View Full Version : Искам да се разделят ...
FiRe_LaDy
04-17-2008, 11:35
Незнам от къде да започна ... объркана съм адски много.Напоследък родителите ми се карат много.Майка ми на няколко пъти тръгваше да си събира багажа,но баща ми я спираше.Сега отново са скарани и тя каза,че не можела повече така да живее,и че иска да се махне,но не го прави(незнам защо).Казвала ми е,че е с баща ми само заради мен .. но аз предпочитам да са разделени,от колкото всяка вечер да слушам лудите им скандали,които продължават до среднощ.Искам да я убедя да си събере багажа и този път наистина да се махне.Ще ми е много гадно отначало,но и сега не ми е добре при тези обстоятелства.Кажете ми какво да и кажа и какво да анправя,за да разбере тя,че я подкрепям напълно в решението й и че за мен това е по добре???
LipSoFAnAnGel
04-17-2008, 12:00
Кажи и че не е нужно да прави такава жертва за теб/да остава с баща ти въпреки че вече не го обича/Подкрепи я в това нейно решение , кажи и че искаш и тя да е щастлива, че ти е писнало от постоянните караници и викове и не искаш да живееш повече така, че искаш да си спокойна!
направо й кажи да си ходи
zvezdichka777
04-17-2008, 12:22
]Кажи и че не е нужно да прави такава жертва за теб/да остава с баща ти въпреки че вече не го обича/Подкрепи я в това нейно решение , кажи и че искаш и тя да е щастлива, че ти е писнало от постоянните караници и викове и не искаш да живееш повече така, че искаш да си спокойна!
+1
Wrathchild
04-17-2008, 13:01
Нека тази тема я прочетат всички онези пикли и пикльовци, които обясняват как най-лошото за 1 дете е родителите му да се разведат, независимо какви са им отношенията!
MoonAngel
04-18-2008, 15:08
В доста от случаите родителите остават заедно само заради детето. Но това не винаги е достатъчна причина нещата да се успокоят и всичко да мине. Има моменти, в които колкото и да не им се иска да го правят е необходимо да се разделят. Нима детето се чувства по-добре в семейство, в което скандалите са ежедневие, да не говорим за нещо повече от скандали? Моят съвет е да говориш с майка си, да я подкрепиш и да й кажеш, че каквото и решение да вземе, ти ще си с нея. Не знам как по друг начин бих могла да ти помогна. Надявам се нещата да се оправят някак си.
balistic_007
04-19-2008, 21:56
слава богу,че наще вече не живеят заедно ... не са се разделили ... просто майка ми работи в друг град ... и всеки път като се прибере се почва със скандали ... татко казва,че му е по-добре като изобщо не се прибира.и аз мисля ,че ще е по-добре ако се разделят,но кой ме слуша :o
FiRe_LaDy
04-20-2008, 09:11
Благодаря ви,че ме подкрепихте.Вече адът със скандалите приклучи.С майка ми се приместихме.И въпреки,че ми е по - спокойно така,но е малко гадно.Често се случва акто остана сама да поплача,но все пак мисля,че това е най - добрия вариант.Благодаря отново
xxxSnowflakexxx
04-20-2008, 10:00
Ne vinagi nai lo6oto e roditelite da se razdelqt ponqkoga e po dobre :( :( :( :( :( :(
BuJlDozeRa
04-29-2008, 11:51
не те саветвам да го искаш няма да ти стане по добре...