View Full Version : изказвания на гаджето ви за др момичета
anonimnata_
04-19-2008, 16:17
Taka искам искам да питам гаджето ви коментирал ли е някое момиче ,когато мине покрай вас или просто стане дума за момиче.В смисъл как щял я чукал,като и види физиономията и му идвало еди си какво да прави с нея,къде да и свършва демек как ще прави секс с нея и т.н.Не става дума само за лек коментар по повод как се е облякла или че просто е красива ,а за по интимни неща.А вие как ще реагиране?
fuck_me_pls
04-19-2008, 16:24
на мене не ми се е случвало но знам че и да го каже това и съвсем норм да гледа и другите момичета..но просто аз знам че за мойту мило аз съм единствена..а ако на тебе ти се е случило просто не обръщай много голямо внимание на тези неща защото според мене са напълно нормални :)
anonimnata_
04-19-2008, 16:26
ами незнам ,но аз се обиждам ,защото не е 1-2 ,а често се случва и то толкова подробно ми го описва,4е нз и аз гадно ми е :oops:
Да на мен ми се е случвало- аз предпочитам приятеля ми да ми каже отколкото да си премълчи така знам какво мисли и кое му харесва или не му харесва в другите жени така и аз ако харесам някое момче му казвам (никои от двама ни не се дразни от факта че сме изкоментирали друг/друга естествено ако не прекаляваме)смятам това коментиране за нормално в една връзка при положение че и двамата държите достатъчно един на друг :)
fuck_me_pls
04-19-2008, 16:28
е нормално е да ти е гадно..просто трябва да си сигурна че дори и да го казва за него ти си много.. а ако не си сигурна ве4е има за какво да се притесняваш ??
hahavteen
04-19-2008, 16:35
На мен би ми станало мн кофти... Ако просто се загледа или каже че е готина ок разбирам (то и аз коментирам) ама да почне да описва как ще прави секс с друга ми се струва обидно... :? Ако теб те притеснява неговото поведение просто му кажи че не ти е приятно и готово.
Ааа, моля ти се - ще последва голямо сърдене от моя страна. Добре че приятелят ми не говори такива простотии - щях да направя голям проблем. Той самият много би се разсърдил ако почна да обяснявам на той и оня как бих им се метнала. Скастри го някой път твоя младеж - ти пък как би прокарала нокти по гърба на ей оня сладур там, докато той се труди между бедрата ти - и виж как ще реагира. Мъжете не обичат мисълта, че половинките им си представят секс с друг - според мен дори повече от някои жени. Обясни му на вдетиненият ти приятел (ще прощаваш, ама е глупаво да разправя такива работи пред теб - на колко е години..защото това не е поведение на зрял човек), че не желаеш да слушаш как би оправил тая или оная.
Котарана
04-19-2008, 16:51
Често се случва да коментира всеки, който му направи впечатление било то момиче или момче. Най-често като види някое готино гадже, почва да я обсъжда и да говори мръсотии от сорта кво щял да й стори :D Просто немога да му затворя устата :D За мен лично това не е проблем, защото предпочитам да ми казва всичко отколкото да се прави на разсеян както се казва. Пък и едва ли има такъв мъж който като види красива жена, поне да не му мине през акъла някоя мръсотия, то просто им е в кръвта. :-D
anonimnata_
04-19-2008, 16:58
еми да де ама това се случва поне през 1-2 дена ,всеку път му казвам ,4е ми е неприятно ,но няма ефект ,замълчавала съм си ама докога?След като се случва толкова 4есно,колкото и да говорим ,всичко се забравя до др път,а наистина не ми е приятно да слушам как щял да се ебе с въпросното моми4е,което коментира
angellove
04-19-2008, 17:07
Еми, следващия път изкоментирай по подобен начин някое момче, дето си харесаш и да видим каква ще му е реакцията... :-D
Иначе на мен един бивш ми беше разказвал(добре че беше съкратен вариант) как бил оправил някакво момиче. Ама не ми направи голямо впечатление де...
На мен би ми станало мн кофти... Ако просто се загледа или каже че е готина ок разбирам (то и аз коментирам) ама да почне да описва как ще прави секс с друга ми се струва обидно... :? Ако теб те притеснява неговото поведение просто му кажи че не ти е приятно и готово.+1. :)
GabisiTa
04-19-2008, 18:06
Ааа, моля ти се - ще последва голямо сърдене от моя страна. Добре че приятелят ми не говори такива простотии - щях да направя голям проблем. Той самият много би се разсърдил ако почна да обяснявам на той и оня как бих им се метнала. Скастри го някой път твоя младеж - ти пък как би прокарала нокти по гърба на ей оня сладур там, докато той се труди между бедрата ти - и виж как ще реагира. Мъжете не обичат мисълта, че половинките им си представят секс с друг - според мен дори повече от някои жени. Обясни му на вдетиненият ти приятел (ще прощаваш, ама е глупаво да разправя такива работи пред теб - на колко е години..защото това не е поведение на зрял човек), че не желаеш да слушаш как би оправил тая или оная.
+1 :!: :-x
marencetuuu
04-19-2008, 18:41
не му казвай,че ти е неприятно-просто си замълчи,но следващия път,когато видиш някой сладур давай и ти.Ако вземе да мрънка значи си му натрила носа,ако не просто свикни,че явно не възприема другите,който коментира така като заплаха за теб и затова ти споделя..дано ме разбра,щото малко и аз не се разбрах ама карай :-D
MiMcHeToOo
04-19-2008, 18:44
Не е коментирал! А ако го направи директно си тръгвам!
UnaBletoLoVeU
04-19-2008, 18:52
Моят не е коментирал.
Понякога е казвал *шлшлшлш*-звук, който значи нещо като "уУу секси" за някоя, но е било просто на шега.
Ако каже нещо за някоя, нещо, в рамките на нормалното, ще се засегна малко, но щ се радвам, че казва това, което мисли. Така се чувствам по-сигурна. Обичам хората да ми казват какво мислят...
А ако почне като твоя да коментира..ще се ядосам и ще се врътна както си вървим по улицата.
blueberry_14
04-19-2008, 19:03
моето гадже не е правило такива коментари...даже се е случвало за някои момичета да коментира, че са ''леки''... ама то и моето мнение е било такова в тези моменти...
Obsession
04-19-2008, 19:18
Никак добре не бих приела такова нещо. Едно е коментар, съвесем друго са подробни обяснения... Това е гадно от негова страна.
MartyParty
04-19-2008, 19:20
Често сме се подигравали на наперените,претруфени,коке тни,надути руси мацки в мола,обаче както гледа мен,не гледа никоя друга. 8)
Имам приятели,дето момчето се загледало по една мацка и казал,че сигурно има хубав задник,обаче накрая се оказало ,че мацката е мъж. 8-)
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-19-2008, 19:25
Хаха, да, случвало се е да коментираме отминали момичета... Аз казвам "Ама че е кльощава!" или "Понякога ми се искат малко по-големи цици, като на онази, дето мина.", а той, невидял за какво става дума, отговаря с "Коя бе?!". :-D Рядко заглежда хората по улицата, почти никога, особено пък момичета. Просто той е много НЕповърхностен човек, за да се интересува от външност. А и много пъти ми е казвал, че за него съм най-красивата. :)
В малкото случаи, когато забележи мацката, за която говоря, ще измисли поне 10 недъга "Много руса, много рошава, с много бухнала коса, с много странни обувки..." и тем подобни - бива го да се прави на шемет, а и, както вече казах, случайните хора не му правят впечатление нито на снимка, нито на улицата. :) Той е един от малкото ми познати хора, за които трябва да си докоснал сърцето им, за да им направиш добро впечатление, и за които външността не играе никаква роля. :-)
Щом той се заглежда по други и открито ги коментира пред теб, почни и ти 8-) Като мине някой хубавец - "Лелее, този какъв готин задник има; видя ли му бицепса" Или още по - добре някой неволен коментар за нещо дребно, на което гаджето ти от мъжка гледна точка държи. Ще видиш как ще се издразни :D
sh3_1s_7h3_0n3
04-19-2008, 20:06
Ще го пратя да ходи да си я чука и да не ми губи времето със себе си и глупостите си.
Ако твоето гадже се 'изцепва' така, не разбирам защо си с него... след като най-малкото не те уважава и то.... си позволява да говори такива работи пред теб. Не, че да си ги бръщолеви с приятели е по-добрия вариант, то е еднозначно, но това неговото си е направо наглост. 0.о Дори и да се опитва да те кара да ревнуваш, което ме съмнява, пак не е избрал начина.
естествено, че не би ми било приятно гаджето ми да обсъжда по "по-специален" начин някоя пача дето я е видял на улицата. най-малкото което е ако той е тактичен изобщо няма да си отвори устата за подобни неща пред теб.
а странното което е беше, че тази вечер когато приятелят ми ме прибира от работа и се бяхме заговорили в колата спомена, че си бил видял предната си кола на улицата (продаде я преди седмица) и бил спрял "мацката" дето я карала и де на бъзик, де не го питам "мише, тя по-хубава ли беше от мен?", а той ми вика "няма да ти отговарям на такива въпроси, мисли си каквото искаш, повече няма да ти се връзвам" баси, ми че аз сега какво да си мисля - че той е видял момиче, което му е направило по-силно впечатление от мен ли? :o идеше ми да го пребия :o :o :o :o :o :o :o до дъното на душата си мразя такива коментари, па ти ме питаш ако почне да говори интимно за нея - просто ще го спукам и ще го оставя да се спасява сам :o