PDA

View Full Version : Истинска любов

EvilBrunette
04-19-2008, 09:05
Здравейте!
Може би темата ми ще Ви се стори глупава, но в момента съм толкова вдъхновена, че ми се искаше да споделя чувството с останалите. Аз съм момиче, което обича да обмисля подробно всичко, което се случва около мен и често съм се чудила дали въобще има любов. Но не любов от типа: " Обичам те с цялото си сърце!" и след една седмица "Чао, не те обичам.", а истинска, вечна... Е, знаете - като по филмите...
И за жалост съм стигнала до някои доста отчайващи заключения... Даже понякога съм си казвала: " Няма никаква любов, всичко е въпрос на хормони."Но днес както си се ровех ( редовно занимание) из стари папки с документи на родителите ми намерих няколко писма, които след като прочетох изцяло промениха досегашното ми мнение и наистина ме изпълниха. Майка ми е от Добрич, а татко е едно провинциално момче, отишло да учи в София. Там се и запознават. И тези 2 писма, които намерих бяха адресирани от мама към татко и обратно. След като ги прочетох даже не можех дълго време да повярвам, че са ги писали същите тези строги, понякога дори досадни родители, които имам. Не съдържаха нищо особено, но простичките думи говореха много повече от любовните обяснения. Като че ли самата хартия, на която бяха написани, леко пожълтяла вече (все пак писмата са от 86-та), беше пропита с безкрайна любов и отдаденост. И мисля, че намерих отговора на толкова стряскащия ме въпрос: "Има ли истинска любов?" Да, има. Мога да го кажа без да се притеснявам, че греша, мога да го изкрещя на целия свят. И знаете ли кое ме радва най-много? Че аз съм дете на тази всеизпълваща любов. И вярвам, че някои ден и аз ще я открия...

Miss_Perfekt
04-19-2008, 09:48
Ми браво :-|

elmosGirl8
04-19-2008, 09:51
радвам се че мислиш така.. И аз често съм си задавала въпроси като твоите и още не съм сиг дали има такава любов вечна ; ) ии аз докато не видя или прочета с очите си няма да повярвам...

sexy_dizzy
04-19-2008, 10:08
Такава любов има-тези, които не вярват не са я изпитали !!!

Blab
04-19-2008, 10:16
:)
Вярвам!

GabisiTa
04-19-2008, 10:21
Естествено, има такава любов.. Въпроса е кога ще я срещнеш... :smt007

people_always_lie
04-19-2008, 11:31
Любов има навсякъде около нас,такава или по-различно изразяна-няма значение...любовта е навсякъде.Аз вярвам че един ден и за мен ще има такива писма..въпрос на време.Иначе мн хубава темичка ;)

kobrichka
04-19-2008, 14:07
Любов има,доказателство се твойте родители,както и моите и много други родители.Но друг е въпроса дали ще я срещнеш и дали ще я познаеш тази истинскаа любов.Мн често хората просто я подминават.Вярвам,че има любов все пак доказателстов за това са родителите ни(е не всички родители,но....),но въпросът е в това дали аз ще я срещна...аз лично мисля,че някога може би,но не и сега...

yuyuto
04-19-2008, 15:03
Но не любов от типа: " Обичам те с цялото си сърце!" и след една седмица "Чао, не те обичам.", а истинска, вечна...
Ей такива колкото щеш, ама истинската не съм я срещала все още... Мноу ми се ще нещо истинско, ама... :(

Barbie
04-19-2008, 15:08
Такава любов има-тези, които не вярват не са я изпитали !!!

Не мисля че на крехката възраст от 15-20 години някой изобщо може да каже изпитал ли е подобна любов.

Но, да, аз вярвам, че има силна и истинска любов. Моите родители са се гаджосали в 9 клас...преди 30 години. Вярно, в студенстските си години са имали някоя и друга раздяла и кавга, но са се събрали отново. И до ден днешен се държат като тийнейджъри. Майка ми не може да заспи, когато баща ми не е при нея. Той пък беше за една седмица при мен в Италия и постоянно искаше да си говори с майка ми по скайп. 8-) Изградила съм си изключително идеализирано виждане за любовта и за силата й. И не бих направила компромис - искам такава любов в живота си.

Miss_^Girlfriend
04-19-2008, 15:52
Аз вярвам, че има истинска любов.Всичко си идва с времето... И съм сигурна, че и в най-смелите ми мечти не съм си представяла или сънувала нещото, което ме очаква... и точно това е истинската любов...която няма хепи енд, защото тя не свършва. :)