PDA

View Full Version : моят най-добър приятел

assd
04-19-2008, 15:10
Моят най-добър приятел. Доста по-дребен, но верен и винаги с мен – в добро и в лошо. Родени сме на една и съща дата. Израснахме заедно. Нямам тайни от него. Първо пикаехме заедно. После заедно лъскахме чекии. За пръв път правихме секс отново заедно – с едно и също момиче. (Помня как се бяхме хем наточили, хем притеснили и той пообърка дупките – ахахахахахахах, а момичето вика: ...ама не там, хи-хи... Обаче то в зора при сефтето – каквото и да е - дупка да е ... и пичът се насочи към първата дето му се поотвори приветливо). След това ебахме и други мадами заедно. Жените харесваха първо мене – винаги аз се запознавах с тях, свалях ги, скланях ги към сексуално посегателство върху интимността им. След това в един момент се включваше и той. Обаче когато това ставаше, обикновено вече те дишаха учестено, краката им издаваха явна тенденция към раздалечаване и меко казано нямаха нищо против.
Ние с него сме похотливи. Аз в мислите, той в изпълненията. Приличаме си с него много. И двамата сме яки бръснати копелета, обичаме жените и често мислим за секс. Прекалено често даже. Еба си – ако знаете само къде се е завирал тоя пич и какви ги е вършил. Ама и да го видите възбуден – като се напери, изпъне жили, зачерви главата и айде – да ебем. Е те тогава ако няма наблизо жена, готова да се впусне във вихъра на сладострастието с нас (а често се случва и да няма), става ни напрегнато – и вземем та се сбием. Аз като по-як му шлевна няколко шамара, а той се изплюе злобно, па полека вземе та кротне за известно време. И няма сръдня.
Другите му викат по различному: кур, хуй, патка. А ние с него си говорим на пич, на братле. По-точно аз му говоря, а той повечето пъти ме гледа умно и съпричастно и винаги разбирам дори и без думи какво иска да ми каже. Признавам, че понякога той мисли вместо мен. Направо имаме повече от телепатична връзка – част сме от един организъм. Щото той е моят кур. Моето Mini Me. Случвало се е да го лапнат и го чувам да дудне отвътре сякаш: ”Ооооо - вика – какъв, език, какви сливици... Лекооо, маце леко със зъбите”. Случвало му се е и анално да влезе – е те тогава направо вие от кеф: ”Малииииииииииии, колко е тясно, топло и мазно брато, трябва да видиш ...- и си напява - искам още и ощеее, и ощеееее”. Чак ме кара пичът, да съм взимал бил обувалката, та да умъкваме и макарите вътре – ахахахахахахахаххххх. А да видите с вагините как се държи – джентълмен. Няма да нахълта като някой недодялан селяндур, ами първо учтиво ще позвъни (разбирай потърка от клитора), свенливо потропа по входната врата (лабиите), пък току надникне вътре, нежно разтваряйки женствената глъбина със собствения си напрегнат и пулсиращ обем. Па излезе, огледа се и отново вътре, плъзгайки се плавно, но сдържайки се – да се усети триенето по цялата дължина на ствола. И пак навън, навътре, навън, позвъни, потропа и отново напред. И все гледа да цели тавана при първата лампа - така де, някои и викат точка „же”. Умникът знае, че ако я притисне достатъчен брой пъти и целият вход се разтриса от емоционален взрив, а предверието подгизва от сладки сокове. А ние двамата с него много се кефим на това.
Ами това е днес от мене – дължах му го, щото все гледа какви ги чета, че и пиша тук, в този сайт. Ей го и сега наднича изпод масичката с клавиатурата, лезейки се похотливо и поздравявайки всички дами.

не е мое произведението, ама по-добре написана полуглупост не съм чел в сайт за тъпотии и затова реших да споделя с вас, много добре го е написал човечеца

yuyuto
04-19-2008, 15:20
Не беше нужно да ни я копваш от сайт за тъпотии... Мноу е зле... :D

vikiiitooo
04-19-2008, 15:22
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

assd
04-19-2008, 15:25
Не беше нужно да ни я копваш от сайт за тъпотии... Мноу е зле... :D
от изпожедиточкаком, ама тука у форума има повече простотии 8-)
ае чао, до нови срещи

xXxScreamxXx
04-19-2008, 15:59
pxaxaxa :lol:

devil_feel_f
04-19-2008, 15:59
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:

sladku_bebzi
04-19-2008, 18:14
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Obsession
04-19-2008, 18:40
:lol: :razz: :lol: :razz:

MiMcHeToOo
04-19-2008, 18:43
Аз мислех неква сериозна тема - то боклук.

tuzaro
04-19-2008, 18:52
браво баце 8-) 8-) аз получих последно предупреждение за спам и казаха че ше има бан по ИП :o :razz: :razz:

assd
04-19-2008, 20:38
браво баце 8-) 8-) аз получих последно предупреждение за спам и казаха че ше има бан по ИП :o :razz: :razz:
ее па си се осрал 8-)

F_CK_all_I_need_is_U
04-20-2008, 09:25
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

fuck_me_pls
04-20-2008, 09:30
ОМГ ](*,) голяма тъпотия :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :razz:

vesito13
04-20-2008, 09:34
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GameMaster
04-20-2008, 13:01
Boje....Daje ne si napravih truda da procheta cqloto tova pisanie.Egati prostotiqta chesno :lol: :lol: :lol:

kato` limonche
04-20-2008, 14:55
Абе, ти истински приятел не можеш ли да си намериш :-P , то не, че е лошо да си приятел сам на себе си, ама... останах без думи, а това не се случва често :lol: .

assd
05-06-2008, 13:04
търся си приятелка че най добрия ми приятел ме наплю! ебати невъзпитаника...

fuck_me_pls
05-06-2008, 15:14
ее па си се осрал 8-)

ГОСПОДИ КОЛКО СИ ТЪП?!!!СКОРО ШЕ ПОЛУЧИШ БАН ТИ ...МАМКА МУ СПАМСКА

tuzaro
05-06-2008, 15:43
ее па си се осрал 8-)

ГОСПОДИ КОЛКО СИ ТЪП?!!!СКОРО ШЕ ПОЛУЧИШ БАН ТИ ...МАМКА МУ СПАМСКАкой е тъп аз или тоя гаден спамер :razz: :razz: :razz:

gPa3HuTeJl
05-06-2008, 16:20
В1рха на простотията... :lol:

AnnGi
05-06-2008, 16:24
Простотия :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:

MoHuTo
05-06-2008, 16:34
Боже защо го прочетох цялото ](*,) По-тъпа тема наскоро не беше пускана, време беше... :shock:

fuck_me_pls
05-06-2008, 16:40
ее па си се осрал 8-)

ГОСПОДИ КОЛКО СИ ТЪП?!!!СКОРО ШЕ ПОЛУЧИШ БАН ТИ ...МАМКА МУ СПАМСКАкой е тъп аз или тоя гаден спамер :razz: :razz: :razz:

ТОЙ КОЙ ДРУГ :-x

tuzaro
05-06-2008, 17:03
мен пък ми аресва темата :smt006
П.П. карам голф 3 и никой не може да ме претесни :wink:

assd
05-07-2008, 10:43
ее па си се осрал 8-)

ГОСПОДИ КОЛКО СИ ТЪП?!!!СКОРО ШЕ ПОЛУЧИШ БАН ТИ ...МАМКА МУ СПАМСКА
аве ку*во недоебана, я преживяй спермицата там и не лай по стария пес! 8-)

BurnInMyLight
05-07-2008, 11:53
Това е мастърпийс ;-) аку ма разбирате хаахаха... :D :D :D

evil_peace
05-07-2008, 12:00
Хейт до дупка му е майката :o