View Full Version : Вярвате ли му/и?
По принцип ;)
Съмнявате ли се в някои неща или му имате пълно доверие... :-o
blueberry_14
04-19-2008, 08:28
99% му имам доверие..все пак никога немога да съм 100% сигурна в нещо, за което нямам доказателства
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-19-2008, 08:31
Има неща, за които не му вярвам просто защото знам, че ако се отвори тема за тях, по-скоро би го замазал само и само да изглежда по-безобидно в очите ми. Затова и често съм скептична. Иначе му имам пълно доверие за всичко друго.
suitable
04-19-2008, 08:32
Отначало, когато тръгна с някое момиче и давам 100% доверие от моя страна .. но разочарова ли ме само веднъж и пада на 10% примерно :} дори и да е някаква мъничка лъжа доверието ми спада значително ..
99% му имам доверие..все пак никога немога да съм 100% сигурна в нещо, за което нямам доказателства
и аз така...е понякога 98%...не знам защо :lol:
hotChocolate
04-19-2008, 08:36
винаги си имам едно наум,защото ме е лъгал,макар и за малки неща.Недоверчива съм,а лъжата още повече ме прави съмнителна :?
Rosenrot_f
04-19-2008, 08:55
Ami vinagi ochakvam neochakvanoto..za tova bih kazala che mu vqrvam(98%) i vinagi imam edno naum za stavashtoto okolo men !!!
Ice_Queen_
04-19-2008, 09:10
Пълно доверие вече отдавна нямам на никой.
MakeMeLaugh
04-19-2008, 09:17
Винаги човек си има свои тайни или остават неразбрани от другия..
Единственото сигурно е, че няма нищо сигурно, колкото и да ми противеречи приятелката ми...
Miss_Perfekt
04-19-2008, 09:41
Невярвям на нито едно момче
Котарана
04-19-2008, 09:45
Вярвам му изцяло. Никога не ме е карал да се съмнявам в каквото и да е било.
PepiDesigns
04-19-2008, 09:50
Защо не си оправиш заглавието ..
Да може всички да пишат , без да се замислят
Му/Й
Та .. аз отговарям
Вярвам й
На 100%
Съмнения нямам .. ако съм мнителен , и много досаждам, то е само защото ме е страх да не стане нещо , и ме е грижа .. малко или много .. абе , пазя си я :oops: , а не защото може да направи нещо ...
И тъй
GabisiTa
04-19-2008, 10:26
винаги си имам едно наум,защото ме е лъгал,макар и за малки неща.Недоверчива съм,а лъжата още повече ме прави съмнителна :?
:cry: :cry: :cry:
Ами имам му доверие 98%,макар че в днешно време на никой да не се довериш.... :)
BlindedAngel
04-19-2008, 10:50
Тя е единственото момиче на което някога съм имал 100 % доверие,поради простата причина че не един или два пъти ми е показвала или доказвала своите намерения и чувства :)
И аз съм така, просто човек неможе да вярва напълно...
До преди няколко месеца му вярвах много. Сега...да, вярвам му. Но си имам едно на ум. Не искам да съм подозрителна, но май ще си патя ако вечно съм така наивна. :)
Има неща за които му имам пълно доверие,но понякога съмнението и ревността си казват думата...
Вярвам му, но с едно средноголямо "1 на ум" 8-)
Не му вярвам изобщо,напива се като руснак(е той си е половин руснак де)и прави глупости,освен това е голям фантазияи мн обича да преиначава дребни неща
Не му вярвам изобщо,напива се като руснак(е той си е половин руснак де)и прави глупости,освен това е голям фантазияи мн обича да преиначава дребни неща
дамм...и аз като са пияни въобщееее не им имам вяра... :?
Гаджетата на най-добрите ми приятелки,дето са заедно по 2-3 години идват при мен...за какво да говорим 8)
Лично ми се е случвало...един тъпак да се напие е да почне да се целува пред лицето ми с една карантия :x
Im2ortal
04-21-2008, 07:23
Имам му пълно доверие,но той много ме ревнува,дори и от приятелите ми(момчета),макар че не му давам поводи
Може да съм супер тъпа, ама му вярвам на 100%. Засега не ми е давал поводи да му нямам доверие. Освен това съм му казала, 4е много лесно би могъл да ме върти както си иска и сигурно дълго време няма да заподозра - просто съм прекалено довер4ива към хората, които оби4ам. Но ако ме лъже, когато някой ден разбера, ще си хвана парцалите и ще си тръгна без никакви обяснения. Няма нищо по-долно от това да вярваш толкова безрезервно на някого и той да те предаде. Слу4вало ми се е, мислех си, 4е съм достатъ4но силна да простя и да забравя, но не съм. Няма какво да се заблуждавам. Предупреден е :)
ghostwisper
04-21-2008, 08:03
ако не му вярвах,по-добре да не сме заедно ;) .. Да вярвам му,почти напълно .. Проблема ми е,че прекалено много мисля и се вкарвам във филми .. (ужз направо !! ) иначе от всички около мен,на него най-много вярвам :)
В този живот на никого не можеш да имаш пълно доверие и да вярваш безрезервно. Мразя да ме лъжат и правят на глупачка, винаги усещам, когато ме лъжат. До вътрешно усещане е. После става лошо, защото побеснявам. Но иначе аз лесно се доверявам. Само човек трябва да знае правилната комбинация от думи. :D
krem4et0
04-21-2008, 10:19
Има моето доверие на 100%. Напълно и безусловно му вярвам за всичко. Ама той е такова ангелче-не може за нещо да лъже.
ако не му вярвах,по-добре да не сме заедно ;) .. Да вярвам му,почти напълно .. Проблема ми е,че прекалено много мисля и се вкарвам във филми .. (ужз направо !! ) иначе от всички около мен,на него най-много вярвам :)
и аз така...моят постоянно ми повтаря,че страдам от "синдрома на несъществуващия проблем" :D
Мн пъти съм била лъгана,но пак съм мн доверчива.Но си имам винаги едно на ум.
suunlight
04-21-2008, 11:36
НА никого нямам вяра, никой не е заслужил доверието ми и смятам, че в този живот да имаш пълно доверие на някоого е мн глупаво. Хората все някога ще те прецакат. Имам вяра само на себе си. Аз съм си всичко на което мога да разчитам ..
Само на себе си ..
И на него не вярвах .. въобще..знаех, че е с други .. и за това говоря и в минало време ..
И сега пак няма да му вярвам .. и той не ми вярваше .. и той на никой няма да повярва .. НИкога -
доверието е приятна заблуда ..
:)
sladko_dete
04-21-2008, 13:46
аз му вярвам... познавам си го и знам ког аможе да излъже и кога не...
Alabalaportokala
04-21-2008, 14:08
Трябва да съм много пропаднал и затънал че да се доверя на момиче...
kaprizzna_
04-21-2008, 14:18
По принцип ;)
Съмнявате ли се в някои неща или му имате пълно доверие... :-o аз по принцип вече не вярвам...щото съм много доверчива и след това прецакана.... :x
BWald0rf
04-21-2008, 16:43
Съмнението го има (почти) винаги ;) .. Дори и в сериозни връзки идва и такъв момент.Важното е да не се стига до болезнени ревности и т.н.
partychild
04-21-2008, 17:23
napalno mu vqrvam... znam 4e nikoga ne bi me izlagal ili naranil s ne6to .. ima moite 100% :)
vesito13
04-22-2008, 13:52
Има неща за които му имам пълно доверие,но понякога съмнението и ревността си казват думата... +1 :P
Just_say_no
04-22-2008, 14:26
до някъде
VerryBerry
04-22-2008, 15:28
и аз така...е понякога 98%...не знам защо :lol:
ме 2 :-D
sh3_1s_7h3_0n3
04-22-2008, 15:32
Едно време вярвах..безусловно...
...но впоследствие осъзнах 'глупостта си'...
какво е станало???
вярвам.. ама ето 3 години сме заедно, и пак не мога да съм 100% сигурна че не ме лъже за дреболий .. и то само защото съм го хващала в лъжи и..
Вярвам, ама пак ме яде съмнението...
love_veselka
04-22-2008, 19:09
По принцип му имам доверие,но някак си,когато не сме заедно и той е излязъл без мен и ме гложди нещичко,макар да знам,че не би го направил.
sladkoto_viki92
04-22-2008, 19:37
Невярвям на нито едно момче
xxxSnowflakexxx
04-23-2008, 12:26
Az vqrvam do izvestna stepen...... :-)
PiNk_GiRl
04-23-2008, 12:53
Има неща за които му имам пълно доверие,но понякога съмнението и ревността си казват думата...
I pri men taka..Toi prosto ponqkga naro4no me drazni kato zaribqva nqkoe momi4e i taka zapo4vam da se strahuvam.. :(
miloto_girl_4e
04-23-2008, 13:21
Рядко се съмнявам .. като цяло му имам почти 100% доверие :) :-)
MartyParty
04-23-2008, 13:34
Вярвам...обаче така ми се искаше да не беше истина... :cry:
Wrathchild
04-23-2008, 14:39
Ами вярвам му... не е заслужил с нищо да не му...
klamer4e
04-23-2008, 14:46
Емииии откакто го познавам не му вярвам... Защото го познавам какъв е... А и аз не съм много "послушна" де... Единственото нещо, за което някога съм му вярвала е това, че ме обича.. И това ми е достатъчно. Дори една вечер да е с някоя, дори да прави с нея такива неща, които с мен не, аз ще знам, това няма да промени чувствата му към мен.. Както и моите към него... А ако случайно той вече не ме обича... Еее... Значи е време да скъсаме...
gPa3HuTeJl
04-23-2008, 15:46
Аз й давам п1лното си доверие, а тя не ми вярва... постоянно ми се с1рди за най - малкото нещо... и аз незнам вече какво да правя.. а нито с1м се " д1нил " нито нищо... :(
Казано е - В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.
А конкретно за мен - ами нямам си гадже, така че и да вярвам и да не вярвам все тая... :lol: :lol: :lol:
Не мога да му имам доверие на 100%... :? такова доверие съм гласувала, единствено на майка си и на братовчедка си :)
KiLLeR_InSTiNkT
04-23-2008, 16:28
Да кажем 99%, винаги си имам едно наум...
sh3_1s_7h3_0n3
04-23-2008, 19:14
какво е станало???
Тъпото е, че когато си хм... 'влюбен'... си 'заслепен' и не можеш да бъдеш обективен спрямо 'човека до себе си'.. иии приемаш всяка негова дума, мимика, жест... за 100% истина. Въпреки че може да има невъобразимо много сигнали, че нещо не е наред, ти просто не ги виждаш и вярваш на неща, които ти се иска да бъдат така. :)
Е.. нещо подобно беше и в моя случай... Прекалено много вярвах... за всичко... и прекалено много се 'раздавах'... за тоз', дет' духа...
Лошото е, че такива неща остават следа... и като си се опарил веднъж... за всяко нещо започваш да търсиш под вола теле... Идиотско е..., но по-идиотското е да се предовериш на някого и после да се чувстваш като последния глупак...
За това.. винаги си имай едно на ум. :) Но не си го навивай на пръста...
LitTlE_BeBsIiI
04-23-2008, 19:26
Нямам му никакво доверие..
какво е станало???
Тъпото е, че когато си хм... 'влюбен'... си 'заслепен' и не можеш да бъдеш обективен спрямо 'човека до себе си'.. иии приемаш всяка негова дума, мимика, жест... за 100% истина. Въпреки че може да има невъобразимо много сигнали, че нещо не е наред, ти просто не ги виждаш и вярваш на неща, които ти се иска да бъдат така. :)
Е.. нещо подобно беше и в моя случай... Прекалено много вярвах... за всичко... и прекалено много се 'раздавах'... за тоз', дет' духа...
Лошото е, че такива неща остават следа... и като си се опарил веднъж... за всяко нещо започваш да търсиш под вола теле... Идиотско е..., но по-идиотското е да се предовериш на някого и после да се чувстваш като последния глупак...
Повече от идиотско е, мен ако питаш ;) По-добре е да се 'предовериш', от колкото да търсиш под вола теле. Защото е единият случай поне до даден момент ще имаш една истинска красива връзка. Иначе ще си 'вечното съмнение', което в един момент може да писне на човека до теб.
Плюс това, има едни такива мъже, дето като много вярват в тях и .. това ги чегърта отвътре когато застанат до друга жена. Това е психологически момент - опитваш се да направиш всичко възможно да оправдаеш доверието в себе си, защото знаеш, че сгафиш ли веднъж - не съмнение, ами направо нещата приключват.
В съмнението няма чар, по-скоро отблъскващо е.. А доверието у теб те кара да направиш всичко да го оправдаеш.
sexy_dizzy
04-25-2008, 09:30
Все още не ми е доказал достатъчно, че има защо да му вярвам, а доверието се доказва постепенно..ние сме още в началото на връзката..така че засега му нямам абсолютно доверие....
Мнем... Той понякога си съчинява и аз винаги имам едно на ум... Но досега не ме е лъгал за сериозни неща... Но не знам, щом ме лъже за малки, може да почне и за големи... Уффф... Не знам... Ако го усетя, че ме мами, ще го изритам и толкоз... Да прави квот ще... :x
krem4et0
04-25-2008, 11:29
какво е станало???
Въпрекиу, че съм била лъгана и наранявана, не съм загубила безусловното доверие в хората. Вярвам на малко хора, но знам, че няма да ме предадат. вярвам безгранично и на приятеля си, защото никога не съм го хванала в лъжа и си признава неща, които дже не искам да знам........
VinDiesel
04-25-2008, 11:58
Имам и голямо доверие.До сега не съм се съмнявал в нея за нещо :)
iohanka_vr
04-25-2008, 11:59
Razbirase 4e mu imam doverie no ako vse pak se usqmna v ne6to vinagi go pitam za da nqma nedorazumeniq ;]
krem4et0,
и аз това казвам ..
напоследък май е модерно, или поне повечето момичета около мен го правят 'моят ме разочарова, скъсахме.. така ми е много по-добре, без мъж, сама.. вие сте свине'...
променят си коренно светогледа само заради един неуспех, което е адкси глупаво. Не давате шанс на такива момчета, като мен например 8)
mElityyy
04-25-2008, 14:00
Вярвам му.. напълно и 100% и знам че и той ми вярва.. и знам..че ако продължаваме в тоя дух.. ще изкараме дългооо :-P :-) :oops:
НО според мен доверието е процес на времето.. защото не всеки може да се научи да не лъже примерно.. но ето.. възпитали са го да не лъже и това е.. и откакто съм с него в началото признавам го послъгвах..но.. той ме научи да не лъжа.. ей така.. от само себе си.. и спрях да го лъжа.. нз.. толкова е по добре да си признаш.. вместо да ти е гузно че не си казал.. нз.. лично мнение :-o
Obsession
04-25-2008, 14:49
Никога съм нямала 100% доверие на момче.
krem4et0
04-25-2008, 16:29
krem4et0,
и аз това казвам ..
напоследък май е модерно, или поне повечето момичета около мен го правят 'моят ме разочарова, скъсахме.. така ми е много по-добре, без мъж, сама.. вие сте свине'...
променят си коренно светогледа само заради един неуспех, което е адкси глупаво. Не давате шанс на такива момчета, като мен например 8)
Да те ранят 1 път е ок, но аз съм ранявана доста пъти и пак съм вярвала, че мъжът за мен ще заслужи пълното ми доверие. Може би съм прекалено наивна, но смятам, че когато си с 1 човек, трябва да си абсолютно честен и искрен с него.
Няма абсолютно нищо от моя настоящ или минал живот, който той да не знае. Включително му се доверявам и за семейни неща. Никога не е предал доверието ми. Даже като знам, че имам да пазя тайна, му я казвам, защото просто не търпя, да знам, че пазя тайна. Той по-добре от мен ще я опази.
В крайна сметка съм решила да прекарам живота си с този човек - доверието е задължително!