View Full Version : трябва ми съвет!!!
имам гадже с което ходим от 2 седмици,но преди да тръгнем се беше появило друго момче и понеже мислех че не ме харесва тръгнах с гаджето си.на следващия ден след тръгването ми с гаджето бях на рд на момчето за което не бях сигурна че ме харесва.тогава той ми каза че се влюбва в мен и се опита да ме целуне но аз се отдръпнах и му обясних че вече не съм сама.през следващата седмица той постоянно говореше с мен,обаждаше ми се,излизахме като фр и през цялото това време ми обясняваше колко мн ме обича.преди два дни имаше купон и след като бяхме пийнали малко,той ме изпрати до нас и се целунахме.сега постоянно ми звъни и иска да ме види и ми обяснява колко мн му липсвам.проблема е че нз какво да правя,както с гаджето,така и с другото момче,защото мн ги харесвам като хора,но с никой няма тръпката от която мисля че имам нужда... :(
F_CK_all_I_need_is_U
04-20-2008, 08:55
:? mmmm to4no mislex da ti kaja da izbira6 mejdy dvamata,no 6tom nqma trupka vsi4ko e bezmisleno.predpolagam,4e ti e priqtno i s dvamata,no im kaji tova,koeto misli6 i 4yvstva6 :) ili puk si zadruj gajeto....
kobrichka
04-20-2008, 09:03
Без тръпка една връзка няма смисъл.Тръпката държи езна връзка жива.Самата ти каза харесваш ги като хора,но не и като момчета,тогава....защо си още с това момче?В една връзка трябва да има тръпка,а при вас е изчезнала още при втората седмица,а какво ще стане след месец,два?...Най-добре се раздели с момчето..."Насила хубост не става".
fuck_me_pls
04-20-2008, 09:21
ми след като няма тръпка...ква връзка е тва ????Помисли си дали има смисъл да сте заедно...или изобщо щом и с двамата няма тръпка..има ли смисъл да ги заблуждаваш и да им даваш напразни надежди..те може би наистина те обичат..помисли си! 8) уСпЕхХхХ[b]
MiMcHeToOo
04-20-2008, 10:29
Без тръпка накъде си тръгнала не те знам...
maybelline
04-20-2008, 10:40
Остави момчето, с което си сега. Той заслужава момиче, което наистина ще го обича. Щом и двамата (и ти и другото момче) имате чувства един към друг, бъдете си заедно. По-добре го направи сега, преди сегашното ти гадже да се е влюбило в теб ;)
Щом е така...не си губи времето с никой от тях 8)
GameMaster
04-20-2008, 13:05
mMm ko0fti situaciq....Emi vzemaite se s onova momche.Ne e chesno da lujesh gadjeto si taka :? ....
GabisiTa
04-20-2008, 13:40
Мм може би ще е най-добре да се откажеш и от двамата.. Щом няма тръпка, няма смисъл да продължаваш каквото и да е било. Потърси друг, с който тръпката да я има ;)
piff4ence
04-20-2008, 13:55
mi az si mislq 4e e hubao da im takoa6 mami4kata i na dvamcata i da ne se zanimava6 s mom4eta izvesno veme,za da ti doma4nee za tqh i togaa ve4e 6a ima trapka!
:)
soulja_girl4e
04-20-2008, 14:18
потърси трети :D
Yeah, baby! :smt011
_InSaNe_
04-27-2008, 15:35
ми най-добре реши с кой повече искаш да бъдеш... а ако не просто има кажи и на двамата че не си готова за връзка или нещо такова...
незнам на колко си, но забелязвам, че учениците все повече говорят само и само за да не мълчат, и правят неща колкото да не пуснат корени :? липсвала си му била, незнам какво, незнам що... защо толкова обичате да преувеличавате нещата? за да се правите на много големи? ако продължавате така никога няма да разберете значението на тези думи и изрази, които сега така лекомислено употребявате :?
no_name_girl
04-27-2008, 16:31
ami kato q nqma trapkata za6to se 4udi6 ostavq6 gi i dvamata i si tarsi6 nqkoi koito 6te ti donese tova koeto tarsi6 :) uspeh :)
Miss_Perfekt
04-27-2008, 16:35
Щом няма тръпка се огледай за нещо ново