View Full Version : Къде
girl4eety
04-20-2008, 12:44
къде в софия мога да си намеря по часова работа за момичета на 14 години и знаете ли по колко се заплаща
ElisaDay
04-20-2008, 12:47
Търси обяви във вестниците.
Трябва да имаш 16, за да работиш легално. И тогава се подаваха някакви документи, обесняваше се защо искаш да работиш, къде, по колко часа и някакви такива...
Принципно почасови са тези с промоциите.
никъде ! няма6 6анс си намери6 по ху несе мъ4и :)
EnriqueIglesias
04-20-2008, 14:26
kocko,oswen,che si glypaw kwo drugo pokrai teb?
zwezda,rabota moje da si namerish,no shte e hamalska na po nisko zaplashtane i chasowete shte sa mnogo ako si gotowa na takiwa jertwi za pochti nikakwi pari opredeleno moje da si namerish stiga da potursish;)
soulja_girl4e
04-20-2008, 14:49
kocko,oswen,che si glypaw kwo drugo pokrai teb?
zwezda,rabota moje da si namerish,no shte e hamalska na po nisko zaplashtane i chasowete shte sa mnogo ako si gotowa na takiwa jertwi za pochti nikakwi pari opredeleno moje da si namerish stiga da potursish;)
pls ne pi6i "w" vmesto "v"! adski mn zatrudnqva6!
girl4eety
04-20-2008, 15:14
EnriqueIglesias - къде да търся и какво имаш под предвид хамалска работа и ниско заплащане-колко
Обикновено за хамали взимат момчета/мъже... Щото работата е свързана най-вече с товарене и разтоварване на вещи... А не мисля, че момиче на 14 години би било способно да се заеме с такава тежка дейност :-o
stolichankata
04-20-2008, 19:53
има друг вариант .. сервитьорка в някое долнопробно заведение .. #-o
За сервитьорка не мисля, че ще те вземат. Колкото и долнопробно да е заведението търсят над 18 или поне над 16.
Една моя приятелка (на 14 год.) продаваше сладолед, обаче я бяха уредили с връзки и когато минаваше проверка колегата й, който е над 18, я замества. Иначе има глоби, затова и не търсят под 18.
Дори и за раздаване на брошурки може и дане те вземат. Щото аз си търсих и на всякъде казват, че правят проверки и не взимат под 18 год.
Ако си на 16 наистина може, но с купища документи, че родителите ти са съгласни, че си здрава...
Тия дето работят, а са под 16 са главно уредени с връзки.