View Full Version : Как да му го кажа?
GoTiNa f3nKa
04-15-2008, 08:48
Ходя с едно момче доста време и имам чувства към него и го обичам,но просто немога да му го кажа.Смисъл пиша му го смс-и скайп,но когато примерно си говорим по телефона и той ми каже Мило обичАМ те и аз му викам и аЗ но не му казвам Обичам те.Преди бяхме в нас и той нещо ми вика много те обичам и аз пак само му казвам и аз слънце.Тъпо е защото виждам,че му е гадно,че не му го казвам,но просто немога като го погледна в очите и да му кажа,че го обичам опитах се един ден,но неможах а дори незнам защо е.Казвам на всеки ей много те обичам и такива неща,но на него просто немога а наистина го обичам.Преди няколко дни той ме попита: "Мило какво значи всичко между нас за теб" и аз му казах "Ми незнам нещо приятно и забавно" това беше най-тъпия отговор който можех да му кажа и той само се усмихна и вика "Ахам".. Страшно много го обичам,но просто ддз все едно нещо ми пречи,неискам да го нараня и да му разбия сърцето,защото аз съм много непостоянна и лигава и не влагам много много в някоя връзка но с него е по различно но ме е страх да не го нараня защото няма да си го простя и може би заради това не му казвам,че го обичам защото ако след това му разбия сърцето... ;(
evelinka1122
04-15-2008, 09:06
мм не... според мен ти не го обичаш толкова много колко ти си мислиш, може би има силно привличане,но не и обич... ако го обичаш не виждам причина да не му кажеш ?!?!?! :-o
ElisaDay
04-15-2008, 09:13
Подкрепям горното мнение.
BlindedAngel
04-15-2008, 09:14
Подкрепям горното мнение.
+ Тъй както чета май си на 14-15-16 и не знаеш ко искаш...
GoTiNa f3nKa
04-15-2008, 09:15
Da no toi me obi4a :( I kato me pogledne s teq hybavi zeleni o4i i kato mi kaje Obi4am te i iztrupvam cqlata .. iskam i toi da se 4uvstva taka iskam da go obi4am taka katko toi men za6toto tova e edinstvenoto mom4e koeto go zaslujava .. a prosto nemoga da go izluja 4e go obi4am i da mu go kaja ;(
ElisaDay
04-15-2008, 09:16
Е, в горния си пост каза, че го обичаш, а сега не ..Последно?
GoTiNa f3nKa
04-15-2008, 09:18
ami ddz ve4e i az mislq 4e go obi4am neznam kakvo e tova deto 4uvstvam kak da razbera haha dali go obi4am ili ne :( amii na 16 sum po4ti 17 :P
ElisaDay
04-15-2008, 09:19
В такъв случай не знам, мила.Само ти знаеш .. :)
и според мен не го обичаш-но също така и мисля че много държиш на него и просто не искаш да го нараниш,като го лъжеш :)
еми на мен само кат ми види оная раутаи ми го казва :D
FreeSpirit
04-15-2008, 09:38
Аз имам подобен проблем, ама не става въпрос за гадже- ами за собствените ми родители :(
Може би е заради това, че и те не са ми го казвали(показвали-да) но не са ми го казвали в прав текст.Та и аз така,не мога мн добре да изразям чувства и да говоря за тях(особено за моите си),но това не означава, че не държа и не изпитвам силни чувства към семейството и приятели си ;)
Когато си напълно сигурна в чувствата си и тези на човека срещу теб, думите сами ще излязат от устата ти, без дори да мислиш за тях ;)
GoTiNa f3nKa
04-15-2008, 10:52
Ama 4uvstvam go samo za nego si mislq toi e tolkova dobur.. 4e dori se 4udq za6to mom4e kato nego se zanimava s ligla kato men.. no ti e s men i me obi4a a dori ne go zaslujavam za6toto v na4aloto na vruzkata ni nespirah da go luja i s drugi mom4eta tam gluposti ama toi ostana s men i sega ne sym na daskalo taq sedmica 6ot sum bolna i toi idva sled u4ili6te pri mene nqkyf mn mili4uk takuv .. Zaslujava da go obi4am no ne i da go luja .. ;(
kokoo_kill_me
04-15-2008, 11:00
Кажи му истината в очите. 8)
zvezdichka777
04-15-2008, 11:03
В първия си пост казваш че го обичаш-а след това питаш ''как да разбера дали го обичам или не'' и казваш че не го обичаш .. самата ти незнаеш какво чувстваш и какво искаш .. стани наясно с чувствата си ... тогава ще ти е лесно да му го покажеш И кажеш .
Кажи му точно това,което каза и на нас. Бъди сигурна, че ще оцени думите ти и поведението ти :)
GoTiNa f3nKa
04-15-2008, 11:53
Oo da to4no tova 6te mu kaja .. i da me ostavi ne mersi.. ami neznam mislq 4e go obi4am no ne sym sigurna a pyk neiskam da mu kaja Obi4am te .. i ako ne go 4uvstvam i da go izluja dostatu4no mom4eta sum lugala no ne i tova toi ne go zaslujava !!
krisi_kote
04-15-2008, 12:05
мм не... според мен ти не го обичаш толкова много колко ти си мислиш, може би има силно привличане,но не и обич... ако го обичаш не виждам причина да не му кажеш ?!?!?! :-o
Напълно съгласна :?