View Full Version : пфф
za6to_vse_na_men;((
04-20-2008, 15:53
:(
оф ко ни занимава6 с тъпотииииииииииииии :-x
оф ко ни занимава6 с тъпотииииииииииииии :-x прережие гърлото и готово
za6to_vse_na_men;((
04-20-2008, 16:44
tupotii li..tova e forum,a i ne sa tupotii ..kazvash taka zashtoto ne e na tvoita glava..prosto iskah da spodelq ne e nujno da si tolkova losh.. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
xXxScreamxXx
04-20-2008, 16:44
божеее ... про4етох темата ... ИИИИИИИИ до си4ки потребители дет мислят да я 4етат .... РЕЗЮМЕ : моми4ето е огор4ено от факта 4е лигавата и братоф4ека и зима оби4та на баба и дядо ....
извод .. мазни им се на тия хора бе ;)
xXxScreamxXx
04-20-2008, 16:47
tupotii li..tova e forum,a i ne sa tupotii ..kazvash taka zashtoto ne e na tvoita glava..prosto iskah da spodelq ne e nujno da si tolkova losh.. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
6ти дам 1 съвет на онова копеле не му се връзвай .. дразни ме ве4е ..нз колко време .... заеби го ;)
za6to_vse_na_men;((
04-20-2008, 16:48
tochno taka..napisah si go i na temata za tezi koito ne im se chete.. :(
za6to_vse_na_men;((
04-20-2008, 16:49
mersi mila,em nqma da my se vruzvam....bezmislenno e
xXxScreamxXx
04-20-2008, 16:50
tochno taka..napisah si go i na temata za tezi koito ne im se chete.. :(
в дне6но време много ги има такива ... и 1 съвет от мен .. пиши на кирилица ;)
mir4etoooo
04-20-2008, 16:51
ох миличка колко си заблудена само.8 клас си станала нима се нуждаеш от хвалбите на баба си която цял живот те е пренибрегвала??? Защо плачиш??? Покажи им че можеш и без тях и че не ти пука.Ако пък толкова се нуждаеш от баба си ами поговори с нея насаме може да те разбере и нещата да се променят :) Но според мен не си заслужава да се занимаваш даваш напред и толкова живота продължава помисли си сама как искаш да продължи при теб! Успех и умната
DaЯk_AнGэL
04-20-2008, 17:20
Не ти прочетох цялото мнение (заболяха ме очите - пиши на кирилица!!! ), но схванах за какво става на въпрос.
Явно мисленето ти не е като за 14-15 годишна. :o
И аз имам братовчедка. Разликата в годините ни е малко по голяма, отколкото вашата. Като бях на 9 години си го мислех същото... нея я глезят повече, нея и се радват повече. Нормално, нали тя е по малката. Баба ти и дядо ти ви обичат и двете.
Помня веднъш бяхме излезнали с братовчедката и тя облечена като калинка ( :D ) и ни среща някаква колежка на баба ми "ауу какво е красиво детето", а за мен нищо. Вярно, че тогава бях много по малка, ама не мога да се меря с детенце на 4 годинки. Та много навърте го приех... сега като се сетя ме избива на смях. И на теб са ти се радвали..
Отделен е въпроса, че братовчетка ти е лигла... просто се опитвам да ти обясня, че баба ти и дядо ти те обичат.
Не че нещо искам да кажа, ама какво ти пука за тяхното мнение.. на 14 си, би трябвало да имаш съвсем други интереси.. :wink:
theEXPLOITED
04-21-2008, 17:57
не е болка за умиране и я земи кажи на баба си какво мислиш и как се чувстваш тя може да не се промени ама на теб ще ти стане мнооо по добре
sladkъ_mackъ
04-21-2008, 18:30
оф ко ни занимава6 с тъпотииииииииииииии :-x
daam abe momi4e golqma si be q se osuznai! kak moje da revnuva6 ot edna 5-o klasni4ka :lol: mn qsno 4e kat e po-malka 6e i se ogajda pove4e :-P pa i kfo ti dreme za baba i dedo kat te ne obi4at prai se 4e gi nema i tfa e :D kak li ne bi mi zapukalo za nekfi starci ta men maika i tate me nemat za jiva pa kfo mi e za ostanalite rodnni :?
MiSs_DioR_CheRiE
04-21-2008, 18:50
BRATOV4EDKA TI E 5 KLAS ... bojee kvo izob6to se zanimavash s neq .. ti izob6to 8 klas li si ?!?!?!?!?! imash mislene na 10 god zavistlivo detence deto baba i dqdo ne go obichat tolkova kolkoto obichat susedkata ... pff suvzemi se :-x
tfa mi e do bolka poznato za6toto i moq bratov4et koito e na 18 a az s1m na 17 samo nego go hvalat i takova toi ima edi kvo si raboti priatelki nekvi takiva i maikami det kaza zimai primeri ot nego togava mn se qdosah :x no prava taka kazvat ne6to za nego kolkoto da ti e kofti nego pokazvai na taq malka shibana gad deto ti ogor4ava jivota precakai q az taka napravih i sa se gordea s tova det napravih v1preki 4ee mi e bratov4et noo mi pisna seki den da govorat za nego taka4e spx precakai q po nai gadnia za nea na4in :o :-) da i kazaha 4e pee po hubavo ot men e togava jestokooo be6e :-x :-x :-x :-x a toi dori nese zanimava s muzika
za6to_vse_na_men;((
04-23-2008, 08:05
ghgg
krem4et0
04-24-2008, 12:35
Така редактирана, темата не се разбира. Ще я заключа. Ако авторът желае, нека да пусне нова!