Влез

View Full Version : mn kofti

Sexitooo{}
04-17-2008, 18:32
Zdr vsi4ki :) dnes se chuvstvam mn kofti a kato se chuvstvam taka nemoga da spodelqm na nikoi zatova shte napisha tuk kak se chuvstvam.. prosto mrazq da pokazvam chuvstvata si i tova 4e me boli.. moje bi i tva e edna ot pri4inite da se chuvstvam taka.Prosto imam useshtaneto 4e vsi4ko e naopaki.Vseki mi kazva 4e imam vsi4ko 4e nishto mi lipsva a az samo se oplakvam.. No az ne mislq taka..Tolkova neshta izgubih koito sega mi lipsvat..no tupata mi gordost e vinovna za vsichko.Poluchi se taka 4e ostanah bez priqteli i mi e adski samotno.. Mn rqdko imam vazmojnost da se zabavlqvam i to samo s 'dobri poznati'. istinski priqteli ve4e nqmam. da ne kaja nikakvi.. a gadjeto mi e mn revnivo i postoqnno se samnqva v men. kakvoto i da napravq vse si misli 4e go laja.. misli si sashto 4e oshte sum vlubena v bivsheto si gadje. I postoqnno kato mu se razvikam za neshto kazva 'AZ NE SYM TOQ DETO E LUGAL'. i mn me nervira i toi.ohh hora mn mi e koftii.. :lol:

VinDiesel
04-17-2008, 18:36
Ще се оправиш просто махни гордоста и ината :) а относно гаджето ако си нямате доверие значи куцате яко :)

sexa_na_kompleksa
04-17-2008, 18:37
Спокойно, това е само моментно състояние, на всеке се случва. :)

Mementomori
04-17-2008, 18:42
Съжалявам за положението ти,всеки на твое място би се чувствал така,защото,колкото и понякога да крием мъката и самотата си,те все някога взимат връх над нас и ни се иска да заравем и по този начин да отблъснем всичко негативно.На мен ми се е случвало много пъти,обикновено когато съм сама.Просто не трябва да губиш надежда,че нещата като цяло ще се оправят и да се отчайваш,затваряш в себе си,защото това е най-лошото,до което може да доведе депресията.Не обръщай внимание на мнението на останалите,че нищо не ти липсвало и подобно,защото те не знаят какво е състоянието ти,не е нужно да се афишира и всеки лицемер да идва при теб и да преиграва с утешаване и да се радва зад гърба ти.Това че понякога човек се смее,не означава,че вътрешно не тъжи,просто има моменти на проблясъци,в които се чувства дори щастлив!Не унивай,опитай се да си върнеш приятелите,ако ли не,създай нови запознанства.Колкото до гаджето,поговорете спокойно и му обясни за прекомерната му ревност,това че тя те задушава,доверието е една от важните опори в човешките взаимоотношения!Успех,Мила и горе главата,ще се справиш,защото просто................го можеш!;)

Miss_Perfekt
04-17-2008, 18:58
Спокойно, това е само моментно състояние, на всеке се случва. :)
+1