Влез

View Full Version : как да обясня на маика ми...

tami
04-19-2008, 15:31
zdr hora poneje maika mi e tyskinq i sqko lqto iska da si hodi v rysiq oba4e problema e 4e iska me zema i mene oba4e na mene mi pisna sqko lqto da sam tam (na 14 god sam) kak da i onqsnq 4e ne iskam obqsnqvam i po dobro i 4e ne iskam da hodq no tq mi vika 4e zarad mene i tq namlo da oidte i da sam sa bila 4ystvala vinovna 4e nqmalo da vidi maika si kajete ko da napraq 8)

xxDeeDeexx
04-19-2008, 15:35
Хааааа познато до болка..! само че аз ходя на тъпото село....таа..кажи й, че от виновност ше си изгризеш ноктите и не се разпраяй поече..ако не ти се ходи .. недей ходи!Майка й кат иска да я вижда нека тя да дойде..едва ли съм ти помогнала.. (:

xXxScreamxXx
04-19-2008, 16:03
mi sedete pogovorete kat horata obqsni i 4e ne iska6 da hodi6 .. awe ob6to zeto zaribi q :D .. i aide yspex :)

GerSity
04-19-2008, 16:21
mi sedete pogovorete kat horata obqsni i 4e ne iska6 da hodi6 .. awe ob6to zeto zaribi q :D .. i aide yspex :)
(agree) поговорете,тя ще те разбере,не си на 5...

Pedigree
04-19-2008, 17:40
Не искаш, не отиваш, едва ли ще те завлече, без съгласието ти.
А па какво е това? Нали имаш баба и дядо там? Толкова ли не искаш да ги видиш?

Sweet`dreams
04-19-2008, 19:33
zdr hora poneje maika mi e tyskinq i sqko lqto iska da si hodi v rysiq oba4e problema e 4e iska me zema i mene oba4e na mene mi pisna sqko lqto da sam tam (na 14 god sam) kak da i onqsnq 4e ne iskam obqsnqvam i po dobro i 4e ne iskam da hodq no tq mi vika 4e zarad mene i tq namlo da oidte i da sam sa bila 4ystvala vinovna 4e nqmalo da vidi maika si kajete ko da napraq 8)
Моята майка също е рускиня, напълно позната ситуация е това. За съжаление дори няма да ти дам съвет, тъй като аз винаги отивам (имало е случаи в които е искала да се местим да живеем там ) , :smt075 :smt012 :smt119 но ако можеш бягааааааай :-D Не....наистина, разбирам те. Може би просто трябва да и обясниш, че ще се справиш без нея и тя може да отиде за определено време.

st1ka
04-19-2008, 21:00
(agree) поговорете,тя ще те разбере,не си на 5...

+1

tami
04-20-2008, 08:40
ne ne iskam da gi vijdam nito tqh nito 6ibanite ryski hora ujasno e tam az minalata godina kato odih seki den reff :( 6oto bqh vliubena i ma otkaasnaha ot 4oveka kogot haresvam pak i na 2 den izpitvam nostalgiq kym BG e oki de ama sqka godina az i obesnqvam ama i tq e iskala da hodim da jiveem tam ama az i kazah da da da ne ma e ebal lydiq ujasno e :)

MoHuTo
04-20-2008, 10:17
Седни и поговори нормално с нея, обясни й, че не се чувстваш приятно там и не ти се ходи. Стига само си псувала като каруцарка...ако така разговаряш с майка си, разбирам защо не си постигнала нищо :?

kocko
04-23-2008, 19:15
еми като нети се ходи няма да ходи6 блиско е до акъла :)

VerryBerry
04-24-2008, 11:08
И моята майка е рускиня,но ако имахме възможност да ходим в Русия всяко лято щях да съм супер щастлива,защото там са ми братчедите и куп познати хора..язък,че нямаме такава възможност..
А ти като не искаш да ходиш-кажи й,ще те разбере :)

puppy
04-24-2008, 11:21
Доколкото знам (от много малък личен опит) и доколкото съм дочувала рускините са упорити, властни, строги, стриктни, взискателни, дисциплинирани ии... малко студенокръвни, така да се каже (лични впечатления. Ако и твоята майка отговаря на някои от тези качества ще е трудничко. Предлагам първо да я питаш обича ли те, тя ще каже да, тогава я питай иска ли ти да си щастлива, спокойна и т.н., тя пак ще каже да и тогава.. Казваш, че само тук ще се чувстваш така. И все пак ако нищо не помогне, се настрой някакси, вземи си любими играчки... ще си пишеш с приятелите и така. Кажи и че много ти се ходи на море ;)

Stooge
04-28-2008, 16:00
незнам..попитай я защо те кара да правиш неща които не искаш .. да не би да си мазохист ? :)
помоли я просто едно лято да те остави намира (\"заради теб\")
и все пак за един родител най приятното според мен е да прекара възможно най много време в компанията на детето си :)

t!nchety
04-28-2008, 19:59
+1 :P