View Full Version : Какво да правя??
Ad1Da$_b0y
04-18-2008, 11:16
От около 7 месеца се занимавам с едно момиче.Тръгнеме скъсаме,тръгнеме скъсаме,а супер много се обичаме,но просто всеки си държеше на неговото,а пък и аз се държах гадно,защото се зарибявах и с други момичета един път и изневерих тя ми прости,но се разделихме.Последните 2 месеца хода с едно друго момиче,но не го обичам,а все още обичам Ивето обичам я повече от всичко и се промених за тези 7 месеца откакто я познавам коренно.Вече не съм женкар както преди и се държа много по-добре с момичетата.Но с Ивето ту се оправим нали съберем пак се скараме,но последните 10 дни нещата се оправят аз зарязах приятелката си преди 2 седмици,но преди около 12 дни катастрофирах и си бях ударил главата мн зле и Ивето всеки ден идваше при мен след като излязох от болницата,след училище при мен и нещата почнаха да се оправят от няколко дни пак сме заедно и съм много щастлив,от понеделник съм на училище с нея учим в едно училище аз съм 11 клас тя 9 .. почвам и тренировки от понеделник и съм много щастлив,защото пак сме заедно,но ме е страх да не се скараме пак,защото през последните 4-5 месеца не сме спирали да се караме за всичко.Защото тя все ми казваше,че футболът бил по важен за мен отколкото тя,а това не е така защото аз я обичам и просто ми доставя удоволствие да тренирам и съм добър в това което правя.Тя като все има представления,защото там танцува балет ли там какво и всякакви такива, все пътуваше аз никога нищо не съм казал.Защото знам,че това значи много за нея както и за мен футболът,най-често за това се караме защото от тренировките и на двамата нямаме време да се видим.Сега сме заедно и не съм много сигурен дали да продължа да тренирам,защото неискам да се караме пак.. неискам да я загубя отново,това е единственото момиче за което съм плакъл,неискам пак да плача заради нея неискам..Но незнам какво да правя?
Драги, една връзка ВИНАГИ се крепи първо на взаимни чувства и второ на взаимните компромиси. Без това няма да издържи нито една обич. Така че вземи, че си поговори с нея на тази тема.
Както тя си има задължения,така и ти си имаш. И на двамата ви е неприятно,че заради тренировки не можете да сте мн мн заедно, но пък като сте..си е заслужавало чакането. Обясни й го със спокоен тон :)
inSane_baby
04-18-2008, 11:30
Като ти каже тва за футбола й кажи на нея, не на нас, че я обичаш дори повече от футбола... Прави и разни подаръчета (малки, не да и купиш некой GSM), подарявай й цветя и й прави изненади.
ооо пи4 неси спираии тренировките заради 1 жена тва никога небих го направил него прави по добре ни6то не е по важно от тва нето прави6 :)
Obsession
04-18-2008, 13:07
И двамата имате собсвен живот, не можете да се отказвате от това, което ви влече просто така. Обясни и, че искаш да сте заедно, че тя е много важна, тя иска не сао да го чуе, но и да го усети. Намирай повече време за нея, тя също би намерила за теб и бъди внимателен ;) Това мога да те посъветвам, просто не мисли винаги, че нещо лошо ще псоледва, а се отдай на момента (:
Ad1Da$_b0y
04-18-2008, 13:23
Ami neiskam da gi sprq,no iskam da sum s neq pove4e ot vsi4ko drugo.Tova momi4e e tolkova hubavooooo i me obi4a ii sum 6tastliv sega si seda v nas i samo polu4avam sms "Milichuk obi4am te mnogo lipsva6 mi dove4era 6te ti doida na gosti sled tancite obi4am te" ... tolkova mnogo q obi4ammmm ei haha prosto neiskam pak da se preebe vsi4ko mejdu nas ;(
Obsession
04-18-2008, 14:13
Ami neiskam da gi sprq,no iskam da sum s neq pove4e ot vsi4ko drugo.Tova momi4e e tolkova hubavooooo i me obi4a ii sum 6tastliv sega si seda v nas i samo polu4avam sms "Milichuk obi4am te mnogo lipsva6 mi dove4era 6te ti doida na gosti sled tancite obi4am te" ... tolkova mnogo q obi4ammmm ei haha prosto neiskam pak da se preebe vsi4ko mejdu nas ;(
Ето, всичко е наред ;) Даже можеш ти да я изненадаш и да я вземеш от танците или да я изчакаш някъде, от където знаеш, че ще мине (: Би било мило.
Mementomori
04-18-2008, 14:20
Здравей!Расвам се,че сте се събрали и според мен не трябва да се отказваш от заниманието си с футбола,защото ти харесва и така развиваш таланта си.Докажи й,че тя е по-важна за теб от него,но не се отказвай.Предполагам,че ще те разбере,защото тя също тренира дадено хоби,а и щом обичаш някого,не би го накарал да изостави развитието си в дадена алтернативна посока!Просто намерете подходящо време да се виждате и всичко ще се нареди!Успех!
Ad1Da$_b0y
04-18-2008, 15:15
Ami tq ne mi e kazala da go ostavq prosto i e gadno 4e ne se vijdame za6toto tq ot 4ine6to na tanci do kum 8ine6to ii posle e ymorena ;( Ami nqma da moga za6toto sym malko bolen imam temperatura i tq 6te doide sigurno v nas da se vidim tolkova sym 6tastliv napravoooo (party) (party)
Tolkova vliuben i 6tastliv nikoga ne sym bil prez celiq si jivot a dori ne sym pravil sex s neq 7meseca se zanimavame i sex ne sme pravili a puk i tq e destvena a dori neiskam smisul kogato tq e gotova togava.Az na 3-tata sedmica sled kato hoda s nqkoe momi4e iskam sex no sega ot neq ne prosto iskam da me obi4a ii da sme zaedno :grin: :grin: :grin: :grin: :-P :-P
sladku_bebzi
04-18-2008, 16:37
Не трябва да се отказваш от футбола.Все пак ако го направиш, тя ще знае, че и други неща би направил за нея и може да започне да те манипулира.Убеди я в своето.
Mementomori
04-18-2008, 19:43
Ami tq ne mi e kazala da go ostavq prosto i e gadno 4e ne se vijdame za6toto tq ot 4ine6to na tanci do kum 8ine6to ii posle e ymorena ;( Ami nqma da moga za6toto sym malko bolen imam temperatura i tq 6te doide sigurno v nas da se vidim tolkova sym 6tastliv napravoooo (party) (party)
Tolkova vliuben i 6tastliv nikoga ne sym bil prez celiq si jivot a dori ne sym pravil sex s neq 7meseca se zanimavame i sex ne sme pravili a puk i tq e destvena a dori neiskam smisul kogato tq e gotova togava.Az na 3-tata sedmica sled kato hoda s nqkoe momi4e iskam sex no sega ot neq ne prosto iskam da me obi4a ii da sme zaedno
Радвам се за вас,хубаво е,че я разбираш и не настояваш,разбирате се,обичате се,това е най-важното!
ами честно казано аз съм много против тва момче и момиче да късат и да тръгват хиляди пъти след това. и то не по друга причина, а защото със всичкия този стрес покрай късането и събирането връзката малко или много се изхабява, износва се, както и чувствата, които би трябвало да я крепят.
всъщност във вашия случей факторите са много - изневерите ти, отношението ти към момичетата, футболът, който тя така много мрази... честно казано каквото и да ми говориш аз съм сигурна, че не можеш да промениш нито едно от тези неща заради нея. един мъж женкар ли си тръгне - женкар си остава. много са малко тези, които си сядат на гъза, така да се каже. а футболът просто е тръпка, която както каза ти ти доставя удоволствие, в крайна сметка в живота има толкова малко неща, които ни радват, и щом сме намерили още едно от тях защо да се отказваме от него?
помисли си много добре, но според мен тази връзка отдавна се е изхабила, просто си дайде свобода, непрекъснатото късане и събиране уморява и в крайна сметка нещата могат да завършат много по-лошо отколкото при първоначалната и окончателна раздяла
pasii_sladuranata
04-18-2008, 19:56
аз не искам да се права на голяма философка но имам чувството че ти я обичаш много но не и го показаш достатачно и тя си ваобразява че оделяш повече време на спорта ..просто одели си един уикент да сте заедно покажи и че е всичко за теб или пак ако си толкова добар в футбола покани я на мач вкараи един гол и си напиши нещо на фанелката като "правя всичко за теб " секви текива глупости и не се бой тя ще го оцени и ще разбере що за човек има до себе си :-P :-P
Ad1Da$_b0y
04-19-2008, 06:44
Ha ami obi4am q ama ne 4e ne i go pokazvam prosto nie kato sme zaedno v sedmicata po 2-3 puti nai mnogo.Ytre tq ima rojden den i dori nqma da se vidim,za6toto dnes i ytre sa po cql den na tanci za6toto imalo tam nqkakuv koncert li festival li ne6to takova ii praveli novi tanci i nqmalo vreme.. ;( i az i kazah se pak ima6 rojden den i tq emi kakvo da napravq az .. :cry: Ami kanq q na ma4ove estestveno haha :grin: :grin: :grin: :grin: iIi bih se promenil zaradi neq i mislq 4e se promenih.. ami izneverqval sum i tq be6e zaminala za Angliq predi ii az bqh se zapuskal s dr momi4e i takiva ne6ta za6toto prosto tq ne be6e do men.. No se promenih i tq e nai vajnoto momi4e v jivota mi ve4e nqma drugi .. i sum i go kazval 10000 puti znam 4e ne mi vqrva,no se opitvam da i go dokaja za6toto mn q obi4am,A btw nqkakvi idei kakvo da i kupq ytre hah bez zna4enie parite .. tqh gi ima ideiii nqma :(
GameMaster
04-19-2008, 06:53
Emi onq den hodihme s 1 moi priqtel da kupi na priqtelkata si podaryk...I ideikata mi haresa v posledstvie kaot q izmislihme.Vzehme 1 golqmo plusheno magare i v posledstvie izmislihme magareto da e hvanalo 1 kutiq s mnogo hubavi bonboni :D ....I kym tozi podaryk toi dade i 1 buket rozi.Beshe mnogo milo i tq ostana ocharovana :-) ....Ta kym gorniq ti vypros.Prosot i dokazvai che q obichash v smisla takyv ne trqbva samo da go kazvash ami i dokazvash.Bilo to nqkoi pyt da se mahnesh ot trenirovka i da q iznenadash neochakvano ili nehsto takova :) Ne se otkazvai ot futbola prosot nameri vreme i nachin vsichko da sychetavash...Haide uspeh sys vsichko :grin:
piff4ence
04-19-2008, 07:24
o ne,v nikakav slu4ai ne se otkazvai ot futbola!prosto se opitai da gi sa4etae6,dare4em vodi q na trenirovkite si i t.n.,no ne zaebavai sporta zaradi momi4e... :P yspeh!!!
Ad1Da$_b0y
04-19-2008, 08:12
Hmm moje da ama kude da i go zanesa toq podaruk kato e na trenirovki ii az ako otida tam samo problemi 6e i suzdam ;( tq ot sutrinta 6e e tam do ve4erta ii posle da q karam da izlizame se pak 6e e ymorena ii .. dneska pak e tam ;( I napravo mn gadno iskam da sum s neq ama tq nqma vreme sno6ti be6e v nas za nqkolko 4asa i vika are 6e si hoda 4e ytre sum na tanci ot sutrinta i da si po4ina ;( .. pyk az hodih na diskoteka posle i iskah i tq da e s mene ama.. ;(
Ами....вземете седнете и си поговорете за тия неща.
Кажи и че трябва да си правите компромиси...един път ти да отстъпиш,друг път тя...за да не се стига до скандали :)
За футболът също,кажи това,което каза тук...мисля,че 100% ще те разбере...и все пак и кажи,че е важно за теб,но не би те заменил или нещо от сорта за да се поуспокои...но не мисля,че е проблем,тя просто се дразни от това,че явно не можете да се виждате понякога,защото тренираш.
Намирайте повече време за себе си,излизайте,забавлявайте се...
Успехчета :-)
Ad1Da$_b0y
04-19-2008, 08:44
Ama nqma koga da se vidim be.Az sum v sportno u4ili6te i tam do kolko u4im i imame trenirovki po vreme na u4ili6te i svur6vam kum 3:30 a puk tq e na tanci ot 4:00 i az dokato se pribera tq ve4e e trugnala.Posle tq svur6va kym 8:30 i kude 6te izliza togava vidim se za 1 4as po nqkoi put i tova e... Az treniram za6toto mi haresva znam 4e nqma da stana futbolist za6toto si preebah kolqnoto predi 1 godina i moga samo e taka da treniram ama.. sled vreme nqma da moga da igraq .. A puk tq e mnogo dobra ii i haresva da tancuva i az se radvam 4e tancuva i 4e e balerinka (inlove) ama mi lipsva ..
Ama nqma koga da se vidim be.Az sum v sportno u4ili6te i tam do kolko u4im i imame trenirovki po vreme na u4ili6te i svur6vam kum 3:30 a puk tq e na tanci ot 4:00 i az dokato se pribera tq ve4e e trugnala.Posle tq svur6va kym 8:30 i kude 6te izliza togava vidim se za 1 4as po nqkoi put i tova e... Az treniram za6toto mi haresva znam 4e nqma da stana futbolist za6toto si preebah kolqnoto predi 1 godina i moga samo e taka da treniram ama.. sled vreme nqma da moga da igraq .. A puk tq e mnogo dobra ii i haresva da tancuva i az se radvam 4e tancuva i 4e e balerinka (inlove) ama mi lipsva ..
Напълно те разбирам и ние с моя сме така..вече се виждаме само 2-3 пъти в седмицата и ми е много гадно,защото хем работим,хем ходим на училище,хем и учим за матури и не става номера да се виждаме както преди.Тъжно ми е,ама сега свършва годината и завършваме и ще заминем на морето заедно да работим цялото лято и поне ще сме си заедно.
Така,че си стойте така,събота и неделя повече...дори и да не можете да се виждате често правете срещите си пълноценни и винаги,когато се отвори възможност се виждайте...
Трудничко е,ама щом се обичате,ще издържите и така :)
Ad1Da$_b0y
04-19-2008, 20:56
E da az ne rabota nito tq .. prosto mi lispva .. lipsva mi vsi4ko svurazno s neq kogato si govorim vsi4ko kak mi kazva 4e me obi4a iskam da sum do neq i tq da iska da e do men da sme vinagi zaedno obi4am q poev4e ot vsi4ko sega se pribrah hodih do tqh i sum sedql pod terasata za6toto tq nemoje6e da izleze sega i sym i obqsnqval kolko q obi4am tq se razplaka nemoga ve4e taka nezidurjam vupreki 4e tamyn se subrahme .. neiskam da me boli kakto vsqka ve4er 4e ne sym q celuna ne sym q pregurnal v toq den .. ;(