извън училище, защото той така и не ме поканил все още да излезем на кафе например. И пак този пуст срам :x Незнам аз ако го поканя дали ще излезе нещо, но нали той трябва да я направи тази крачка. Много грешки му простих-като това да иска да се крием (вече не иска, защото каза, че няма нищо срамно да се обичат двама души, а и пък всички разбраха вече, така че няма смисъл), като това, че зарибяваше най-добрата ми приятелка...Но това вече...Незнам има ли смисъл да се опитвам да го накарам да се оттърси от този срам. Сигурно на ден минавам 1000 пъти покрай неговата класна стая само да го зърна, защото няма да издържа следващия час ако не съм го видяла през междучасието. Той също идва много често в моята стая и преминава покрай нея само, за да ме зърне и да ми се порадва. Това любов ли се нарича???? Но този срам...А само забравих да спомена-той много иска да ходим в петък на дискотека, но аз не харесвам това място, просто защото много цигани се събират и не ми е приятно (в малък град съм и това ни е единствената дискотека). За това искам да идем някъде другаде-може би в парка :oops:
Та стигнахме до въпроса ми..Искам да ви попитам как да го накарам да се отпусне? Дали е редно аз да го поканя да излезем? Моля ви отговорете ми, защото направо незнам какво да правя. :( Благодаря ви много ,предварително :-)
krisi_kote
04-14-2008, 16:44
Незнам дали има смисъл този въпрос. :P Но все пак ще ти отговоря- аз съм на 14, а той на 15. :)
ми ако много държиш на него, го покани да излезете де, то само в скайп не става, вие сякаш не сте гаджета. А пък тая срамежливост негова незнам....помогни му да я преодолее, говори с него, защо е толкова срамежлив, няма нищо лошо да е откровен и истински с теб, не да се крие и да навежда глава, ако си с приятелки. И аз познавах едно момче дето в скайп какво ли не ми пишеше а като ме види ме гледа в очите и нищо не казва и сама да съм. Пък и не е малък, че да е толкова срамежлив - нали е на 15г. А и не е вярно че винаги момчето трябва да прави 1 крачка и 1 да те покани на кафе.
loshokote
04-14-2008, 16:56
Мисля, че да чакаш момчето да направи първата крачка е малко комерсиално :) Давай смело ;) Ако бях на теб, като го видя в даскало бих му се нахвърлила на врата :P (но не съм:) ) След като не искаш да ходите на дискотека, го помоли да отидете някъде другаде, на по-осамотено място, защото не мисля, че в една дискотека ще се отпусне, след като не го прави в даскало... И така, ако сте само двамата може и да се отпусне, но не вярвам да стане от първия път (личен опит). Е успех ти желая ;)
покани го ти на кафе няма нищо лошо ти да поемеш инициативата :) изведи го може би по добре в парка да се отпусне да поговорите питай го разни неща които те инт. и не само просто така след някоя друга ще се отпусне а ако излизате всеки ден му трябват 2-3 дни и ще е друг човек :) посегни ти да го целунеш първа,докато втрвите из парка хвани го за ръка ще видиш че ще се получи не се отказвай късмет :-)
MiMcHeToOo
04-14-2008, 17:06
Е приеми ти първа крачката де... Някой просто се нуждаят от тласък :?
nicolepcd
04-14-2008, 18:15
Еми по скайпа е лесно, но в реалност не толкова :? Не знам ти до каква степен си срамежлива, но ако си по отворена може да му подхвърлиш да излезете през почивните дни :) Ако поговорите така само двамата, с времето той ще се отпусне и всичко ще е ок :) Айде успех с момчето :-)
Miss_Perfekt
04-14-2008, 18:30
Тея срамежливите нервичките ми късат просто :D Поговорете си друго невиждам и гледай да сте на саме за да не го е срам
alex_devv
04-14-2008, 21:05
Бахти романа...
е чкай малко...Тва че не те е поканил не значи че няма да излезете докато не го направи...Аааа ходите от 2 седмици а няма kiss...Тва с поканите са някви стари клишета дето отдавна са разбити...Ролите на кавалер и дама вече не съществуват...Не чакай "кавалера" да те покани щот няа го дочакаш или вече ще е прекалено късно или ще е насила след някой скандал...Просто му кажи че НЕ ИСКАШ ДА ХОДИШ НА ДИСКОТЕКАТА ЗАЩОТО МРАЗИШ МАНГАЛИ и ако не те разбере... Все пак поне тва може да направи като ново гадже-да ти удиса на акъла и да ти даде право да избираш къде да отидетееееееее...(щом не ти прави изненади...) И ако тва не стане,в смисъл ако не удобри желанието ти,значи трябва доста сериозно да поговорите преди в петък ДА ИЗЛЕЗЕТЕ В ПАРКА като гаджета...Кажи му че го харесваш но не можеш да бъдеш с момче,което седи и ти се любува от коридора на даскалото...Пък той къвто е "смелчага" едва ли ще ти каже да прекъснете ама знам ли го...Просто,щом той не може да води,ти ще водиш,докато се научи...А ако и двамата не можете,така е най-добре- ще сте си първите и ще си свикнете по-лесно,всеки ще се нагоди според другия... :) мале кво написах не знам...
Yanichka
04-14-2008, 21:41
Обикновенно хората се целуват без да ходят за обратното не бях чувала..
Alabalaportokala
04-14-2008, 21:42
Не можеш да го виниш затова, а можеш да му помогнеш да преодолее по лесно срама си. Спокойно. Ще порасне и ще му мине :grin:
NightGuardian
04-14-2008, 21:46
Здравейте! :smt003 Отново пиша тук, защото проблемите ми с това момче, така и не стихват. Не искам гадни коментари, а само разбиране. Не пиша тук, за да се доказвам на някого. Пиша тук, за да споделя и очаквам от вас съветчета по въпроса, защото съм си изградила мнение за суфорумниците за компетентни в тази област. :-D
От 2 седмици имам нов приятел ( разбирайте го като гадже..много мразя тази дума, за това избягвам употреблението и :P ) Отначало аз не го харесвах особено, но с течение на времето го опознах и се влюбих в него. Той има същите чувства, но беше много срамежлив и протака доста, докогато ми предложи вече окончателно. (бях научила, че ме харесва от едни общи приятели :? ) Аз реших да се съглася да тръгна с него, защото го обичах безумно, но така и не му споделих тези чувства.Той многократно ми казваше, че ме обича много, но аз все измънквах "И аз" тихичко с наведена глава. Е дойде денят, в който му казах вече с гордо вдигната глава, че го обичам много и само мисля за него. За жалост беше по skype. В чатовете всичко е супер-само за това си говорим-колко много се обичаме, как ще искараме страхотен ден утре и т.н и т.н. Но... в действителност не е така. Той е супер срамежлив. Виждаме се само в училище, а аз там постоянно съм заобиколена от приятелки. Той горкия все го е срам да дойде и да ме заговори. А СМЕ ГАДЖЕТА (пак я казах тази дума :x ) Досега не сме се целунали, не сме се прегръщали...В училище само се гледаме прехластнато и се усмихваме, все едно тепърва ще се зарибяваме. Той дори понякога не ме поглежда. Питах го защо е толкова срамежлив и не иска да ме заговаря, а той ми отговори, че около мен има много приятелки винаги и него му е недобно да дойде. А аз отивам при неговите приятели и се говорим цяло междучасие и всичко е супер. Но той не. Изсключвам възможността да се видим извън училище, защото той така и не ме поканил все още да излезем на кафе например. И пак този пуст срам :x Незнам аз ако го поканя дали ще излезе нещо, но нали той трябва да я направи тази крачка. Много грешки му простих-като това да иска да се крием (вече не иска, защото каза, че няма нищо срамно да се обичат двама души, а и пък всички разбраха вече, така че няма смисъл), като това, че зарибяваше най-добрата ми приятелка...Но това вече...Незнам има ли смисъл да се опитвам да го накарам да се оттърси от този срам. Сигурно на ден минавам 1000 пъти покрай неговата класна стая само да го зърна, защото няма да издържа следващия час ако не съм го видяла през междучасието. Той също идва много често в моята стая и преминава покрай нея само, за да ме зърне и да ми се порадва. Това любов ли се нарича???? Но този срам...А само забравих да спомена-той много иска да ходим в петък на дискотека, но аз не харесвам това място, просто защото много цигани се събират и не ми е приятно (в малък град съм и това ни е единствената дискотека). За това искам да идем някъде другаде-може би в парка :oops:
Та стигнахме до въпроса ми..Искам да ви попитам как да го накарам да се отпусне? Дали е редно аз да го поканя да излезем? Моля ви отговорете ми, защото направо незнам какво да правя. :( Благодаря ви много ,предварително :-)
От Хасвово си нали ? :)
хахаах тва направо ме разби...защо нарушавате анонимността на момието веее :D:D:D:D поне в Хасково хубав ли е парка?
NightGuardian
04-14-2008, 21:56
хахаах тва направо ме разби...защо нарушавате анонимността на момието веее :D:D:D:D поне в Хасково хубав ли е парка?
Като разбрах за дискотеката и веднага ми стана ясно. 8-)
Аз когато се държа по начина, по който се държи гаджето ти... т'ва ми е културния начин да разкарам някой! Най - кофтито обаче е, че рядко ми схващат намека! :D :D :D
scanadal
04-15-2008, 06:31
Е как ще сте гаджета а дори не сте се и прегръщали?Не изпитваш ли нужда да се докоснеш до него.И както казаха повечето тук-хващаш го под ръчичка и го водиш на кафе или в парка или увас :-D ,въобще бъди ти инициативната.Щом е толкова срамежлив е възможно ти да си му първата :wink: и да не знае все още как да действа с момичетата.Говори му,че искаш да сте по-близки,че любовта не е срамно нещо,за да се криете.И бъди търпелива.Ако той наистина няма опит в любовта,ще ти се наложи да потърпиш докато той придобие самоувереност.Успехче!
Alabalaportokala
04-15-2008, 09:20
Аз когато се държа по начина, по който се държи гаджето ти... т'ва ми е културния начин да разкарам някой! Най - кофтито обаче е, че рядко ми схващат намека! :D :D :D
Явно не познаваш момчешката срамежливост така да го нарека :grin:
krisi_kote
04-15-2008, 11:45
Ами не позна. :-P Всъщност съм от Лом и парка тук е много хубав, за разлика от дискотеката :?
krisi_kote
04-15-2008, 11:48
Благодаря на Crafter за съветите, които ми ги даде на лично. :-) Както и на всички тук. :-) Ще се опитам да го предлазположа. Още утре в училище ще му призная всичко и ще видим докъде ще стигнем. :)
zvezdichka777
04-15-2008, 11:56
Уляляяяяяяя... ходите от две седмици:Обичате се,не сте се целували,не сте се прегръщали,не сте излизали,минавате си покрай класните стаи само зада се зърнете и да можете да изкарате следващия час..неудобно му е от приятелките ти ... .. сру ама тфа ходене ли е ? В детската градина се държах така с първото ми ''гадже'' .. не може само по скайп да се обичате и да ходите.Да-покани го да идете на кафе!Не е важно кой ще направи първата крачка за излизането-важното е да я направите ... 8) 8) 8)
Ivalinka
04-15-2008, 12:06
а вие наистина ли сте гаджета ???....мале,мале...отиди и му кажи"в пет пред нас" усмихни се и мини,сякаш се е случило напълно обикновено....да видим дали гаджето ще дойде :)
krisi_kote
04-15-2008, 12:19
Уляляяяяяяя... ходите от две седмици:Обичате се,не сте се целували,не сте се прегръщали,не сте излизали,минавате си покрай класните стаи само зада се зърнете и да можете да изкарате следващия час..неудобно му е от приятелките ти ... .. сру ама тфа ходене ли е ? В детската градина се държах така с първото ми ''гадже'' .. не може само по скайп да се обичате и да ходите.Да-покани го да идете на кафе!Не е важно кой ще направи първата крачка за излизането-важното е да я направите ... 8) 8) 8)
От срамежливостта му идва цялата обърквация. Той ако ме беше попитал да излезем някъде досега, въобще нямаше да се стига до тази тема. Точно това е проблема-срам го е. :lol: А пък аз се притеснявам да не объркам нещо като го помоля първа да излезем на кафе или в парка. Достигнах до извода, че ще трябва аз да го направя-ща не ща. :-o Още утре ще го попитам за намеренията му. Възнемерявам да го направя така:
-Обичаш ли ме?
-отговора му
И още преди да се е доизказал, аз ще му се хвърля на врата и ще го прегърна и ще го целуна. После ще му прошепна на ухото-обичам те и ще се отдръпна от него. След това ще го попитам някак си помежду другото-Искаш ли да излезем и е готова работата. 8)
Е какво мислите? Дали ще се получи?
zvezdichka777
04-15-2008, 12:39
От срамежливостта му идва цялата обърквация. Той ако ме беше попитал да излезем някъде досега, въобще нямаше да се стига до тази тема. Точно това е проблема-срам го е. :lol: А пък аз се притеснявам да не объркам нещо като го помоля първа да излезем на кафе или в парка. Достигнах до извода, че ще трябва аз да го направя-ща не ща. :-o Още утре ще го попитам за намеренията му. Възнемерявам да го направя така:
-Обичаш ли ме?
-отговора му
И още преди да се е доизказал, аз ще му се хвърля на врата и ще го прегърна и ще го целуна. После ще му прошепна на ухото-обичам те и ще се отдръпна от него. След това ще го попитам някак си помежду другото-Искаш ли да излезем и е готова работата. 8)
Много добре си го измислила .. браво ;) успех! 8)
juSTkiddy
04-15-2008, 12:49
-Обичаш ли ме?
-отговора му
Супер идея ;) .. Успех
zlobny_lady_836
04-15-2008, 12:55
немога да повярвам, че момче на 15 може да се сържи така...може би щом ви е неудобно един до друг дори...това не е точното момче за теб или ... ти не си точното момиче за него
zlobny_lady_836
04-15-2008, 12:57
а вие наистина ли сте гаджета ???....мале,мале...отиди и му кажи"в пет пред нас" усмихни се и мини,сякаш се е случило напълно обикновено....да видим дали гаджето ще дойде :)
+ 1 :)