PDA

View Full Version : изказвания на гаджето ви за др момичета

anonimnata_
04-19-2008, 16:17
Taka искам искам да питам гаджето ви коментирал ли е някое момиче ,когато мине покрай вас или просто стане дума за момиче.В смисъл как щял я чукал,като и види физиономията и му идвало еди си какво да прави с нея,къде да и свършва демек как ще прави секс с нея и т.н.Не става дума само за лек коментар по повод как се е облякла или че просто е красива ,а за по интимни неща.А вие как ще реагиране?

fuck_me_pls
04-19-2008, 16:24
на мене не ми се е случвало но знам че и да го каже това и съвсем норм да гледа и другите момичета..но просто аз знам че за мойту мило аз съм единствена..а ако на тебе ти се е случило просто не обръщай много голямо внимание на тези неща защото според мене са напълно нормални :)

anonimnata_
04-19-2008, 16:26
ами незнам ,но аз се обиждам ,защото не е 1-2 ,а често се случва и то толкова подробно ми го описва,4е нз и аз гадно ми е :oops:

Oriqna
04-19-2008, 16:27
Да на мен ми се е случвало- аз предпочитам приятеля ми да ми каже отколкото да си премълчи така знам какво мисли и кое му харесва или не му харесва в другите жени така и аз ако харесам някое момче му казвам (никои от двама ни не се дразни от факта че сме изкоментирали друг/друга естествено ако не прекаляваме)смятам това коментиране за нормално в една връзка при положение че и двамата държите достатъчно един на друг :)

fuck_me_pls
04-19-2008, 16:28
е нормално е да ти е гадно..просто трябва да си сигурна че дори и да го казва за него ти си много.. а ако не си сигурна ве4е има за какво да се притесняваш ??

hahavteen
04-19-2008, 16:35
На мен би ми станало мн кофти... Ако просто се загледа или каже че е готина ок разбирам (то и аз коментирам) ама да почне да описва как ще прави секс с друга ми се струва обидно... :? Ако теб те притеснява неговото поведение просто му кажи че не ти е приятно и готово.

Barbie
04-19-2008, 16:46
Ааа, моля ти се - ще последва голямо сърдене от моя страна. Добре че приятелят ми не говори такива простотии - щях да направя голям проблем. Той самият много би се разсърдил ако почна да обяснявам на той и оня как бих им се метнала. Скастри го някой път твоя младеж - ти пък как би прокарала нокти по гърба на ей оня сладур там, докато той се труди между бедрата ти - и виж как ще реагира. Мъжете не обичат мисълта, че половинките им си представят секс с друг - според мен дори повече от някои жени. Обясни му на вдетиненият ти приятел (ще прощаваш, ама е глупаво да разправя такива работи пред теб - на колко е години..защото това не е поведение на зрял човек), че не желаеш да слушаш как би оправил тая или оная.

Котарана
04-19-2008, 16:51
Често се случва да коментира всеки, който му направи впечатление било то момиче или момче. Най-често като види някое готино гадже, почва да я обсъжда и да говори мръсотии от сорта кво щял да й стори :D Просто немога да му затворя устата :D За мен лично това не е проблем, защото предпочитам да ми казва всичко отколкото да се прави на разсеян както се казва. Пък и едва ли има такъв мъж който като види красива жена, поне да не му мине през акъла някоя мръсотия, то просто им е в кръвта. :-D

anonimnata_
04-19-2008, 16:58
еми да де ама това се случва поне през 1-2 дена ,всеку път му казвам ,4е ми е неприятно ,но няма ефект ,замълчавала съм си ама докога?След като се случва толкова 4есно,колкото и да говорим ,всичко се забравя до др път,а наистина не ми е приятно да слушам как щял да се ебе с въпросното моми4е,което коментира

angellove
04-19-2008, 17:07
Еми, следващия път изкоментирай по подобен начин някое момче, дето си харесаш и да видим каква ще му е реакцията... :-D

Иначе на мен един бивш ми беше разказвал(добре че беше съкратен вариант) как бил оправил някакво момиче. Ама не ми направи голямо впечатление де...

rame
04-19-2008, 18:05
На мен би ми станало мн кофти... Ако просто се загледа или каже че е готина ок разбирам (то и аз коментирам) ама да почне да описва как ще прави секс с друга ми се струва обидно... :? Ако теб те притеснява неговото поведение просто му кажи че не ти е приятно и готово.+1. :)

GabisiTa
04-19-2008, 18:06
Ааа, моля ти се - ще последва голямо сърдене от моя страна. Добре че приятелят ми не говори такива простотии - щях да направя голям проблем. Той самият много би се разсърдил ако почна да обяснявам на той и оня как бих им се метнала. Скастри го някой път твоя младеж - ти пък как би прокарала нокти по гърба на ей оня сладур там, докато той се труди между бедрата ти - и виж как ще реагира. Мъжете не обичат мисълта, че половинките им си представят секс с друг - според мен дори повече от някои жени. Обясни му на вдетиненият ти приятел (ще прощаваш, ама е глупаво да разправя такива работи пред теб - на колко е години..защото това не е поведение на зрял човек), че не желаеш да слушаш как би оправил тая или оная.

+1 :!: :-x

marencetuuu
04-19-2008, 18:41
не му казвай,че ти е неприятно-просто си замълчи,но следващия път,когато видиш някой сладур давай и ти.Ако вземе да мрънка значи си му натрила носа,ако не просто свикни,че явно не възприема другите,който коментира така като заплаха за теб и затова ти споделя..дано ме разбра,щото малко и аз не се разбрах ама карай :-D

MiMcHeToOo
04-19-2008, 18:44
Не е коментирал! А ако го направи директно си тръгвам!

UnaBletoLoVeU
04-19-2008, 18:52
Моят не е коментирал.
Понякога е казвал *шлшлшлш*-звук, който значи нещо като "уУу секси" за някоя, но е било просто на шега.
Ако каже нещо за някоя, нещо, в рамките на нормалното, ще се засегна малко, но щ се радвам, че казва това, което мисли. Така се чувствам по-сигурна. Обичам хората да ми казват какво мислят...
А ако почне като твоя да коментира..ще се ядосам и ще се врътна както си вървим по улицата.

blueberry_14
04-19-2008, 19:03
моето гадже не е правило такива коментари...даже се е случвало за някои момичета да коментира, че са ''леки''... ама то и моето мнение е било такова в тези моменти...

Obsession
04-19-2008, 19:18
Никак добре не бих приела такова нещо. Едно е коментар, съвесем друго са подробни обяснения... Това е гадно от негова страна.

MartyParty
04-19-2008, 19:20
Често сме се подигравали на наперените,претруфени,коке тни,надути руси мацки в мола,обаче както гледа мен,не гледа никоя друга. 8)
Имам приятели,дето момчето се загледало по една мацка и казал,че сигурно има хубав задник,обаче накрая се оказало ,че мацката е мъж. 8-)

MoOnLiGhT_ShAdOw
04-19-2008, 19:25
Хаха, да, случвало се е да коментираме отминали момичета... Аз казвам "Ама че е кльощава!" или "Понякога ми се искат малко по-големи цици, като на онази, дето мина.", а той, невидял за какво става дума, отговаря с "Коя бе?!". :-D Рядко заглежда хората по улицата, почти никога, особено пък момичета. Просто той е много НЕповърхностен човек, за да се интересува от външност. А и много пъти ми е казвал, че за него съм най-красивата. :)
В малкото случаи, когато забележи мацката, за която говоря, ще измисли поне 10 недъга "Много руса, много рошава, с много бухнала коса, с много странни обувки..." и тем подобни - бива го да се прави на шемет, а и, както вече казах, случайните хора не му правят впечатление нито на снимка, нито на улицата. :) Той е един от малкото ми познати хора, за които трябва да си докоснал сърцето им, за да им направиш добро впечатление, и за които външността не играе никаква роля. :-)

Anarion
04-19-2008, 19:57
Щом той се заглежда по други и открито ги коментира пред теб, почни и ти 8-) Като мине някой хубавец - "Лелее, този какъв готин задник има; видя ли му бицепса" Или още по - добре някой неволен коментар за нещо дребно, на което гаджето ти от мъжка гледна точка държи. Ще видиш как ще се издразни :D

sh3_1s_7h3_0n3
04-19-2008, 20:06
Ще го пратя да ходи да си я чука и да не ми губи времето със себе си и глупостите си.

Ако твоето гадже се 'изцепва' така, не разбирам защо си с него... след като най-малкото не те уважава и то.... си позволява да говори такива работи пред теб. Не, че да си ги бръщолеви с приятели е по-добрия вариант, то е еднозначно, но това неговото си е направо наглост. 0.о Дори и да се опитва да те кара да ревнуваш, което ме съмнява, пак не е избрал начина.

iiirish
04-19-2008, 20:11
естествено, че не би ми било приятно гаджето ми да обсъжда по "по-специален" начин някоя пача дето я е видял на улицата. най-малкото което е ако той е тактичен изобщо няма да си отвори устата за подобни неща пред теб.
а странното което е беше, че тази вечер когато приятелят ми ме прибира от работа и се бяхме заговорили в колата спомена, че си бил видял предната си кола на улицата (продаде я преди седмица) и бил спрял "мацката" дето я карала и де на бъзик, де не го питам "мише, тя по-хубава ли беше от мен?", а той ми вика "няма да ти отговарям на такива въпроси, мисли си каквото искаш, повече няма да ти се връзвам" баси, ми че аз сега какво да си мисля - че той е видял момиче, което му е направило по-силно впечатление от мен ли? :o идеше ми да го пребия :o :o :o :o :o :o :o до дъното на душата си мразя такива коментари, па ти ме питаш ако почне да говори интимно за нея - просто ще го спукам и ще го оставя да се спасява сам :o