View Full Version : Задушавам се
От скоро си купих за пръв път сутиен да подчертая не ми е малък точно ми е.Та не мога да свикна да го нося,чувствам се много некомфортно,не мога да свикна,като че ли не мога да издържа и 6-7 часа без да го сваля.Така ли беше и с вас и след колко време свикнахте,А и др тъй като имам малък бюст и мисля ,че ще си проличи ярко тъй като сутиенът увеличава гръдната обиколка с 3-4 сантиметра.Искам да ме посъветвате какво да правя.
nicolepcd
04-18-2008, 15:59
Еми в началото и аз бях така... всяко междучасие в тоалетната да оправям, щото все си мислех, че не е оправен... но след около месец се свикна :-o При всеки е различно :)
ами нз проблем е ама 6те свикне6 :grin:
Разбира се, че с времето ще свикнеш и няма да ти прави впечатление...нормално е в началото да се чувстваш така...
vikiiitooo
04-18-2008, 16:25
В началото и аз бях тъка... :)
sexa_na_kompleksa
04-18-2008, 16:46
Щом не ти е удобно, носи бюстие. :)
i'm so excited!
04-18-2008, 17:01
и на мен ми е неудобно.затова слагам сутиен само преди цикъл,когато ме болят бамбинките или пък ако съм с някоя тениска, която го изисква.
~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
04-18-2008, 17:06
аз в началото толкова много се радвах че нося сутиен че почти не го свалях и много барзо свикнах :)
а в твоя случаи не се притесняваи скоро ще свикнеш ;) :)
Obsession
04-18-2008, 17:18
Аз пък изобщо не се чувствах така даже в началото :-o Трябвало е да избереш сутиен с не много дебели подплънки, за да не те стяга още повече, а и, за да не изглежда наистина доста неествествено. Ще свикнеш при всички положения ;)
krisi_bep
04-18-2008, 17:38
Щом не ти е удобно, носи бюстие. :)това е едното решение ;) Но все някога ще се наложи да носиш и сутиен.Ще свикнеш.На мен лично си ми беше удобен още в началото,но при всеки е различно.Потрай малко и не се притеснявай колко голяма разлика ще намерят другите(повечето момичета искат точно това,да изглеждат по-големи,но и аз в началото едва ли не се срамувах,че ми растат гърди :-D ) ;)
Ми и аз в началото бях така :( Много го мразех тоя сутиен и прокликах създателя му дори не го носих близо 3-4 месеца,защото от неудобство получих странен тик :x Но се наложи да свикна защото има блузи,които го изискват....
Божее, имам чувството, че съм се родила със сутиен. Не помня кога за пръв път сложих...в 5 клас? Отдавна беше. Тъй или иначе, първо си бях взела сутиен без банели, без подплънки - без нищо. Пробвай с някой такъв - удобно е.
viki1992
04-18-2008, 18:34
Щом не ти е удобно, носи бюстие. :)това е едното решение ;) Но все някога ще се наложи да носиш и сутиен.Ще свикнеш.На мен лично си ми беше удобен още в началото,но при всеки е различно.Потрай малко и не се притеснявай колко голяма разлика ще намерят другите(повечето момичета искат точно това,да изглеждат по-големи,но и аз в началото едва ли не се срамувах,че ми растат гърди :-D ) ;)
ai vijdam 4e ima i biustieta s malki 4a6ki...taka 4e 6te ti e po-udobno 100%
ai na men mi be6e stranno sys sutien v na4aloto, ai me be6e sram su6to... :oops: :)
Аз пък изобщо не се чувствах така даже в началото :-o Трябвало е да избереш сутиен с не много дебели подплънки, за да не те стяга още повече, а и, за да не изглежда наистина доста неествествено. Ще свикнеш при всички положения ;)
+1
love_veselka
04-18-2008, 18:36
и на мен ми е неудобно.затова слагам сутиен само преди цикъл,когато ме болят бамбинките или пък ако съм с някоя тениска, която го изисква.
Уау аз пък без сутиен не излизам от унас,даже и до магазина да отида ще съм със сутиен.
Obsession
04-18-2008, 18:48
Уау аз пък без сутиен не излизам от унас,даже и до магазина да отида ще съм със сутиен.
Да и аз! Ама то моите блузки до 1 го изискват, пък и аз не се чувствам комфортно и не мога да си представя да изляза без.
Чак пък задушаване айде айде :lol: :lol:
Опитай да си смъкнеш малко презрамките 8-)
сутиена не е подходящ..иди в магазина и изпробвай няколко сутиена и прецени кой ти е най-удобен, щотот на мен първия ми сутиен ми бяше мн удобен, обаче следващия ми беше одвратителен иии постояно треаше да го оправям :( но..в последствие свикнах :)
аз в началото толкова много се радвах че нося сутиен че почти не го свалях и много барзо свикнах :)
+1 :D
hellwoman
07-27-2008, 16:14
:)
И аз бях така... :-D
i az bqh taka spoko 6te opravi6
На мен си ми беше удобен и в началото и още си ми е. Ако ти е анатомичен е малко по - некомфортно, но ако е обикновен тогава не виждам какъв може да е проблема... Може да са ти прекалено скъсени презрамките... не знам... ако наистина ти СТЯГА го направи на по - широко ( т.е. отзад закопчалката не на последното еми на предното ), отпусни презрамките... :-o
fenkatakrisi952
07-27-2008, 17:19
Аз нямам такъв проблем.Моят сътиен е много мек.По-добре си намери някакъв такъв-мек и памучен(препоръчвам на българска фирма :) )
а в твоя случаи не се притесняваи скоро ще свикнеш ;) :){+1 :D
sladku_bebzi
07-27-2008, 18:57
Понеже съм момче и не разбирам от сутиени, но след като те стяга едва ли ти е точно по размер......
а иначе, за това, че си личи според мен показва, че рано си купила сутиена нещо....
Тва не е вярно..
Ще свикнеш.А ако не можеш да пробваш сутиени в различни форми и материй (ест. пак в твоя размер).Има много жени, на които не всички са им удобни и си карат само с 1-2 вида :D
Sled kato imash maluk biyst ne se zapochva sus sytien, a s biystie.Otdelno, az sytieni s tvurda chasha ne nosq, mekite (pod meki razbiram samo plat i otdoly banel) sa mi mnogo po-ydobni. :)
marzilia
07-27-2008, 21:30
Ще свикнеш,спокойно :)