View Full Version : Странно Задоволяване
Както знаете почти всеки се самозадоволява един да се успокои друг просто за кеф...Но и всеки иска разнообразие и нещо ново което не е пробвал върху себе си. Един приятел каза че докато си бил чикии си близвал главичката на пениса си . Вика че било голям кеф и нямало опастност да обърнеш резбата (той си има приятелка). Аз съм много любопитен но искам да питам какво мислите преди да пробвам.
Ти въобще можеш ли да стигнеш до нея? :shock:
Ми не сам пробвал ама сигурно мога не сам някои 90-100 кила че да ми пречат сланините
Приятелят ти е изключително гъвкав, бих казала аз. 8-)
Ами да на фитнеса прави разни упръжнения вика им разтягане вика че помагало при секса :D .Това нормално ли е дето го прави с самозадоволяването?
МИ да възможно е и аз като бях по малък можех да го правя тва нещо... говорим си за 7-8 клас...
Ами да на фитнеса прави разни упръжнения вика им разтягане вика че помагало при секса Very Happy .Това нормално ли е дето го прави с самозадоволяването?
А пък точно от фитнеса се постига обратния ефект от тоя фитнес съм станал като дърво.. вярно голям съм ама ... яко дървен... зад гърба вече не мога да си хващам ръцете, кво остава да си лапам пишката :-k :-k 8)
Ми то не че аз съм много голям на 16 и половина съм 8-) . От фитнеса все още не съм се обездвижил .. и нищо отрицателно не съм видял от него. А като гледам това нещо е нормално ще го пробвам пък може и да ми хареса ама няма да кажа на приятелката си защото не знам как ще го приеме :)
Ми то не че аз съм много голям на 16 и половина съм 8-) . От фитнеса все още не съм се обездвижил .. и нищо отрицателно не съм видял от него. А като гледам това нещо е нормално ще го пробвам пък може и да ми хареса ама няма да кажа на приятелката си защото не знам как ще го приеме :)
ОК ама аз съм на 18 не на 16 и съм в залата от 15ска... + тва съм 90кг на малко по малко от 1.80 тва да ти говори нещо....
А ти си 1,8... на 70кг макс мерки ти давам ... и аз като бях 74 кг бях гъвкав ама е минало 8)
Както знаете почти всеки се самозадоволява един да се успокои друг просто за кеф...Но и всеки иска разнообразие и нещо ново което не е пробвал върху себе си. Един приятел каза че докато си бил чикии си близвал главичката на пениса си . Вика че било голям кеф и нямало опастност да обърнеш резбата (той си има приятелка). Аз съм много любопитен но искам да питам какво мислите преди да пробвам.
:D:D:D totalna raota :D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
аве мн си бил извратен или се ебава6 или си профан :-x ако иска6 накарай някои др да ти го лиже (мом4е)
аве мн си бил извратен или се ебава6 или си профан :-x ако иска6 накарай някои др да ти го лиже (мом4е)
Не съм педал , сори. Ми да 183см 70 кила съм
Ми да 183см 70 кила съм
Еее кво ти казах аз ако изчистя до 70кг директно отвам в чистия културизъм и ще взема 1во място :grin:
бати малоумниците 8-) 8-) 8-)
az moga ama neiskam ^^
Ами да на фитнеса прави разни упръжнения вика им разтягане вика че помагало при секса Very Happy .Това нормално ли е дето го прави с самозадоволяването?
А пък точно от фитнеса се постига обратния ефект от тоя фитнес съм станал като дърво.. вярно голям съм ама ... яко дървен... зад гърба вече не мога да си хващам ръцете, кво остава да си лапам пишката :-k :-k 8)[/quote]
dam taka e moje da se rastqga6 no v pove4eto slu4ei kato xvane6 pove4e muskolna masa.. nese rastqga6 8-)
Virtuallll
04-19-2008, 17:30
Напоследък все по-извартени теми чета...
ПО темата : за мен е невъзможно този тип самозадоволяване 17 год/183см/85 кг . Но и да можех да го правя немисля че бих го направил :) изглежда ми .... извартено :shock:
Miss_Perfekt
04-19-2008, 18:42
Леле майко вие като чили никога не сте правили секс :D
random_guy1
04-19-2008, 23:38
Той Мерлин Менсън си махна 2 ребра само и само да може да се сгъва както някои герои тук в този форум и да си прави сам свирки. Твърде жалко за Менсън - ако се беше родил от българско тесто щеше да спести милиони от операции ... 8-)
VerryBerry
04-20-2008, 07:34
Приятелят ти е изключително гъвкав, бих казала аз. 8-)
+1