View Full Version : Нашите постоянно се карат и искам да се изнеса от нас
psihqsala
04-18-2008, 12:26
На 18 съм и цял живот слушам скандалите на нашите. Не мисля,че по някакъв начин съм длъжна да понасям повече това. И се чудя,да си взема ли една квартира,където поне ще ми е спокойно. Има 1 проблем-парите. Все пак ще трябва да плащам наем и т.н.,а аз не работя,а уча. И все пак,не мога да остана повече да живея с тях,цял живот едно и също-нещо,което със сигурност не съм заслужила. Вие какво бихте ме посъветвали? :(
BaTe_Martoo
04-18-2008, 12:28
Ela da jivee6 y nas :D
Tva nikoi nego zaslujava super gadno e na6te sa su6tite.Ako ima6 dobra frka ,koqto da jivee sama otidi pri nqe i moje da si delite rahodite ili puk ,ako nqma6 takava ,koqto da jivee v otdelno jili6te,a i se iska podhvuli i da go napravite zedno.
не се изнасяи от вас тва е най тъпото нети трябва на мн малко години си по добре не :)
psihqsala
04-18-2008, 12:50
не се изнасяи от вас тва е най тъпото нети трябва на мн малко години си по добре не :)
Явно просто не знаеш какво е да 'оцеляваш' в подобни условия, хубаво,че не ти се е налагало да го преживяваш,но на мен ми се,затова си мисля,че съветът ти не е адекватен.
Obsession
04-18-2008, 13:15
Много трудно би било едва на 18 да се справяш сама с всичко! Изчакай поне да завършиш училище и се изнеси. Ако отидеш да учиш в друг град даже ще е наложително. Знам какво е в семейството да няма разбирателство изнам, че това натоварва ужасно много, но после може да съжаляваш за решението си. Поне изчакай да мине 12 клас и тогава се изнеси!
InTheRain
04-18-2008, 21:35
Явно просто не знаеш какво е да 'оцеляваш' в подобни условия, хубаво,че не ти се е налагало да го преживяваш,но на мен ми се,затова си мисля,че съветът ти не е адекватен.
Е, че ти нали пускаш тема, за да си кажем мненията.. Едва ли ще чуеш единствено това, което ти се иска.. Аз лично сам на мнението на kocko, но пък ако твърдо си решила и смяташ, че ще се справиш - действай.. само ти можеш да знаеш дали това е правилното решение за теб!
balistic_007
04-19-2008, 21:38
наистина ... трябва добре да прецениш нещата - погледни ги и от 2-те страни.
Seducti0n
04-19-2008, 21:44
Здравей, миличка. :)
Колкото и да ти е трудно и колкото и да са ти неприятни караниците на родителите ти, моят съвет е да не се изнасяш, поне на тоди етап.
Както сама отбелязваш, още си ученичка, което до някъде те ограничава от към намирането на постоянна и добре платена работа.
Знам, че не е никак лесно, но потърпи още известно време... :?