Влез

View Full Version : Раздразнен съм , в кофти настроение ..

PepiDesigns
04-15-2008, 19:45
За първи път не знам къде да си пусна темата ... За което Искрено се надявам да ме извините ..
Много пъти съм бъркал , но имам някаква представа , а сега реших да го пусна в "У дома" ...

Та .. по темата .. която още не е ясна , имаме само заглавие ..

Раздразнен съм ..
Вече трети ден .. страх ме е да не дойде и Срядата и пак да съм така ..
В Много Много кофти настроение съм ..
С никой за нищо не мога да говоря , а ми се говори ..
Искам да излезна , но съм много отпаднал .. защото малко боледувам , и не искам да заразя никой .. от една страна това ме спира малко .. та искам да излезна, да се видя с хората .. да си поговоря , защото толкова ми се говори ... не знам просто ..

Раздразнен съм , и такива разни чатове по скайп , разговори по телефона .. тва грам не ми помага , особено като за 5 секунди забавяне на отговор се дразня .. принципно не съм така , но вече втори ден не съм мърдал от нас , сигурно и утре , защото няма с кой да излезна и да се видя ...
Не знам ..

Кофти ми е , и не знам какво да кажа и да на пиша ..

Всичко ми е проблем , без да има явна причина ..
Искам да го изкарам на някой , но няма на кой , а ако случайно се намери , да не е грешния човек .. не искам хора които не са заслужили тва мое гадно отношения спрямо тях в момента може би (Приятелката ми , Майка ми , Сестра ми , или някой друг) да си го изкарам на тях ..

Не знам и кой от хората около мен би седнал да говори .
Че аз нямам ясен проблем какво ме дразни и защо ми е кофти настроението , но сам предполагам , е защото 2 дни не съм се виждал с никой (а под никой изключвам Майка ми и Сестра ми , защото са покрай мен цял ден , но не говоря с тях на такива теми) .. 2 дни не са много време , аз и седмица мога да изкарам (Не дай си Боже!) но съм раздразнен .. и в момента всяка минута е критична ..

Сам не мога да се характеризирам ..

Поста ми е толкова неточен , че не е истина ..
Благодаря на всеки който е прочел мнението .. и може би е пуснал коментар в последствие.

kuklichka_bg
04-15-2008, 19:58
i az sam mn qdosana adkis mn ama en za tui i pak adksi sam qdosana mn mn mn napro i az nqmam da koi da si go izkaram ne iskam da bu4a na nikoi koito ne zaslujava sha mine xhahxa ;]

kocko
04-15-2008, 20:10
пи4 казваи си 4е си4ко е на 6 и да нети пука ако е толкос отиди в някоя боксова зала и си искараи яроста или не6то подобно помага да знае6 :(

PepiDesigns
04-15-2008, 20:29
пи4 казваи си 4е си4ко е на 6 и да нети пука ако е толкос отиди в някоя боксова зала и си искараи яроста или не6то подобно помага да знае6 :(

Преди горе-долу 1 година ..
Бях с Ръкавици и отдолу се бях "увил" с там разните боксови ленти дето са .. щот един приятел тренираше , и отидох един път с него ..
Бях ядосан , и използвах факта , че е безплатен първия път ..

Тогава много лошо си нараних китката , защото не усетих колко силно удрям ..

Предпочитам с Приказки да си решавам каквито проблеми и ядове имам ..
Проблема е, че не излизам .. и няма с кой да говоря , а конкретен проблем - нямам .. така, че и по скайп , чрез форума , по телефона и т.н. .. няма как да стане.

balistic_007
04-19-2008, 22:05
и аз имам такива периоди ... напоследък забелязвам,че са още по-често.всичко ме дразни ... даже някой като ме пита "какво ти е" ме побърква ... и ми се говори,а като седна да говоря с някой ... нищо.се едно имам да казвам 1000 неща а не знам как... това ме побърква още повече ... разбирам те пич ... наиситна е супер кофти :(