Влез

View Full Version : какво може да направи един....

!SamarA!
04-15-2008, 16:47
чужд косъм в леглото на приятеля ми.... кестенява съм,а намерих червен косъм в леглото му при това къдрав :-o .Него го нямаше малко,аз реших да му поразчистя стаята ,щото е прасе и, оправяйки леглото попадам на 1 скапан косъм ,който ме хвръли в ....не мога да го опиша :? .Отдавна ходим (повече от година и половина) ,но се виждаме веднъж месечно .... и до сега не съм предполагала ,че може да ми изневери ,но се замислих....Минаха ми какви ли не неща през главата като започна от това ,че майка му е с такава коса,но той живее с баба си...Като се прибра незнаех как да реагирам и не казах нищо ,но по-късно както си говорихме го попитах дали е спал с някоя и той изперка- "как може да си помислиш нещо такова,кога съм те наранявал,липсваш ми всеки ден,обичам те "и още много неща, в които до сега не съм се съмнявала ,а той изглеждаше адски убедителен :(

знам ,че никой не може да ми каже със сигурност какво е станало ,но искам да чуя мнения

наистина обичам този човек,отдала съм сърцето и душата си на него,а времето в което сме разделени ме убива,но пък когато сме заедно изживявам незабравими мигове,предоставя ми целия свят и всичко ,което искам е да съм с него и кратките ни мигове заедно,да не свършват....

:-# :smt022 :smt022 :-&

zvezdichka777
04-15-2008, 16:50
Единственото което ми дойде на ум е че ти е изневерил,дано не е така .. попитай го в прав текст за този косъм!

Liar
04-15-2008, 16:51
Говори с него но не бързай да му казваш за косъма за да няма шанса да измисли нещо.Първо питай с кого се е срещал докато те няма дали случайно някой не му е идвал на гости...Ако каже че са го посещавали близки хора питай го за снимка защото искаш да знаеш как изглеждат роднините му например...
Иии накрая му кажи за косъма...
А от колко време сте заедно?

VinDiesel
04-15-2008, 16:53
Най вероятно е на майка му :) .Сегашното ми гадже е намирала по мой блузи на майка ми косъм и някой други косми дори и аз наистина незнам от каде са :) дори нямам допир с други момичета ...

VinDiesel
04-15-2008, 16:54
Най вероятно е на майка му :) .Сегашното ми гадже е намирала по мой блузи на майка ми косъм и някой други косми дори и аз наистина незнам от каде са :) дори нямам допир с други момичета ...

MoonAngel
04-15-2008, 16:54
Аз по принцип съм недоверчива, но мисля че може би не случайно си намерила този косъм. Най-добре го питай и си направи изводите. Късмет и дано е случайност. :)

!SamarA!
04-15-2008, 16:56
казах ...година и 8 месеца почти :-o не го попитах за косъма в прав текст ...,а може би трябваше ....просто изтръпвам ..... ,а аз знам как изглеждат роднините му и той твърди ,че не се вижда с никакви момичета,казвам ми къде и с кой е ,чуваме се по 3-4 пъти на ден ,но има едно "НО".знам колко ме обича,но не знам дали бих простила изневяра дори и да е било моментно....

!SamarA!
04-15-2008, 17:25

не живее с майка си от известно време ....,а и жената едва ли би му оправила леглото, все пак не е малък

darla
04-15-2008, 17:33
amiii nz kvo da ti kaja 4estno ama spored men za seriozna vruzka i dulga kato va6ata zvu4i super detsko i neseriozno"namerih edi-kuv si kosum v legloto ti ta spal li si s nqkoq dokato ne bqhme zaedno" nz pone na men mi zvu4i mn detsko v smisal na bazik i az se zahva6tam za takiva ne6ta no seriozno ako se 4udq ili to4no tozi vapros ne mi dava mira bih izpolzvala drug podhod,a namereniq povod 6te bude povoda za sumnenie i za nesravnimo razsledvane ot moq strana! :P

love_veselka
04-15-2008, 17:37
Не му казвай за косъма,а го разпитвай дали майка му му е идвала на гости,ако каже "да" значи не ти изневерява.Шансовете са 1 на 1000

!SamarA!
04-15-2008, 17:37
да и аз реших ,че ще е глупаво,но изпуснах шанса си ,ако е имало нещо ,защото до сега ще е измислил 1001 лъжи да замаже...

comics
04-15-2008, 17:51
той няма ли си майка, сестра, братовчедка, най-добра приятелка ?

!SamarA!
04-15-2008, 18:30

колко пъти казах за майка му?братовчедка има ,ама руса и е с къса коса ,а най-добра приятелка...хмм не съм чула за такава

Miss_Perfekt
04-15-2008, 18:31

колко пъти казах за майка му?братовчедка има ,ама руса и е с къса коса ,а най-добра приятелка...хмм не съм чула за такава
Е питай го

!SamarA!
04-15-2008, 18:34

Е питай го

сърказъм беше...

Тудор
04-15-2008, 18:42
На твое място аз бих погледнал снимките на приятелите му.

ra4ence
04-15-2008, 18:45
Веднъж месечно. Това вашето не е връзка. Не го упреквам,ако е спал с друга. Ти също трябва да се замислиш за нещо по-реално

Iv4eTy
04-15-2008, 20:17
Ами най-вероятно е на майка му ( това, което каза че не би му оправяла леглото, щото не бил малък за мене е тъпо, за една майка детето и винаги е малко.., пък и защо трябва да е била на леглото може да го е прегърнала или нещо и да е останал по него.. ) А и един въпрос каква е тая връзка когато се виждате 1 път месечно?!