View Full Version : според вас има ли любов ???????????
еи хора незнам дали тука има такава тема но реших да е напиша
според вас имали любов и защо
според мене има любов какво е любовта ми това е просто едно чуство което всеки човек го испитва
но и я няма защото на никои неможе да имаш вяра
Spider4eto
04-14-2008, 18:42
но и я няма защото на никои неможе да имаш вяра Е тва че не можеш да имаш вяра на всеки не значи че не можеш да изпитваш любов към него. И дам има любов.
VinDiesel
04-14-2008, 18:49
Има но не всеки я е изпитвал ....
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-14-2008, 19:04
То не само любов има, ами и такива теми бол. :?
Защо мисля, че има ли? Защото не е нужно да виждаш нещо, за да вярваш, че съществува. Както се казваше, любовта е като вятъра - не я виждаш, но я чувстваш. Именно това, че съм я почувствала, ме кара да вярвам, че я има и че ще продължи да живее в сърцата на хората.
И пак обръщение към автора: тъй като този въпрос е нищен и разнищван много време, аз обръщам вниманието си към друг. Той е "Що е то правопис и има ли той почва у теб?". :?
(Прощавай за кофти въпроса, но не смятам, че българин може да си позволи да пише "незнам" и "испитвам" :?)
elmosGirl8
04-14-2008, 19:08
като се замисля мога да кажа че няма любов..Просто защото не съм я изпитала все още (ако говорим за хора от противоположния пол) Имам чувството че в момента се влюбвам но не вярвам мисля че това е просто поредното привличане и загриженост.И нали знаете повишаването на ударите на сърцето.. със стомахът ти нещо странно става както и лицето ти грейва когато видиш въпросния човек...Или точно това е любовта тези които смятат че са я изпитвали само те могат да отговорят на хора като мен 8) :oops:
lyloster
04-14-2008, 19:09
има но не всяко привличане е любов хР
за жалост любовта е доста рядко срещана, истинската тоут ^^
CuRly_Doll
04-14-2008, 19:09
Любов има да.Любовта ли?Еми любовта е едно страхотно чувство,което те кара да летиш в облаците,да се чувстваш значим и истински щастлив,любовта е всичко и навсякъде! :)
Вяра можеш да имаш на определени хора,които са доказали,че са я заслужили!И да,трябва да имаш вяра на половинката си,защото според мен любовта се гради точно на тази вяра... :)
Miss_Perfekt
04-14-2008, 19:10
А според вас имали 1000000000000000 такива теми поразровете се малко бе :-x
е, т0 тук на тая тема има 54968956895847968789576945695406945690 постове, но това са подробности. НЯма нщи сигурно на тоя свят. Пък дори и да е сигурно, не е сигурно, че е сигурно ;)
Yanichka
04-14-2008, 19:38
Незнам дали има любов ама има много заблудени хора които всяка седмица са влюбени...и то в различни момчета или момичета!Точно това е причината да не варвам кой знае колко като кажат обичам те или не мога без теб...тва са някакви клишета вече които всеки ги казва на всеки...
Ivalinka
04-14-2008, 19:41
има,но истинската си е рядкост..това,че не сме я срещали, не означава,че я няма :-)
hotChocolate
04-14-2008, 19:42
Не бива да живееш така,в момента мислиш едновременно с ума и със сърцето.Тези неща трябва да се редуват,никога не може да си сигурен,но така ще живееш в страх и недоверие.Преди да се впуснеш към дълбоки чувства с някой го изпитай ,за да провериш дали си струва доверието :-)
Според мен Любов има..Има само тогава когато и двамата човека наистина я искат и са готови за нея!Разбира се любовта е хубава,но и лоша /има и лоши моменти в любовта/ ето защо трябва да се радваме на хубавите моменти докато не са дошли лошите..Хора борете се за любовта си няма по красиво нещо от нея...Не я оставяй те да си замине! ...
И пак обръщение към автора: тъй като този въпрос е нищен и разнищван много време, аз обръщам вниманието си към друг. Той е "Що е то правопис и има ли той почва у теб?". :?
(Прощавай за кофти въпроса, но не смятам, че българин може да си позволи да пише "незнам" и "испитвам" :?)
Поклон пред вас, млада госпожице, поклон.
А по темата:
Има, има.
Поклон пред вас, млада госпожице, поклон.
А по темата:
Има, има.
ЕВАЛА
evelinka1122
04-14-2008, 20:39
А според вас имали 1000000000000000 такива теми поразровете се малко бе :-x
+1 :x новаци... ко да ги праиш...
Nikito_14
04-14-2008, 21:19
Love Is Pain ;)
noNamebaby
04-14-2008, 21:32
аз ще бъда кратка и ясна..има истинска любов,но за да я откриеш трябва да минеш през много болки и мъчения.. :)
mnoo_gotin_m
04-14-2008, 22:00
Аз ще бъда максимално ясен и точен в отговора си и той е много верен..
Любов има около първите 6 години... След това остава обичта привързаноста и взаимното уважение...
Лайна гомна! Като бях седми клас и бях нещастно влюбена виках, че няма - да ми олеква! :D :D :D С'а дали любов има или няма ш' си го решиш само ти. В смисъл всеки си го чуства по неговия начин... ти неможеш да обичаш както аз обичам и обратното. Смисъл... 'ко решиш да вярваш, че има ш' има, ако не - няма! Всичко зависи от това какъв човек си...
Въпросът по-скоро е "имате ли примери за истинска любов" защото само на тях можем да се обосновем когато казваме че съществува.
Не може да се каже че като цяло няма такава любов защото просто не за всеки я има и не всеки я/ще/e изпитва/л.
zvezdichka777
04-15-2008, 16:58
Разбира се че има любов .. някои просто я намират по-рано,други по-късно и така ... 8)
А някои не я намират изобщо =p