PDA

View Full Version : много съм раздвоен

azlisum
04-18-2008, 15:33
в момента съм с едно момиче, което е лудо по мен, обичаше ме още когато не бях в добро финансово състояние (не се хваля, но карам кабриолет отскоро...) и причината да ме обича 100% не е заради парите. познаваме се горе долу от година и половина, от първия ден в който се запознахме бих казал че ми грабна окото - ослепителна е, но и ме разбира добре, интересува се от мен, споделя ми всичко, въобще всичко е тип топ.
но като че ли моята сродна душа е едно друго момиче, доста по скромно и като външен вид и като поведение и като всичко... абе с една дума ако бъда с нея хората ще си викат " тоя па заряза ебати парчето, па зел тая?" обаче като характер е несравнима, мисля си доста по често за нея отколкото за гаджето си, става ми много неприятно и чувствам че ме обливат горещи вълни като я виждам да флиртува с някого :shock: признах и че съм влюбен в нея, но тя каза че иска да сме само приятели (тва преди време) и от тогава не дава никакви сигнали че си е променила отношението към мен :-o
и не знам какво да направя? когато съм с гаджето си всички ми завиждат заради нея, аз съм хайде да кажем леко грозноват а тя е страхотна... това ме кара да се чувствам супер готино, защото никога до сега не съм имал нещо само мое (100% съм сигурен че не ми изневерява 8-) ), нещо заради което всички да ми завиждат (малко егоистично и глупаво звучи но чувството е супер)
не искам да я зарежа, тя е много готино момиче, единственото което ме разбира, и което ме харесваше от първия момент в който се запознахме, намери нещо в мен в което да се влюби и все така ме обожава :oops: обаче абе има нещо, не знам какво е дето ме тормози...

нещо коментар да направите ако искате, като и двамата (тримата) сме около 19 г, аз малко повече :Д не някакви хлапета :?

comics
04-18-2008, 15:44
сега и ако се разтроиш, ще можеш да си играеш сам на 3-5-8 :D

sexa_na_kompleksa
04-18-2008, 15:45
Ми според мен няма смисъл да бъдеш с приятелката си, след като изпитваш по-силни чувства към друго момиче. Но решението си е изцяло твое.

CataclysmicAbyss
04-18-2008, 15:48
Ехх няма угодия...все нещо не е както трябва 8-)

azlisum
04-18-2008, 15:51
Ми според мен няма смисъл да бъдеш с приятелката си, след като изпитваш по-силни чувства към друго момиче. Но решението си е изцяло твое.
да но другото момиче не иска нищо от мен, просто от време на време пиеме кафе (и то по моя инициатива), рядко ми звъни, все аз се интересувам как е и тн... личи си че няма интерес към мен, а и не знам какво да направя, с нищо не мога да я впечатля - все едно е от друга планета. точно че е различна от всички момичета които срещам, затова ми харесва сигурно толкова много!

kocko
04-18-2008, 16:08
аве само моми4етата са раздвоени и убъркани :grin:

Crafter
04-18-2008, 16:18
Чакай само да ти кажа какво ще се случи, ако я напуснеш - ще си хапеш гъза.
То за тази другата щом те обливавт вълни, за сегашната ти направо цунамита ще те блъскат. Не бъди глупав, а се радвай и оценявай това, което имаш, че в един прекрасен момент може и да изчезне.

H8_mE
04-18-2008, 16:25
Според мен не късай със сегашната ти приятелка,защото по думите ти тя ти дава всичко,от което се нуждаеш(въпреки,че на моменти ми се струва,че си с нея,само заради другите ,да ти завиждат и на теб да ти е яко и да си пъчеш ,че си с такова момиче.Т.е ти я оценяваш според оценката на другите повече ,отколкото според своята собствена.).С другото момиче е по-добре да си останете само приятели и да си споделяте и да сте си пак заедно,но като приятели - като брат и сестра.Така ще е най-добре,защото :1.Второто момиче не те иска,2.Ако скъсаш с твоята приятелка ще я нараниш и 3.ти нищо не печелиш от скъсването ти с нея,а само губиш.Тъй ,че стой си с нея,докато си я харесваш,но не й казвай за чувствата ти към другото момиче освен ако не излезнат извън контрол.И аз съм била в подобна ситуация,в която си останах с гаджето и само приятели с другото момче... въпреки,че той се отдалечава от мен (което е правилното според него) :) Успех дано не забъркаш много голяма каша! :-)

Obsession
04-18-2008, 19:16
Ние не можемд а ти кажем аккво да правиш. Щом гаджето ти не те привлича колкото другото момиче няма смисъл да си с нея. А замислял ли си се, че може другото момиче да не ти е признало нищо, защото знае, че имаш приятелка, с която може би не може да се сравнява... Или нещо такова. Ти сам трябва да знаеш какво искаш. Да не стане така да скъсаш със сегашната, после да казваш: "Ее, тя беше чудесна, сродната ми душа...". Изясни се, на себе си дължиш обяснение ;)