View Full Version : Май направих нещо много глупаво...
YellowCarD
04-19-2008, 16:00
Мисля,че напрвих нещоо много глупаво.Зарязах приятелката си,защото първо почти не се виждаме за последните 2седмици сме се видяли точно 3 пъти.Немога така липсва ми а пък немога да съм с друга,защото съм влюбен в нея а пък и толкова време неможехме да сме заедно и вече почти 6 месеца сме заедно а преди това мн се искахме ама все нещо излизаше.Аз тогава още се занимавах с бившата и неможехме да се разделим.Деница значи много за мен но просто вече неиздържам,приятелките й ме мразят,защото съм щял само да я изеба и да я зарежа неспираха да и говорят за мен лоши неща,че съм курвар и т.н.Тя понякога ги слуша и направо много се караме заради това.Сега родителите и се развеждат само проблеми тя ми реве на главата а аз неиздържах,че не се виждаме само по телефона и скайп.. и само ми се оплакваше там за техните.Вчера и звъннах да се видим тя пак неможела и аз и викам "Мило мисля,че вече неможем да продължим да сме заедно по-добре да се разделим" и тя "Защо??Друга има нали с Виктория си пак знаех си всички ми го казваха" и аз не отрекох това което тя каза и тя само ми каза "Добре,лека нощ" и ми затвори.Не съм сигурен,че постъпих добре и се чувствам виновен и сега незнам какво да правя..
fuck_me_pls
04-19-2008, 16:09
ако наистина държиш на нея се опитай да и обясниш че ти липсва и така нататъка..не я изпускай точно под носъ си :) а относно това за родителите и се опитай да я разбереш..на момичето 100% не му е леко..а за приятелките и каквото и да и казват ако тя наистина те обича няма да те зареже заради това което и казват а ако ги послуша значи просто никога не те е обичала :)
успех..дано се справите с проблема :)
не просто глупаво а мноого глупаво нещо си направил щом толкова я обичаш или държиш на нея вместо да и влезнеш в положение че преживява труден момент ти я заебаваш пък сега я искаш.... :? :?
ами малко тъпо е 4е заради тва си я зарязъл но от др страна си прав ако те оважава6е и държе6е на тебе 6техте се вижда те по редовно ни6то 4укай си другата пр еб...е :grin:
fuck_me_pls
04-19-2008, 16:39
да точно тва е обичаш я много както казваш а точно в този труден момент за нея вместо да стоиш до нея и да и даваш съвети ти я заразваш понеже не сте се били виждали...нз :)
Moqta nai-dobra priqtelka naskoro ima6e podoben problem s neinoto gadje.Te sa6to ne se sre6taha mn. 4esto po 2/3 pati v 2-te sedmici .Toi na trenirovki ili s priqteli,tq s priqtelki ili u4i i edna no6t toi kato i pozvanil v 4 4asa prez no6ta i q izvikal na van tq razbirase mu otkazala.i tova bilo kraq na tqhnata prikazka,a i te bqha zaedno ot dosta vreme... Ne mislq 4e tova e pri4ina za razdqla.Ima kolko po-dobri pri4ini ot tazi.Napravi vsi4ko vazmojno da si q zapazi6.Ne provalqi vsi4ko zaradi tova 4e ne moje6 da q vijda6 4esto opitai se da i pomogne6 s problemite koito ima i sled tova pogovorete. :)
GabisiTa
04-19-2008, 16:56
Глупаво е, че си я оставил точно в такъв труден момент. Да не мислиш, че й е лесно и по цял ден се чуди само как да си прави кефа и да излиза с теб... :? При толкова проблеми, би трябвало да я разбереш и да й помогнеш, а не да я оставиш... Личи си колко много я обичаш :? :? :?
Obsession
04-19-2008, 17:07
Е, ти си преценяваш, ако няма смъсъл и нещата няма да се оправят (но пък и в това от къде да си сигурен) си постъпил правилно. Обаче момичето очевидно изживява мн труден момент, ти какво очакваш, да цъфти и върже в подобна ситуация? Трябвало е да и влезеш в положението! Пък и сам каза, че сте се борили за тази връзка, която ти с лека ръка си прекратил. Идва ваканция, можехте тогава да се разберете, да се изясните или поне да не късате по телефона.
_SmiLe_FoR_yOu_
04-19-2008, 17:31
Според мен си постъпил супер гадно с нея. :? В такъв труден за нея момент ти си я заебал.. ако я обичаше,щеше да и влезеш в положението. Единственото,което може да направиш е да и се обадиш и да си поговорите.
alex_devv
04-19-2008, 17:40
супер си направил
и аз преди време направих същото :grin:
YellowCarD
04-20-2008, 15:01
Iskam pone priqteli da si ostaneme daje i go kazah puk tq me vijda po ulicata i me podminava ... Az v4era i zvunqh tq mi dgna i se durje6e super hladno s mene i mi stana super kofti.. Se pak toolkova hybavi momenta sme imali kvo i pre4i pone priqteli da budem..
виж, щом се чувстваш уморен от положението, няма какво друго да направиш. постъпил си правилно. просто е трябвало да изчакаш по-подходящ момент. сега тя има много проблеми, и особено тежко изживява развода на родителите си. предполагам, че в момента тя е достатъчно нещастна от този факт, а сега след като ти си я зарязал тя няма начин да не е тотално отчаяна от живота. просто е трябвало да изчакаш да се поуталожат малко нещата, това е
soulja_girl4e
04-20-2008, 15:21
4akai, 4akai, 4akai! :-o
pravilno li razbrah? :?
zarqzal si q, za6toto ste se vijdali za dve sedmici samo 3 pyti... i kato q skysva6, za6toto ne q vijda6, izvednyj se okazva 4e ti lipsva (za6to?) ZA6TOTO NE Q VIJDA6!
LOL! :shock:
off razberi nai-setne kvo iska6! :o
ResPekT333
04-20-2008, 17:08
не просто глупаво а мноого глупаво нещо си направил щом толкова я обичаш или държиш на нея вместо да и влезнеш в положение че преживява труден момент ти я заебаваш пък сега я искаш.... :? :?
+1 Много правилно..! Ти самия не знаеш какво искаш ! Първо я заебаваш, а сега я искаш ... . 8) 8) :? :? :?
Iskam pone priqteli da si ostaneme daje i go kazah puk tq me vijda po ulicata i me podminava ... Az v4era i zvunqh tq mi dgna i se durje6e super hladno s mene i mi stana super kofti.. Se pak toolkova hybavi momenta sme imali kvo i pre4i pone priqteli da budem..
Не знам защо очакваш от момиче,което си наранил страхотно,зарязал си в тежък за нея момент и си оставил да вярва,че и изневерявяш да се държи добре и мило с теб ?!?!Може би някой ден ще успее да ти прости и да остане някакво приятелство помежду ви,но не очаквай да е толкова скоро.Но все пак си мисля че все още има шанс за вас,ако действаш бързо и се опиташ да и обясниш как се чувстваш,може би тя ще те изслуша и разбере,но честно казано не става мн ясно дали и ти самия знаеш какво искаш всъщност от тази връзка.Може би е най-добре хубаво да премислиш и когато разбереш какво ти е на сърцето и какво желаеш да отидеш при нея за един честен и открит разговор.Успех :)
+1
slun4ice_90
04-22-2008, 09:37
Глупаво е, че си я оставил точно в такъв труден момент. Да не мислиш, че й е лесно и по цял ден се чуди само как да си прави кефа и да излиза с теб... :? При толкова проблеми, би трябвало да я разбереш и да й помогнеш, а не да я оставиш... Личи си колко много я обичаш :? :? :?+1 :? :-x
Wrathchild
04-22-2008, 10:12
Ти си идиот. Ако я обичаше щеше да й дадеш нужната подкрепа в такъв тежък за нея момент.
BWald0rf
04-22-2008, 13:55
пф,ти нещо не си добре ... ако държеше на нея нямаше да използваш изрази като "реве ми там за техните" и т.н. .. Тя минава през труден период,а ти вместо да си до нея изкарваш,че едва ли не само ти досажда с "незначителни" проблеми.На всичкото отогре си скъсал с нея!? .. и какво искаш сега ??? Ти си поредния егоист,който мисли само за себе си и не му пука за нейните чувства :? Няма късмет момичето с такъв идиот ....
sladko_dete
04-22-2008, 16:13
ти си ба*ти нещастника...... момичето има проблеми техните се развеждат, приятелките и лицемерничат, а ти я зарязваш... ми да тъп си, изключително си тъп, и не ми говори, че си бил влюбен, един влюбен човек не постъпва така!!!
kefish_meee
04-22-2008, 16:22
Ако все още я харесваш и я обичам й звънни и се съберете пак, ако не... здраве да е, така е било най-добре
Първо здравейте на всички...новичка съм тук :) Та по темата...и аз горе-долу по този начин скъсах с бившия си.Не понасях тва че се виждахме рядко и имах чувството че ме приема като даденост,а страшно мн ме болеше защото в началото беше мн хубаво и мн се привързах към него :smt085 ...обаче накрая не издържах...усетих,че аз самата ставам човек какъвто не искам да съм и сложих край.Сега...3 месеца по-късно още ми липсва мн,но се примирявам да сме само приятели.Тъй че разбирам момчето и знам какво му е :smt085 Дано успееш да си я върнеш
Първо разбери какво искаш... Не може така в един момент да не я искаш, а когато вече не е твоя, пак да я. Ако си толкова влюбен в нея, кажи й го и най - вероятно ще се съберете, но ако е само моментно желание, по - добре не я разигравай.
vesito13
04-22-2008, 18:17
Глупаво е, че си я оставил точно в такъв труден момент. Да не мислиш, че й е лесно и по цял ден се чуди само как да си прави кефа и да излиза с теб... :? При толкова проблеми, би трябвало да я разбереш и да й помогнеш, а не да я оставиш... Личи си колко много я обичаш :? :? :?+1 :? :-x +1 :? :? :? :? :?
Сори за израза ама ти тряа си егати и човека да я зае**ш в такъв момент,и ся твърдиш че ти липсва ... нз според мен ти най-малкото не си я заслужавал